Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to ti vadi tva vlastni dmnce... Tady prodavani lodi financuje hru a to je jediny ucel. Vyvojari hrace sami pokazde upozornuji, ze ty lode pude bez problemu kupovat za herni menu a maji za ne platit jenom jestli chtej podporit projekt.
  • blabla. Ty bys okecal, i kdyby tě vedoucí projektu přefikl na parkovišti. Napsal bys něco ve stylu. Měl moc semene a já byl nejblíže...
  • No, platíš na hru, kde taky nevíš, jestli to bude či nebude hnůj, tady fakt rozdíl není.
  • walltar
    Protože tohle není předobjednávka. Ale pokud vím, tak sám TB řekl, že pokud je si člověk jistý že tu hru chce a nevadí mu že riskuje tak ať si ji klidně předobjedná.

A stejně funguje Crowdfunding... pokud chceš aby ta hra vyšla (protože tehle typ her prostě vydavatelé neplatí) tak je s tím potřeba něco udělat. On tě nikdo nenutí přispívat na vývoj a pokud si nejseš jistej, tak je lepší si počkat na vydání a recenze. Ale pokud si fanoušek žánru, kterej už prakticky neexistuje tak ti moc alternativ, než crowdfunding nezbývá.

A ono je taky mnohem míň nadávek, protože lidi co dávají peníze do CF her jsou dost často připravení na to, že ten projekt může selhat. Já když dávám peníze na CF hru, tak jsou to pro mě odepsaný finance u kterých předpoklkádám, že z nich nic neuvidím. A proto vždycky dávám jen částky, který mě nějak nebolí.
  • to je velice pravděpodobné. Na druhou stranu aspoň si to zahraji na PS5.
  • Veskoslav
    Přiznám se, že WK 1 a 2 jsem hrál až 2008, kdy jsem se k tomu dostal. WC P jak vyšel, 4 cca rok 2000 cca. A u WC P sem si nebyl jistý 3 CD, protože to byla hezky udělaná pálená verze.
  • walltar
    No já nevím, ale nepamatuju si ani na jeden modul co by měl tři odklady...

Hangar modul pokud si pamatuju spustili na čas.

Dogfighting modul měl vyjít v prosinci, potom řekli, že předvedení bude na paxu (předvedení, ne vypuštění) a launch bude krátce poté. Potom byl vypuštěn na začátku června.

FPS modul má teď první odklad... Měl jít v březnu. Tohle je zatím jediný odklad.

Takže když to zprůměruju tak mě výjde jeden odklad na modul. S nikým se nebudu hádat, když řekne, že ty odklady jsou dlouhý. Ale jak jsem řekl, tady víme proč ty odklady jsou a většina lidí chápe že to je potřeba. Třeba současný multiplayer i v AC má problémy, každý to ví a prostě jediná možnost jak to opravit bylo předělat ty systémy které tyhle problémy způsobují. Vypouštět modul kterýmu by zase nefungoval multiplayer a kterej nemá žádnej singleplayer by prostě bylo k ničemu.
  • taky maji pravdu, jen kokod predobjednava hry kdyz hrozi ze to bude hnuj, jako treba batman...crowdfunding neni preorder
  • Veskoslav
    Ty budeš psát to samé. Jelikož to píšeš už od zahájení vývoje SC.
  • No dobře..sice to nedokazuje ze jsi to hral, ale nebudem to hrotit:)
  • Co mě hlavně vadí je, jak hráči na fórech pořád papouškujou po Biscuitovi, aby se hry nepředobjednávaly a jak to ničí hraní. Tady v klidu, nikdo nic.
    Dále, prodávání lodí za normální prachy, který nejsou kdovíjak levný. Zatímco když tohle udělali u nějakýho BF, kde si šlo koupit vybavení, tak lidi všude nas*aný, nepřekvapivě tady nic.
  • Veskoslav
    Ono si občas stačí přečíst, co píšou zejména Češi u Kingdom Come na fórech atd.
  • sem zvědavej, co tu budeš psát za pět let
  • To je prostě stinná stránka crowdfundingu (oznámení her před začátkem vývoje) se kterou se vývojaři ještě neumí vyrovnat, spousta lidem vyhoří zájem, nebo bude mít přehnaná očekávání
  • link waltare.
  • Veskoslav
    wing commander prophecy mám doma na 3 klasické CD, WC 4 mám v edici od bratrance a mělo to 6 cd.
  • tak fanboy to může okecávat do nekonečna, ale na tvůrci SC nikdo nestojí, nikdo je nehoní, pokud to tak bude pokračovat, tak se ty hry nedočkáte. Musí se něco změnit. Každý modul má průměrně tři odklady, teď je dokonce odklad na neurčito. Hra je hotová tak z 1% Pokud se nebudou ozývat fanoušci co to dototvali, tak je nic nemotivuje...
  • Veskoslav
    Můžeš mi prosím tě říct, kde je ten marketing?
  • A ty jsi Vesko Wing Commandery hral ? kolik mel cédéček Wing Commander 4, jen pro kontrolu..a prosil bych od boku..ne ze pujdes googlit:)
  • walltar
    Proč je to jiná situace? GTA se zase zodpovídalo vydavateli... Vždycky se někomu musíš zodpovídat, pokud neděláš úplně indie hru. A CIG zatím každé zpoždění lidem osvětlilo. To je ta zodpovědnost fanouškům.

Cenově už se ty hry taky blíží ... GTA mělo na vývoj něco kolem 100-150M SC má zatím 85M. Lidí na GTA pracovalo kolem 1000, na SC teď pracuje kolem 500.

Prostě zpoždění někdy jsou... a je to v herním průmyslu častá věc. A většinou to jsou zpoždění u koncových datumů kdy firmě někdo dejchá na záda. Tady máš většinou zpoždění interních termínů, který normálně nikdy nezjistíš.

Až SC výrazně přešvihne 5 let, tak se taky začnu strachovat, ale dokud jsou v časovém horizontu, který je normální pro hry téhle velikosti, tak si myslím, že až takové problémy nejsou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit