Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Chceš říct že ty pixely naházený na sobě do podoby civilisty maj skutečný rodiny?
  • +1 *1*
  • Jsi upadl ne? Promiň ale co je zábavného na téhle hře?
  • Kozy
    Ale jo, vypadá to pěkně, obsah už tolik ne.
  • Zmenia ludí na zombie, krv na zelený sliz a bude to v poriadku, "REAL" mód si zapnú tý, ktorý podobné veci neriešia a budú sa u HRY zabávať *3*
  • Což je krok "správným" směrem jen no... zase radši bych mučil někoho kdo si to více zaslouží než tohohle chudáka.
  • Magister_Peditum
    Takže nečteš ani protiválečné romány, kde násilí je? *4*
  • Veskoslav
    Máte někdo Jack-český slovník? Ten můj je asi rozbitý.
  • fakt jsi chtěl někoho už doopravdy zabít, jako že vlastnoručně a aby byl mrtvej se všema následkama (pro okolí, neberu teď v potaz to, že bys šel asi do basy)? to je fakt docela blbý, čéče...
  • jn, ale u toho nieje taká zábava *4*
    Berem to len ako odreagovačku, strielačku bez nejakého riešenia morálky.
    Keď to budú chcieť zakázať, prdnú tam zombie, miesto červenej zelený sliz a už je to ok.
    Zábava ako taká bude rovnaká, mi nevrevte, že tie výbuchy, efekty a zničitelné prostredie vás neoslovilo?
  • Tak pokrytecký text sem dlouho nečet. Laciný postoj autora tohoto prewiew mi přijde mnohem nebezpečnejší než hry o kterých píše.
    Sem si připadal jak když čtu zprávu nějakýho agenta který se zůžastnil konzertu protistátnich skupin a teď o tom má dát zprávu na ústředí. Nebyli rodiče bolševici?
  • Jo když si pročtu diskuzi tak se musím zasmát to jinak nejde no. Xd
    Když jde o zabijení kohokoliv porcování, sekání atp... to je v poho ok. NP zmetek si to zasloužil ale když jsou postavičky "nevinní" kolemjdoucí které se vraždily i v GTA i když se nemuseli zabíjet byla to sranda a na odlehčení tak je zle a jéje. Nový vítr do plachet herní scény a je z toho malér. :-D
    Neřikám že to tak mají všichni, ani to že to je v pořádku jen je to stále hra a né nějaký nedejbože návod pro budoucí zabijáky (ostatně ty si poradí i bwez nějakých her že)

No asi takhle no, bude to asi dost o nervy a emocionálně vypjaté no ale nakonec si na to člověk zvykne. Ted ještě aby to mělo hlavu i patu a byl tam i jiný cíl než povraždit uplně všechno/všechny. Protože jak víme něco tyhle masakry u těchle vypatlanců spouští takže nic není jen tak. (at už jestli byly v mládí zneužíváni, nebo žily v rozvrácené rodině, či prostě jim nák jeblo v hlavě) i když zase je to indie nezávislá hříčka tak pochybuji že to půjde někam do hloubky. PS: ještě jsem článek nečetl a jak tak čtu ani se mi nechce (jestli tu hru autor už odpočátku zatracuje).

Je mi líto že si tohle někdo vezme vážně a budeto zrealizovat ovšem to bude tak maximálně v USA a byl by to opravdu nemocný člověk.
    Tvůrcum přeji mnoho uspěchů a hlavně at mají co nejméně problémů před vydáním i po. Jinak Respekt.

Kdoví třeba se díkyindie jednou dočkáme i hry za odvrácenou stranu - at němce za 2sv nebo talibán a jak víme tam ty zvěrstva byly ještě větší a nikoho to netrápí/lo. Mě by stačilo si zahrát za řadového vojáka protože z té americké patriotičnosti se mi ledva zvedá kufr.
  • Skoda :(
  • Magister_Peditum
    Tohle je třeba v GTA 5 (myslím to mučení). *3*
  • Kozy
    Měli by oslovit Řezníka aby jim udělal soundtrack.
  • zakomplexovaný, to je to slovo správný...
  • Myslím, že ze strategie nijak nevymizí zábava, když v ní bude morální aspekt. K popravě zajatců máš nějaký důvod, pro zábavu to hádám neděláš a tak je dobré si uvědomit, za jakou cenu to je. Je na hráči, jak se k tomu postaví, pro někoho je zajatec nepřítel, pro někoho taky člověk. Můžeš se přeci dobře bavit a zvítězit i když s pocitem, že jsi pro vítězství musel zajít dál, než by se Ti líbilo.
  • to prehanis protože tohle v hatred nebude
  • MickTheMage
    Pri prvom Postale nebolo ani zdaleka jeasne, ze ide o parodiu, Petre. Ako velmi rychlo zabudame. Hatred prakticky vyzera ako updatovana verzia prveho Postalu. And...to je asi tak vsetko :)
  • Magister_Peditum
    A co takový defcon? Tam je taky vyžadována co největší čísla civilních obětí. Ale chápu, tam opět ty miliony sežehlích lidí nejsou vidět. A já se bavím taky, protože to neberu vážně a nerozčiluju se nad tím. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit