Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
Myslím si, že kdyby se tam nejednalo o vraždění civilistů, tak po tom neštěkne ani pes. Zapadne to. A minimálně recenze? Co by jsi proboha ještě více chtěl? *7*
-
je zvláštní, že tady se zvolí tak osobní přístup a v textu převládá to, co si o tom myslí autor článku, ale když se tu objeví článek o tom, jak 30fps poskytuje filmovější zážitek, jsou odcitovaný jen PR řečičky bez žádného vlastního pohledu na věc.
-
Minimálně recenze. Když se může recenzovat vymaštěné CoD, proč ne tohle.
-
Nějaký důvod se tomu věnovat?
-
na Gamesech to nebude, ale v Levelu tomu věnujou 4 stránky a ještě parádní hodnocení
-
To je bullshit. Každopádně to měli zasadit spíš do prostředí třeba Norska. V USA by ho pár killech sundal nějaký civilista...
-
ne, jen jesle.
-
+1
Games by se tomu naopak věnovat mělo a nedávat od toho ruce pryč. Nebo se bojí ušpinit ? Ajo vlastně, všechno musí být politický korektní. -
Sakra, podíval jsem se na to videjko ještě jednou a asi přece jen řeknu rodičům o peníze. Todle budeme ve školce řešit s kamarádama dlouho.
BTW: ten týpek má stejnej hlas jako já, než si dám své raní kakao. Du do toho. -
A bude tam skola? A nuz?
-
Dekuju ze to napsal nekdo za me. Asi by to ode me vyznelo zaujate....
-
tehle článek jako kdyby psal někdo s rozpolcenou osobností nebo vznikal s přestávkou na oběd. na začátku je snaha o profesionální a neosobní přístup a v půlce se to přehoupne na "tohle já hrát nebudu", games.cz by se od téhle hry nejraději distancovalo a další prostor jí nedávalo. je to takové nevyvážené.
-
Tam je spoustu humoru. Treba jak si strci ten obrovskej nuz do kalhot nebo ty granaty do kapsy. Pak taky ta zenska jak prosi o zivot a on ji stejne zastreli. Proste spousta legrace.
-
To sou zase kecy vrazdeni civilistu no fuj fuj to je ZLO
Je to hra vy sasci kolik civiliste jste prejeli nebo zabili v gta ???
Se mi zda ze ti co nejvic krici by byli prvni co to zkusi -
Nějak v té hře nevidím problém. Vlastně jeden jo. Vyjde až kdoví kdy, budu si muset počkat.
-
A co Manhunt od Rockstaru? Firma která má za sebou legendární GTAčko a Max Payne. Těm to problém nedělalo vydat. Taky si to odneslo kritiku a, že by se z toho R* podělal? To stejné u tohodle, epicu by to ani neublížilo.
-
Díky bohu za tuhle hru. Jen ať to vyjde a podráždí trochu všechny ty politicky ultrakorektní feministický sluníčka a vyzkouší trochu tu proklamovanou svobodu.
Snad to ale herně nebude slabší, protože toho bych se bál.
Kde jsou časy Anastasova a ježdění po struhadlech do bazénů s jódem! -
btw: spis je obdivuhodne, ze tu hru dela jen deset lidi.
-
až si to přečte tvůj psychiatr, tak pomažeš zas do kazajky *3*
-
hmmm. Ale malokdo se zatim zeptal, jestli je opravdu nutne k postupu ve hre vrazdit civilisty. Zatim se jen kazdej pohorsuje. *1*