Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wow, az tak jsem te utrel, ze sis musel udelat ucet se stejnym obrazkem? ty jses ale ubohej *15*
  • Založit účet a stáhnout hru si můžete zde.
  • nechci vypadat jako trubka ale chci se zeptat to si jako budu muset kupovat lode za realny penize? xD to znamena kdyz mi nekdo znici lod za 2500 kupuju si novou nebo jak to je?
    • Blue.Shark
      Všechno půjde koupit za ingame měnu.
      • Jo, ale nez se k tomu dogrindis, tak uz nebudes mit s kym hrat.
      • walltar
        Všechno ne, některé lodě budeš muset získat jinou cestou. Vanduulské lodě se asi nebudou prodávat vůbec a tak si je musíš získat od Vanduulů, kteří ti je dobrovolně nedají. A F8 Lightning, který se hlavně SQ-42 loď bude dostupný jen námořnictvu a to ti ho taky dobrovolně nedá (ale někdy po launchi asi bude i civilní verze).

A potom velké kapitální lodě, větší než Javelin nebudou na prodej, ale budeš je muset najít a opravit.

Neberu ale obrod hráč x hráč... tam by mohlo jít všechno pořídit za herní měnu.
        • Námořnictvu :)

Mě hrozně fascinuje, jak se to ve filmech a ve hrách hemží samými admirály, mariňáky, loděmi, palubami a přitom v reálu je to čistě parketa letectva. Zajímal by mě ten moment, kdy příjde námořnictvo za letectvem a řekne "Tak a teď tady tomu velíme my" *1* *1*
          • Opravdu trapné, zaprve, jak uz bylo receno, americke sily maji slozky armadni i namorni a obe operuji ve vzduchu. Za druhe, jak se rika tem vecem, ve kterych se v SC budeme pohybovat vesmirem? No neveril by si, jsou to vesmire LODE! Ne vesmirna letadla, ale lode. To je, co? On ma totiz pohyb vesmirem daleko bliz k plavani (pod vodou), nez k letani *3*
            • Trapný jsi leda ty, když nejsi schopen pochopit význam psaného textu.
          • tak pro amika je normalni, ze Navy ma i vlastni typy letadel F17,14
          • Ehm, mel by ses jit dovzdelat hosanku, protoze kapitan v letadle je proto, ze VSE v letadlech je odvozeno od ... namornictva. Ostatne, prvni ovladaci prvky mely zcela bezne podobu kormidla.
            • Když se chceš v USA stát astronautem, tak jdeš do letectva a lítáš v letadlech. Nikde jsem neviděl, že by do rakety posadili námořníka.

A odpovídáš mi naprosto nesmyslně. Já píšu, že se divím, že je všude ve vesmíru námořnictvo, když teď tam lítá letectvo. To mi došlo, že letectvo má spojitost s námořnictvem.
            • A správný letec (aspoň v Británii a USA) nezatáčí vlevo a vpravo, ale na port and starboard side.
    • walltar
      Ne lodě si koupíš ve hře za herní peníze + máš pojistku. Takže když si koupíš základní balíček, tak máš přístup ke všem lodím ve hře stejně jako ostatní lidi. Jen místo peněz budeš muset obětovat nějaký čas aby sis je koupil za herní měnu, nebo získal jiným způsobem.
      • pokud je vydaji.. za kolik uz v tom jsi? 30 ? posledne jsi tam psal ze si koupis nove artworky.. ze tu hru padnout nenechas :D
  • Nejvetsi payforwin tisicileti :)))
    • tak to je další věc, jak to asi bude vypadat, když si jako nováček koupim hru po releasu, vylezu do vesmíru se skoro holym zadkem a potkám někoho kdo si koupil loď za 2000$ a rozhodne se že má zrovna náladu na pvp, snad tam budou nějaký safe zóny nebo tak něco
      • Tak to bude vypadat úplně stejně, jako kdyby jsi tam vlezl a někdo na tebe vyrazil s lodí, kterou získal hraním.
      • Možná už je trochu pozdě na odpověď. Ale loď za 2000 USD si nebude dělat starosti s nějakou Aurorou nebo Mustangem. Budou bezpečnější zony a méně bezpečné. Každá loď má nějakou roli ať už civilní nebo vojenskou. S nebojovou lodí nebudu lovit piráty, ale obchodovat , zkoumat, závodit. U lodí bude hodně záležet na roli (RPG): Pirát, Bounty hunter, průskumník, skaut , bombardér, transport vojáků, transport zboží, transport cestující, sanitka, těžař, mobilní nemocnice a respawn, loď s bio zahradami, mobilní observatoř, obchodník s informacemi, loď zaměřena na kyber-boj, tanker a mobilní rafinérie, loď na sběr trosek a jeho zpracování na základní materiál, turistyka, stihač, závodní loď, bitevní loď, luxusní loď, jiná vědecká loď. Dále se lodě budou dělit na jednomístné, více posádkové a kapitální. Nebude zas tak těžký si vydělat na novou loď ve hře.
  • Emmm...jako mají namysli ty tři moduly co teď ňák tak běží? Arena/Hangar/Social? Nebo dají všem přístup i do nových, třeba FPS modulů?
    • Aha a co na to backeri kteří zaplatili víc, aby měli přístup ke všem alfaverzím?
      • walltar
        Backeři, kteří měli přístup ke všem alpha verzím to měli zdarma... ze začátku byl alpha přístup ke každému balíčku. Jediní, kdo zaplatili víc jsou lidi co si koupili za 5$ arena pass, a za ten dostanou 5$ ve store creditu.
        • alien5
          To jsem ani nevedel ze jim to vratej ve store , pekne :)
      • Coby? Nikdo je nenutil. Ten poplatek vznikl po vycerpani alpha access uctu a puvodne nemel mit nikdo dalsi pristup. Ten poplatek slouzil na posileni site, aby zvladla dalsi lidi v ramci verejneho alpha testovani. Ted uz je nejspis struktura site dostatecne silna, aby ho mohli zdrusit.

Docela seriozni pristup.
    • Ravenshot
      Zakoupis nejaky balicek a nemusis se starat, jeslti mas k necemu pristup nebo ne. Zakoupeny balicek = pristup ke vsemu.
    • Aj do nových.
  • Naozaj sa jedná o milión ľudí, čo prispeli na hru? Nie je to len počet registrovaných účtov?
    • Ravenshot
      Počet registrovaných účtů.
      • Blue.Shark
        A jak to vlastně je? Může mít v současnosti jeden hráč více účtů?
        • walltar
          Jo každý si může udělat kolik účtů chce. Samozřejmě, pokud by si chtěl používat víc, než jeden ke hraní, tak na každém budeš muset koupit hru.
  • S tímto jejich krokem tak úplně nesouhlasím.

Jistě po vydání hry má být přístupné vše, ale Alfa/Beta přístup ať si každej platí...Tím, že to zpřístupnili všem přišli o část budoucích příjmů a ty by se jim ještě mohli hodit.

100Kč za alfu nikoho nezabije...
    • Za pristup do alfy nebo bety muze platit leda magor co utek jedlickovi. Normalni clovek totiz vi, ze tester je casto lip placena pozice, nez vyvojar.
      • normalni clovek vi, ze tester neni lepe placeny nez vyvojar:)
    • refundy hochu, refundy. jsou z toho uz spatny. *6*
      • Veskoslav
        Jasně. Vrací peníze (mimochodem za hodně daných poodmínek) a ještě se připraví o další příjmy tímto krokem...Můžeš mi nějak osvětlit tvou modrost, co jsi chtěl tím příspěvkem říct? Já jen, že na tyhle hovadiny už tu je Jack.
        • vsak to je jack jen pod jinym alteregem *1*
          • a nejsi to ty? K těmto fanatickým skupinám(viz. tvůj avatar) většinou táhnou lidi bez intelektu.
            • nejakej ubozak ...
            • sedlák? To je projev tvého intelektu?
            • naopak, k temto skupinam tahnou lidi s vyssim intelektem, ale to sedlaci jako ty nemuzou vedet, to te omlouva...
        • dlouhodoba strategie firmy. doucit. *6*
          • Veskoslav
            Chlapče, ty ani nevíš, co ty pojmy znamenají. Píšeš jako max. Obávám se, že styl tvé argumentace ala gumoví medvídci se vyrábějí s medvědů, je hloupý.

A marketing? Ta hra sama o sobě marketing ani moc nepotřebuje. Toto je jenom střídmí krok, který jim další peníze moc nepřinese. Spíše naopak ztratí, protože spousta lidí neměla balíčky s Alphou.
      • jo dochazej jim penize a proto se dobrovolne odstrihli od dalsi moznosti prijmu, kamo, ty mas zarucene vsech 5 pohromade *1* *1* *1*
        • bez se do skoly doucit reklamu a marketing. placas nesmysly.
      • Jdi se léčit chlapče.
        • a to je vse ? vic k tomu nemas?
          • nemá.. přemýšlí kam si pověsí artworky co si koupil..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit