Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
Vážně ksakru nevidíš rozdíl, když popravíš děcko tím, že ho podřízneš v animaci a tím, že dáš popravit zajatce v TW? A v hlavě jinak v pořádku?
-
A o to taky presne jde! Vem si co je to za reklamu mit reportaz o hre v hlavnich zpravach kanalu Fox?!
-
pokrytecke ?
-
Neukazují, ale měli by. Aby sis uvědomil, co se stane, když dáš někoho popravit.
-
Čistě z hlediska hratelnosti to vypadá celkem zábavně. Izometrických her je málo a minimálně bulletsopnge, který ve hrách nesnášim tu asi nebudou. Nicméně se mi z toho ale dělá taky místama šoufl a to sem vyrůstal na Mortal Kombatu.
Pokud by tohle byl jen úsek větší hry a byl k tomu zajímavý kontext, proč ne? Ale mít o bezhlavém, brutálním masakrování civilistů celou hru, to už mi příjde přes čáru a za hranicí vkusu.
Jen doufám, že se díky takovým hrám nezpřísní cenzura. Fox news si na tomhle určitě smlsnou. -
Takže když se tomu zasměješ, tak je to zabíjení v pořádku? *15* OK, tohle mohli SSáci vybalit jako obhajobu v Norimberku. *1*
-
Takže tobě vadí jen to, že to násilí vidíš na vlastní oči. Hmm, jak pokrytecké. *15*
-
Už jsem to někde psal. To jsou dvě roviny. Humor přece zabíjení neospravedlňuje. Je to pak otázka vkusu. Ve smyslu morálky je to úplně to samý.
-
čtu si ty negace na Hatred. Ano je to už od autorů přehnané. Je tam dost nenávisti a násilí, ale ruku na srdce. Kdo si tu hru nevyzkouší? Zkusím jí, ale jen ze zvědavosti. Ale nic nového pod sluncem násilí a nenávist ve hrách je a bude, ale Hatred si na nic nehraje a nezaobaluje to.
ps: články na games.cz by měli psát nezaujatí redaktoři. -
Jestli nevidíš rozdíl, tak myslím, že jakákoliv diskuze je zbytečná...Nebo ti v TW ukazují, jak je zabíjejí? Jak je mučí atd.?
-
A jak myslíš,že ty masakry probíhají. Že se to skrývá pod nějakou ikonkou "execution" neznamená, že tam ti "lidé" netrpí úplně stejně, jako v této hře. A ano, přeháním to, ale jen proto, že to tady vy mravokárci přeháníte taky. *1*
-
Anastasov byl už tenkrát úchyl, jen jsme to všichni žrali, protože jsme byli puboši :)
-
Jistě, že přejetí školky byla pecka. Ale tam to byl nějaký typ humoru. Ale ten tady rozhodně nevidím.
-
Dobré téma do FC, zajmali by mě názory i ostatních z redakce.
Na jednu stranu se na to dá dívat i jako na přeskinované Diablo... -
Taky proto jsem nezabil ani jednoho.
-
Vážně budeš srovnávat TW s tímto? Opravdu? *7*
-
Je mi to jasny. Dokud je to legrace a muzes na lidi curat nebo je zabijet fialovym dildem a nebo je proste prejizdet na ulici autem aby u toho jeste herni postava pronesla nejakou vtipne sarkastickou hlasku tak je to ok... pochopitelne. Nebezpecny je to ve chvili kdy postava ma pro zabijeni civilistu nejaky asocialni motiv a navic u toho rika slovo "GENOCIDA". Proste kdyz zabijeni civilistu neni jen zabavna kratochvile na cestu z mise na misi ale kdyz je zabijeni civilistu mise samotna.
-
Třeba v Mafii civilové prosí o život...
-
Jako v čem se tohle liší od střílení lidí v Mafii nebo GTA, kde taky prosí o život? Snad jen v tom, že to tam po vás vyloženě nikdo nepožaduje. Jinak třeba v Total Warech klidně zmasakruju 10 tisíc obyvatel města nebo popravím 500 zajatců, ani nemrknou. To je jako v cajku? Já nevím, ale když můžou existovat kontroverzní filmy, knihy, obrazy, fotky, tak proč by nemohli s podobnou tématikou existovat hry?
-
Se nestacim divit jak moc to Petra vzalo. Si pripadam jak nekde v americe. Přitom taková šakózní hra.