Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
To si fakt nikdo ze starejch GTA nepamatuje KIIIIIIILL FRENZYYY! ?? *15*
-
těžko se to vysvětluje, proč je to "samý" v jedný hře ok a v jiný není... možná to opravdu není to samý...
-
Občas? pro me je cela herni napln vsech gta prejizdet lidi. stejne tak v open world hrach jako TES nebo treba Fallout neni mim cilem zabyt nejvetsiho zaporaka ale dostat se na takovy lvl abych byl schopny pozabijet vsechny neutralni npc. je to proste sranda
-
Po technickej stránke hra vyzerá fakt pekne, ale to čo tým chcú dosiahnuť je podľa mňa fakt len šok v ľudoch.. a neverím, že to bude ľudí baviť niekoľko hodín len strieľať bezbranné postavičky + pár ozbrojených policajtov.. ten istý prípad ako pri Call of Duty s misiou No Russian, tiež pridaná do hry kvôli šoku.. hry môžu byť nekorektné, brutálne aj bez toho aby pristúpili k tomu čo táto hra.. Postal, Manhunt, dokonca aj taká hra ako Harvester (https://www.youtube.com/watch?v=-9F5vWd5Slo) mali aspoň ako taký podklad čo robíš a prečo.. nie som proti takýmto hrám, ale ak chcem brutálnu nekorektnú hru tak fakt si radšej zahrám Postal 2
A ešte sa fakt bojím toho, že keď sa zase niekde stane streľba v nejakej škole, tak aj vďaka tejto hre sa média a ľudia zamerajú na hry a budú chcieť prísnejšie reštrikcie na hry, ich obsah, ich predaj, atď.. čiže paradoxne, táto hra môže spôsobiť to, že hry budú ešte pod väčším dozorom a čoraz viac budú musieť byť politicky korektné, nenásilné, atď.. však podľa mňa sú hry v tejto dobe v správnej miere, čo sa týka brutality, však máme hry ako Wolfensteina posledného, Mortal Kombat, Shadow Warrior, the Evil Within, Ryse, Wasteland 2, Resident Evil hry, Tomb Raider, však ktorá hra v tejto dobe nie je krvavá/brutálna?
Proste proti politickej korektnosti, prípadne zobrazovania sexu v hrách nemôžeš bojovať väčšou brutalitou na civilistoch, resp. nemá to zmysel.. inými prostriedkami sa proti tomu musí bojovať -
Copak v GTA, ale v Prototype! V momentě kdy jsem si odemknul whipfist tak jsem jen naháněl co nejvíc lidí na jedno místo, abych jich přepůlil máchnutím co nejvíc. Proč? Proč ne..
-
A tam prosili a ty jsi je pak podřezal jak nějaké zvíře? Navíc narozdíl od této "hry" nemusíš za celou dobu nikoho z civilistů zabít v GTA. Což tady je hlavním úkolem co nejvíce pozabíjet civilisty.
-
Já jsem nevěděl že ve hrách pobíhaj skutečný lidi :D
-
Já se těšim ... i když to vypadá 'jenom' jako remake Postal 1 :) *so much controversy*
-
JJ v GTA prece o zivot neprosi tak je to v poradku protoze jsou jenom otravny...
Jenom bych chtel dodat ze GTA je ta hra kde civilista utika a rve strachy, strelis ho do nohy a nez se vyskrabe na nohy tak k nemu klidne dojdes a umlatis ho na zemi bejsbolovou palkou jenom proto ze ti rekl at uhnes z cesty! Takova je to hra! ...alespon kdyz ji hraju ja :D -
Neporovnávám hry ale vnímání korektnosti tehdy a dnes.
-
Proste nechapes srandu. Ale chapu ze nekdo ma problem se smat pokud u toho humorneho zabijeni civilistu okolo sebe nemava velkym fialovym dildem nebo si nenasadi na kalasnikova kocku.
-
cos teda myslel tou svou citací "Postal je tak brutální, jako hráč samotný", když to s touhle hrou vůbec nesouvisí?
-
božíí.. skode jen ze to neni z pohledu prvni nebo treti osoby
-
To nevím, ale myslím že by z čistě věděckýho hlediska bylo zajímavý sledovat reakce internetu/herní obce, kdyby ovladatelnou postavou byla žena.
-
Reakce na Kedarův příspěvek
"Nic ve zlým, ale v GTA tě nikdo nenabádá k vraždění civilistů (a že jsem jich tam zabil). Na to, že mám násilí ve hrách rád tak si myslím, že tady to je opravdu trošku mimo mísu. Hra, která nabádá vyloženě jen k vraždění civilistů mi přijde už hodně kontroverzní."
To je ta malá změna, kterou nedokážu pochopit. V GTA jsme zabili tisíce civilistů, ikdyž nás k tomu hra nenabádala a ještě jsme se u toho strašně bavili. Přejížděli je, upalovali, házeli granáty, ničili tankem atd. A teď je tu hra, která řekne "Zabij civilisty". A najednou je z toho pr*ser. Hmm
EDIT: A ještě něco. Představte si tuhle hru, kde dostanete na začátku zbraně a budete muset dojít z jednoho konce mapy na druhý. Nic dalšího vám hra neřekne. A všude samozřejmě budou civilisti, policajti atd. Vsadím se, že 90% z vás by v tom měste udělalo totální brajgl. To už by bylo ok ??
Tohle by byl pěkný námět na sociální experiment. -
Ano, taky v GTA ze srandy občas odprásknu nebo přejedu pár hloupých/otravných civilistů. Ale tohle už je opravdu hnusné. Střílet lidi, prosící o život, kteří mi nic neudělali, na to žaludek opravdu nemám. Vyžívat se kosením "bad guys" mě baví, tohle už ne.
Ale rozhodně bych nic takového nezakazoval/necenzuroval, fanoušky si hra jistě najde. -
Presne o tom hovorim... Ta jeho uvodna rec a naslede nemilosrdne popravena skupina ludi stojaca na ulici vyraza dych. Vzdy ma pritahovala ludska psychika :-) hned mi to pripomenulo film volny pad
-
Hra nenabídne vůbec nic a pokud je člověk, který si bude hru kupovat alespoň trochu inteligentní, přečte si recenze či info o hře od autorů... Kupuješ si sám snad hry, které ti nemají co nabídnout?
-
Hmmm, kdo nezhřešil, nechť hodí kamenem! Zkus si vzpomenout, kolik jsi ve hrách za celý svůj život zabil nepřátel v podobě lidí. Pak si dej facku, označ se za asociálního individuála a smaž tuto hovadinu, co jsi napsal. Jo a raději hraj hry s hranicí do 12ti let, aby neutrpěla tvá psychika.
-
hra tak brutální, jako hráč samotný, ok :) zajímalo by mě, co teda ta hra nabídne pro někoho, koho nebaví střílet do civilistů... nějaký nadupaný rpg systémy, propracovanej příběh a ještě kapesní tahovou strategii asi :D