Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
Možná dvojka. Jednička byla klasická vyvražďovačka.
-
Aaaaaas to bude něco....v Postalu jsem se taky dokázal pěkně pobavit, věřím, že tady tomu nebude jinak. No řekněte, kde jinde jsem si mohl narazit na zbraň kočku místo tlumiče? :D
-
Yessssss! S chuti si zastrilim do virtualnich panaku a pak vstanu od pocitacu a budu zit normalni zivot. To vsem tem ochrancum moralky ukaze! Jo a doufam, ze tam budou na odstrel i čoklove a podobna havet, aby to bylo druhove vyrovnane.
-
To radši tisíckrát projdu no russian než todle. Nemluvě o tom, že v CoDku jsi hrál za víc postav, někteří byly klaďasi a jiní padouši, to se pak vyvážilo. Todle je prostě jen totální uchylnost.
Opět ale musím říct, že stylyzace toho magora je vážně dobrá, těma úvodníma kecama strčil do kapsy všechny ty rádoby padouchy z far cry atd. (a to mám vaase rád). Být tenhle chlap padouch v nějaký jiný hře, budu se mu kure*sky vyhýbat. -
To zase bude na americkejch skolach mrtvo...
-
Aaaaa stary casy se vraci, zpet do nasilnych devadesatek....
-
Jo, to jsem hrál jako fakan... Vrchol odpoledne bylo když jsem přišel za starostou a pochcal mu stůl, tak málo mi stačilo *1*
-
Postal byla satyra a brutální černý humor. Tady není ani jedno.
-
Ale tatínky od rodin pracující u policie nebo SWAT jsi postřílel viď? *2* Pokrytci
-
Nevidim v tom zadnej rozdil oproti jakymukoliv dilu Postalu.
-
pridavam sa k tvojmu nazoru... je lepsie si vybijat frustraciu v hrach ako niekde vonku. Indie scena umoznuje aj politicky nekorektne hry, na ktore by vacsi vydavatel nikdy nedal peniaze. Tym padom sme sa ocitli v urcitom nasilnom, sexualnom vakuu a az indie a nezavisle projekty nas z neho mozu dostat.
-
Zbabělost? Opravdu si myslíš, že v tom hraje roli zbabělost? Jsi vážně naivní. Taky by jsi nechtěl, aby tvůj produkt byl spojován s něčím takovým.
-
ve vysledku to bude zase jen v nejlepsim pripade prumerna hra a munice do rukou vsech tech, kteri povazuji hry za nejvetsi zlo a hledaji jakoukoli zaminku k regulaci a kontrole...diky hosi
-
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/215060_445851748803923_1751206369_n.jpg
-
Skvělý :D
-
Hovorte si co chcete no mne sa to strašne paci, a to hovorí človek ktory sa v misii no russian neodvazil vystrelit co i len naboj
To zabíjanie ma v Hatred netankuje, paci sa mi stylizacia, pochmurnost, artstyl a krasne animacie postav :-) pohyb a vyzor hl hrdinu mi pripomina bloodrayne 2,mozno aj preto sa mi to paci -
to delaj polaci? A ja si rikal proc je to tak sedivy :D
https://s-media-cache-ec0.pinimg.com/originals/6e/09/68/6e0968f9c1edffad3044f5e30311d1f0.jpg -
Konečně se našli vývojáři, kteří mají koule a jsou to Poláci! :D U Postal a Manhunt jsem se neskutečně bavil a tohle musím prostě mít! Jasný, mějte mně za blázna, ale tenhle typ her mně prostě baví :) Je to něco jako far cry, call of duty. Jen v tom rozdílu, že tady střílíte i do civilistů i když prosí o život. A je to docela zbabělost od Epicu, distancovat se od téhle hry když používají UE 4.
-
Hnus tadle hra, hlavní char sice vypadá fakt hustě a dabing je taky slibnej, ale na vraždění civilů není nic zábavnýho. Pro úchylné fandy indie her asi dobrý, ale IMO prostě moc. Jinak, ale musím říct, že ze vzhledu i proslovu té postavy je skutečně cítit nenávist, za to palce nahoru. Být to nějaká hra, víc zaměřená na psychologické pozadí podobnýh lidí, určo by to stálo za to.
Jinak prostě klasický Lobo styl. -
Sarkeesian asi od vcera poradne zvoni v usich. Ta po tom skoci jak slepice po flusu. Nic lepsiho si nemohla prat a zas na tom vyvari velky stokoruny.