Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Star Citizen zpřístupnili hratelné moduly všem podporovatelům
15.10.2015 | Honza Konfršt
101 příspěvků
-
Tak co hošani, jak se hra posunula od mého posledního komentáře? Tipuji, že přidali max další virtuální lodičky na prodej.
-
-
A co tě to zajímá? Přijde mi, že největší starost mají ty, kterých se to naprosto netýká a na hru nedali ani korunu. Raději jdi hnít do Bleskovek, kde se snažíš vyvolat flame.
-
-
*8* Co tak zhurta panáčku? Jen jsem slušně zeptal :) V bleskovkách samozřejmě píší, jen pravdu pravdoucí
-
-
veskoslav co vyvolal asi 546874 flamu tady pise o flamu. dobrej djouk *15*
-
-
-
ano je tomu tak. a rapidne pribyva refundu.
-
-
No jo. Pac jim tece do bot, lidi refundujou packy jako zbesili, a modi na foru nestihaji lockovat dready o refundech. Lidem dosla trpelivost a posilaji to do r..... *15*
-
-
Ty jsi dobře vymaštěnej idijotek xD
-
-
nahlaseno.
-
-
Bože koukám že retardi ještě nevymřeli.............
-
Gratuluju chlapečku :) cítíš se líp?
-
-
-
proto za posledni tejden pribylo 20 000 novejch lidi a 3 miliony dolaru, because fuck logic
-
-
a 50 000 dalo refund, a ztratili x mega. you logic. *15*
-
-
dokaz to nebo uz radsi mlc, jen se tu ztrapnujes
-
-
je to v archivu najdi si to.
-
-
Chápeš jak komicky zní to co říkáš v té své hádce s Ravenshotem?
V podstatě se to dá shrnout na:
"Tvým statistikám nevěřím, lžeš. Já viděl něco na fóru a to je určitě pravda" -
...a tak si naklikával dál a dál, dokud mu neupadlo péro.
-
och ty naivko. a na jezska taky veris ? *15*
-
nemam potrebu hledat v archivu kdyz mam pristup k realtime feedbacku kterej mluvi o naprostym opaku *3*
-
-
-
Muzes mi prosim rict, jak si se to dozvedel?
-
-
Staci cist jejich forum. Informace se tam objevi - samozrejme nez je behem minuty smazana. *7*
-
-
Zakaznik chce postavit ultramoderni rodinny dum. Architekt zakaznikovi rekne, ze to bude hotove za dva roky. Zakaznik, je z architekta nadseny a uz po nem nechce rodinny dum, ale rovnou mrakodrap. Zakaznik je nastvany, ze architekt neni schopny postavit mrakodrap za stejnou dobu jako ten rodinny dum.
Doufam, ze chapes, kam tou logikou mirim. -
http://www.polygon.com/2015/8/20/9180067/star-citizen-backers-claiming-refunds-are-getting-their-money-back
Back in 2012, Cloud Imperium said that a space dog-fighting demo would be available by the end of 2013, with a full beta of the game world's entire universe available by the end of 2014.
Tak mame konec roku 2015 ...a neni ani to demo. -
Ma narceni ze lzi nebudu reagovat, kazdy si ty komentare tady muze precit a udelat vlastni obrazek.
„a jak rekl jeden moudry pan, neverim statistikam , ktere si sam nezfalsuju. toliko k vasim oficialnim zdrojum. internet kids.“
Hmmm, zajimave. Statistikam neveris, ale nejakemu neexistujicimu zdroji veris…
Ja si tady dam praci ti ukazat odkaz s hodinovyma statistika. Dam si tu praci, abych si v excelu porovnal hodnoty mezi jednolivymi hodinami a dal jsem si praci, abych se pokusil najit tech tvych 50 000 refundu. A ty nam ani nepostnes nejaky zdroj z archivu, o kterem mluvis? Proc se tedy namahas s nejakym tvrzenim, kdyz ho pak ani nejsi ochoten podporit? -
na dvou tvych prispevcich se ukazala tva lzivost. viz vyse. Kdo chce, zdroj si najde na foru v archivu, byl zamerne schovan. ja nemam potrebu nekomu do umoru ukazovat svoje fanbojovstvi, coz je od tebe zrejme. uprozornil jsem na neco co se objevilo na foru. To ze se to fanbojum nelibi neni muj problem. - a jak rekl jeden moudry pan, neverim statistikam , ktere si sam nezfalsuju. toliko k vasim oficialnim zdrojum. internet kids.
-
ruprd: Tak si 3,14ča nebo ruskej tank?
"Vsechny udaje pravidelne stoupaji a nejsou zde zadne VELKE poklesy." -
Pocet uctu s balicky je aktualne pres 770000 (slovy sedm set sedmdesát tisíc), Ty hovoris o refundu 50 tisic uctu. Takovy pohles nikdy nikde nenastal. Ten muj zminovany pokles je behem jedno a pul dne a jsou to desitky balicku v hodinach. Ne tisice. Zadny skokovy pokles nic. To, ze nekdy ubylo mezi dvema hodina treba deset uctu je prirozene. Moje duveryhodnost nikoho zajimat nemusi, protoze ja jsem predlozil dokument, kde si kazdy muze presne najit den a hodinu, kolik bylo v danou dobu zakoupenych balicku.
Co je ale zrejme z tveho prisveku je snaha odpoutat pozornost od sebe na me. Takze znovu, ukaz nam ten zdroj s 50 000 refundy a dokaz, ze si nevymyslis. Bez dukazu je tvoje duveryhodnost nulova. -
tak nejdriv tvrdis ze zadny pokles nikdy nebyl, a ted najednou ze 1000. pardon, tvoje duveryhodnost je 0.
-
Jestli nemas zdroj, se obavam, ze si bud naletel na nejakou srandu a nebo zrejme lzes. Tricateho zari, kdy se objevil humbuk kolem clanku v jednom internetovem magazinu a kdy se zacalo mluvit o jednom psychicky nemocnem panovi, skutecne nastal maly pokles, ktery trval asi den a pul, nejedna se ale o 50 000 refundu, ale o cislo kolem jednoho tisice. A navic to ani nemusi byt vsechno refundy, protoze ty si muzes kdykoli rozebrat balicky, ktere sis koupil. Nejedna se ale o refund, protoze ty penize se ti prevedou na store kredity.
Jestli se mylim, budes muset najit ten zdroj. Lziva tvrzeni nema nikdo rad. -
thread kde byl link na zdroje smazali. ale maji ho v archivu.
-
No ja prave to forum ctu dost podrobne a o padesati tisicich refundovanych jsem se nikde nedocetl. Ja treba sleduju tuto stranku, kde se zaznamenava pocet registrovanych, pocet uctu, co si koupili balicek a kolik se vybralo penez a to vsechno po hodinach. Opakuji po hodinach. Vsechny udaje pravidelne stoupaji a nejsou zde zadne velke poklesy. Nikde ne a ne vypozorovat, ze by doslo k refundu 50 000 uctu. Tak to mi prosimte vysvetli.
Odkaz na monitoring: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tMAP0fg-AKScI3S3VjrDW3OaLO4zgBA1RSYoQOQoNSI/edit#gid=1694467207
-
-
nijak, protoze zadny ,,refund,, neexistuje :D max muzes napsat na podporu a doufat, ze budou k tobe vstricni
-
-
samozrejme ze jde refundovat package. nevis o tom zhola nic.
-
-
-
-
-
-
2.5 miliardy na hru. To jsou fakt těžké prachy na zcela virtuální zábavu. Za to by se mohly opravit všechny silnice v ČR *16*
-
-
1 km dálnice u nás stojí cca 400 miliónů Kč. Jedná se o zcela nový úsek. Oprava a zlepšení 1 km dálnic pak vychází od 80 do 200 miliónů dle stavu silnice. Takže za 2,5 miliardy si neopravíš ani D1 z Prahy do Brna v jednom směru... *7*
-
-
co tady delas chytryho ? drz hubu a soupej nohama. *15*
-
-
Chápu, že jsi hlupák, kterému matematika nejde. Ale jak jsem psal jinde, Jack už má rezervaci, tak se postav do řady, hlupáku.
-
-
drz pysk flamere. *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
ses prastil do hlavy ne? jen vystavba jednoho nejmenovanyho tunelu stala skoro 20 miliard
-
-
nestyď se. Blanka...
-
-
Těžko. Tak možná magistrála v praze...
-
-
Roberts si nakonec za ty miliardy postaví vlastní kosmickou loď, odletí někam do vesmíru a stane se z něj opravdový star citizen *1*
-
-
To určitě, asi jako Viktor Kožený. *1*
-
-
Je velice zábavné sledovat jak se o SC zaujatě baví lidé, kteří ho neviděli ani z rychlíku, natož aby měli nějaké relevantní informace.*1* Ti z vás, kdo jsou na SC zvědaví, udělají nejlépe, když si projdou oficiální kanál na Youtube. Velice přínosný je "10 for the Chairman" kde Chris zodpovídá dotazy přispěvovatelů. Následují "10 for the..." a doplnit můžete "writers, producers, artists, animators", kde jednotliví zástupci departmentů odpovídají na bližší dotazy. Pro všeobecný přehled o vývoji hry je dobré sledovat "Around the Verse". Koho zajímá jak se řeší různé chyby při vývoji hry, může mrknout na "Bugsmashers". Tým SC má velice otevřený přístup. Kdo chce vidět vývoj hry téměř online, může si posloužit. Někdo tu psal, že nemá jasno v tom co SC nabízí. Star Citizen je složen ze dvou kusů. SinglePlayerová příběhová kampaň "Squadron 42" a MultiPlayerový "Persistent Universe". S42 logicky obsahuje všechny mechaniky PU. To znamená obchod, boj, fps, těžba, atd. Třeba jako X3 nebo starý Privateer, ovšem daleko komplexnější. POZOR! To co je nyní k dispozici jsou testovací moduly: Planetside, Arena comander, Hangar. Je to jen ochutnávka sloužící především vývojářům k testování hry. I tak si můžete zalétat a zabojovat v krásně ztvárněném vesmíru. Ať si nikdo nemyslí, že když teď SC koupí, že dostane do rukou třeba 50% hry. Jsou to pouze testovací moduly, které vám ukáží jaký bude desing, kvalita, principy aj.
Až SC vyjde, bude obsahovat pouze to co vývojáři slíbili v počátku KS kampaně. Další vylepšení hry budou přichazet postupně tak, jak vznikaly jednotlivé stretch goaly. Takže co dostanete cca v polovině roku 2016? Přibližně to odhaduju na daleko vymakanější verzi X3 s poutavým zpracováním a příběhem. A to mě osobně za těch 65 USD, co jsem dal, rozhodně stojí. *3* -
Může mi někdo prosím shrnout, co se tam dá dělat a za kolik? Jsem z toho nějaký zmatený :D
-
-
Jestli si to chces vyzkouset, doporucuju nejprve kouknout na nejaka videa na youtube a nebo zkus pouzit free kupon na dva tydny, jestli jeste porad funguje. Kód je to tento: CITCONFLIGHT2K15 a postup najdes tady: https://robertsspaceindustries.com/promotions/citizencon2k15
Momentalne funguji jen tri casti: osobni hangar // jedna tretina jedne planetarni zony // Space dog-fight simulator, ktery se jmenuje Arena Commander
Arena Commander ma nekolik hernich modu: volny let // Battle Royal = vsichni proti vsem (PvP) // Squadron Battle = tymy proti sobe (PvP) // Capture the Core = ziskej vlajku nepritele (PvP) // Vanduul Swarm = prezij vlny nepratel (PvE) // Vanduul Swarm v kooperaci // racing = zavod // racing proti ostatnim hracum
Jednotlive mody lze aktualne hrat jen na malych mapach. Arena Commander, hangar a tu zonu na planete lze spustit jen tehdy, pokud mas nejaky balicek, ktery obsahuje prave hangar (pristupove misto pro ostatni moduly) a nejakou lod. Moznosti i jednotlive mapy jsou velmi velmi male, protoze se jedna o pre-alfa verzi. Klidne si muzes poridit ten nejlevnejsi balicek. Kdybys chtel pozdeji nejakou vetsi lod nebo luxusnejsi hangar, vzdycky si muzes balicek upgradeovat. -
-
Díky za info.
-
-
http://www.star-citizen.cz/
-
da se tam delat hovinko za spousty penez....
-
-
Jsem zvědav na první vydání persistent alfy, která by měla obsahovat skoro všechny technologie na rozběhnutí takhle ambiciozní hry a to by už nemuselo trvat tak dlouho. Zbytek už bude v podstatě jenom o přidávání nových věcí a dolaďování.
-
Kdo ma zajem o space-sim doporucuju...
https://www.kickstarter.com/projects/309114309/infinity-battlescape?ref=hero_thanks -
tiscali ignoruje HOMEWORLD shipbreakers?
..a tak aj ja budem, kym nebude znamy datum vydania -
-
Jinak k těm refundům, včera jsem právě o jeden požádal, tak uvidíme...
-
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* blbec
-