Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Star Citizen reagují na starosti fanoušků o průběh vývoje
10.7.2015 | Adam Homola
165 příspěvků
-
To jsou hovna, obzvlášť když SC jede na poslední generaci CE....Navíc ani jedna hra se ji ještě ani nepřiblížila, co se týče grafické stránky a to není SC ani alpha.....Chápu, že tvůj posedlý mindrák s dalším inkognito účtem, když máš na svém ůčtu ban, je nejspíš tvůj smysl života. Ale možná po opuštění té maďarské základky jednou pochopíš.
-
Jo čekal jsem kdy se někdo s postižené skupiny GGG/Hnisavec připojí k haha.
-
A preto su na konzoly priam zaplavy praradnych space hier.....oh wait ;-)
-
Ty asi těžko, ty už budeš dávno mrtvej.
-
Lol lebo kupat 20x20 fiktvnych pixelov za 1000 eur je vyhra :D to by som si radsej nimi pripalil dutnik
-
Potom ti v domove dochodcov zablahozelam
-
Ne ze nemusel, hornomadare, ale nemohl *5*
-
Ufff este ze som nemusel financovat vyvoj GTA tym ze si 5 rokov dopredu kupim v hre lambo za 1000ojri a ozeliem dovolenku...nastastie na konzolich sa hry predavaju normalne a tie astronomicke trzby z konzoli v prvy tyzden vydania zahojili 2K na dalsich 20 hier dopredu
-
Teda ja se tak tesim, az SC vyjde a tenhle konzolovej hnisavec tady pukne zavisti *5*
-
Pesimistycko depresivny je akurat tak ten tvoj kompost co sa ti don niekto vy.ral
-
Ale tak rychle to zase neletí aby jim ujel vlak.Pořád to bude vypadat dost dobře. A snad nejde jenom o to jestli je tam top grafika ne?
-
Citizen Duke Nukem hh....cryengine uz pomaly zastarava...sucasne hotove AAA hry vyzeraju v podstate totozne ako kingdom come ci prave star give me your money and shut up citizen a to ani zdaleka nie je ani len ohlaseny priblizny datum vydania. Clovek si kupi macku vo vreci a ona tam skutocne bude, ale pekne odlezana smrdlava a v rozklade
-
ked tak kukam na ten zhluk pesimistycko-depresivnych individui co sa tu pohybuje, musim premyslat nad tym ako smutny zivot musia viest...
-
Bude tam simulovat akurat prehnane ambicie a vam vsetkym ostanu akurat tak oci pre plac
-
Co má Mass Effect společného s MMO vesmírným simulátorem?
Já mám osobně ME rád, ale je to hra co jednou projdu a potom se na ni už nemám moc důvodů podívat.
Open World MMO přece jenom nabízí trošku jiný typ hraní. -
Ludia sa nikdy nepoucia tlacitt prachy do kocky vo vreci
-
Nech si to strcia do zadnice za chvilu je tu mass effecr4
-
Takže když se realizuje tak není reálný? Moje realita už nebude taková jaká bývala *9*
-
A to jako proc? Ze mam jiny nazor? Prosim, najdi pacidlo a vytahni si hlavu z pr****. =D =*
-
Zatím nikdo netuší jak bude výkonné PS5 a nebo nová verze XBOXu, ale jedno ti řeknu už teď - Star Citizena to nerozjede.
Jen to malé náměstí na planetě z gameplay ukázky SC má 20x větší požadavky na HW než PS4/XONE a to si představ že to bylo hodně nedodělané, nároky ještě vzrostou.
Prostě konzolím i nadále zůstanou hry jako pac-man - smiř se s tím.