Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Star Citizen reagují na starosti fanoušků o průběh vývoje
10.7.2015 | Adam Homola
165 příspěvků
-
Jo tak ja ho mel prave take a je nepouzitelnej :) tak skus Thrustmaster T.16000M za tu cenu super a presnej a citlivej..
-
Mám logitech 3D extreme pro a sorry za joystick nedám takové množství peněz.
-
od počatku bylo jasne že tenhle projekt je až moc ambiciozni a nerealny
-
to nevim kde prodej lodi by mel skoncit pokud vim po vidani hry a pak vsechny lode pujdou sehnat ve hre a za druhe to ze mas lod neznamena ze budes vyhravat kdyz nebudes umet letat
-
No kdy to vyjde to je jedna věc. Druha věc je ta, ze se to zatím tvari jako pay4win a to je K.O.
-
Tady ... http://www.star-citizen.cz/co-si-ben-mysli-o-vasich-problemech/
-
Tak jsme se zasmáli, že jsi blb a jede se dál.
-
na twitchi jsou dost casto streamy s tvurcema, kde se radoby tlustoch uvelebi stylem Drdovym na sedacce, huli vodarnu a popisuje, jak to bude vsechno uplne super mega hyper exciting a jak se snazi fulfillnout expectations a kolik amazing features no other game has to ma.
Problem je, ze v podani "cool" slovniku daneho tlustocha a vodarny to spis zni asi jako "How do you do, fellow kids!" Jinak jestli jsi nezaznamenal marketing Star Citizenu, tak nevim... pise se o tom absolutne vsude, videa na hernich webech o kazdy prip******* rakete kterou vydaji (OMG WE'R GUNNA HAZ SPACESHIPZ IN ZE SPACE GAME!), zminene streamy na twitchi... Ale tak jsi Veskoslav, necekam od tebe, co by nezvladl prvok. =) -
No tak simulator sing lodi je defacto hotovej, lode do SQ42 taky FPS se uz testuje , tak to mame z 4 modulu 3 defacto hotove vcetne moc cap , zitra chris prileti po 3 mesicich z anglie, takze podle jaloveho odhadu je hotovo 30-40 procent. STACI ? (PU bude trvat nejdele) Jinak je to maraton a ne sprint. Oni nepostavili studia a lidi aby to po 5 letech dodelali a odesli. Zaklad 5 let plus max rok a dal budou pokracovat ve plneni strech goalu uprave na novy verze Crytec enginu a externim studiim skonci prace kontrakty a zustane kmenovy personal a ten bude dal delat na hre a udrzbe za dalsich 3 az 5 let se dodela zbytek a hra bude nabirat na obsahu hloubce modifikovatelnosti atd...
Jinak je legrace sledovat ty reakce nic jineho jsem ani necekal :) Jak v lednu uverejnili odhady vyvoje modulu tak jsem byl velice prekvapen a neveril jsem ze to stihnou a taky ze ne bylo to moc optimisticke. Letos cekejte FPS a planetarni modul tod vse... :) tak zase u dalsiho clanku :) -
Osobně nemám až takový problém s X-52 a to ho mám hodně citlivý protože v něm mám silnější magnety. Jen sem ve hře musel upravit křivku citlivosti. Chce si to pohrát.
Jinak Gladius taky lítá hodně dobře (Asi nejlepší loď pokud nebereš pokažené rakety na gladiátoru) a s M50 lidi taky dost drtí ostatní. Ale už sem viděl video člověka jak s Aurorou sundával jednoho Horneta za druhým. *1*
Jinak pokud máš jen základní loď, tak se i tak většinou dá vydělat v MP REC na to aby sis potom půjčil Gladia nebo něco. Posledně když jsem se díval, tak to šlo celkem rychle. -
Jaky mas joy ? ja mel logitech 3D force pro a ten byl tak v haji asi po 12 letech ze to bylo nemozne neco trefit ted na X-55 pohodicka presnost jak vino ?:)
-
Já nevím, jak vy,ale já mám problém s joystickem, který nemohu nastavit tak, aby dokázal dělat malé korekce. Zkrátka, když proti mě letí loď trefit se do toho malého kolečka s joystickem je celkem nemožné. Navíc, pokud nemáte Gladiátora nebo Horneta, děláte max. cvičný terč.
-
2016? Safra a kolik z toho co naslibovali je hotové? 5% 10% Jestli to půjde dobře, tak rok 2018. Takže nějakých 6 let vývoje. A je možné, že už to bude graficky zastaralé.
-
Když to půjde opravdu špatně tak to nemusí vyjít vůbec... Ale pokud by se jim to nějakým zázrakem podařilo vydat v roce 2016 (tomu ale myslím nikdo nevěří) tak by byli pod většinou ostatních.
-
takze nas uklidnujes tim, ze když to pujde dobře, bude to druhy nejdyl vyvijeny mmo, a když spatne, tak uplne nejdyl *5*
-
S tím rozdílem, že Star Citizen vyjde základní hra (MMO část+SP část)+základní loď+další srandy na 40 dollarů. BF 4 základní hra stála 59 euro, dalších 59 euro stálo Premium a jednotlivé balíčky (většinou jedna optika+dvě maskování+zbraň/skin) za 2,49 euro....tohle se kritizovalo....Navíc rozdíl je docela podstatný. Premium a ty pičovinky okolo měly být ve hře za ty těžké prachy. Navíc to nefinancovalo hru samotnou jako v případě SC.
-
Taky je potřeba si uvědomit, že hráči nejsou kolektivní mysl, ale společenství lidí s různýma názorama. Zatímco jedni nadávají na předobjednávky tak jiní je mají rádi.
Já osobně hry nepředobjednávám... ale jediné co mě z nich vadí jsou různé DLC (a to jen pokud jsou to třeba mise a podobně). Nevidím důvod kupovat hru, která je zaplacená před tím než je v obchodech.
Ale pokud jsi hráč izometrických RPG, nebo vesmírných simulátorů tak moc jinou možnost nemáš... protože prostě alternativa, kromě přestat hrát, neexistuje. -
Ne, mě vadí pokrytectví hráčů, kteří jinde berou vidle a pálej čarodejnice a tady nic. Jinak mě ta hra nezajímá, respektive možná si počkám na vydání, vyzkouším u kámoše, co to má z nějakýho důvodu zaplacený a když bude dobrej singl, tak koupím lepší komp.
BTW. u BF jsem viděl jen málo lidí, kteří upozorňovali na to, že vybavení si lze vyhrát a nas*raná většina hráčů je poslala do háje s tím, že jak si to můžou dovolit. -
Krásné racionální vysvětlení, které se opírá o skutečnosti. Mám ovšem pocit, že Lesnick do určité míry plýtval silami - blbci racionálně neuvažují. Kdyby se měl za každý zcestný komentář zlehka plácnout do čela, už leží na jednotce intenzivní péče s těžkým otřesem mozku.
Líbí se mi ten ideál, ke kterému se spousta lidí upíná: tudy vhodím dvacet babek, zatáhnu za páčku a tamhletou dírou vypadne hotová hra. -
Pokud nebudou mít za 5 let nějakou stabilní hratelnou verzi, tak už ten projekt nebudu sledovat a odepíšu ho.
Možná bych ještě pochopil, kdyby za 5 let byli v betě, ale záleželo by hodně na tom kdyby ta beta začala.
Osobně za 5 let počítám, že budem minimálně dva roky po vydání.