Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Kde to bylo morálně ospravedlněné?
  • Morraw
    Jasně v GTA civilisty zabíjet můžu. V Hatred musím. Ten rozdíl každý chápe. A dál ? První co každý v GTA udělá je, že ukradne civilistovi auto a následně jich pár desítek přejede na chodníku. Nebo umlátí jineho pěstma či bejsbolkou. Ve volných chvílích mezi misemi vyprazdňujem tuny munice do nevinných hloučků civilistů. Smějeme se jak jim granáty trhají končetiny. Všude se válí jejich ohořelá těla od molotovů.
    Jediný rozdíl je v tom, že v GTA už to člověk nevnímá, takže lidi se ani neuvědomují co dělají. V Hatred je na zabíjení civilistů upřená celí pozornost a najednou nám to začíná vadit.
    Přitom říkám. Udělejte město, zaplňte ho a dejte hráči do ruky zbraň. BUM. Genocida, ani mu nemusíte nic říkat.
  • Paulcz
    Pokud ti něco nepřipadá zábavné tak tu je dalších 7 miliard lidí, kterým to zábavné připadat může..
  • Vo videu ich zabíjal, je to ale úkol? Čo ak je to len predvedenie najhorších možností a celá hra pojde prejsť bez zabitia jediného civilisty? O hre viete H.VNO a už ju odsudzujete, čo viac dosať..
  • Zalez trapko, psal si že sa budeš z priespěvky krotit a akonáhle zas vedeš. V dementnosti Trocha zvolni.
  • Magister_Peditum
    Souhlasím, že to nedělá hrám obecně moc dobrou reklamu, ale filmy taky vycházejí často dost kontroverzní, a nikdo netvrdí, že je filmografie nevyzrálá, dětinská nebo moc násilná. Prostě se natáčí od všeho něco.
  • kubi-wan
    Skvěle jsi to napsal *3*
  • Protože u těch toriristů to mám určitým způsobem příběhově a potažmo morálně ospravedlněné. V GTA mě zase nikdo nenutí zabíjet civilisty. Ale tahle hra je na tom založena.
  • Tak to mame asi kazdy jinou predstavu o humoru a satyre. Jestli ti jako vrchol cernyho humoru prijde nekoho zapalit, zastrelit a pak jeste pomocit tak to je potom Postal opravdu vrchol herni komedie :D
  • Veskoslav
    To jako fakt? Tak co tu děláš? *7*
  • Já se ptal první, jinak jestli ti hry nepřipadají zábavné tak doporučuju jít na jinou internetovou stránku.
  • Tolik emocí pro pár pixelů.
    Jasně, ani mě to není příjemný se na to dívat. Protože tak to má být. Máme být znechuceni těmihle věcmi, bez ohledu na to za jakéhokoliv kontextu se dějí. Skutečnost, že nám běží mráz po zádech, a svírá se nám žaludek, když vidíme někoho, komu se podřízne krk, je správné. Máme cítit odpor, znechucení a úzkost už jen při pomyšlení na takové věci. A když jsem zmínil kontext (neplést herní mechanismy s kontextem), tak proč nikomu ve hře nevadí postřílet dvacet teroristů v kuklách, ve jménu svobody a demokracie, nebo řádit v gétéáčkách, ale kvůli tomuhle se najednou v každém probudí morální guru?
    Hele, nevím co se tady řeší. Nikdo vás to nenutí hrát. Za horší věc považuji scénu s mučením z GTA V, kterou jste nemohli přeskočit. Ale, ať si myslíte, co chcete, tak nakonec potřebujeme takovéhle pošahanosti. Jak by jsme jinak věděli co je v naší korektní době (která trvá poslední dva tisíce let) "špatné"
  • maros.goc
    Hlavná postava je najtemnejsia od cias Sephirotha z final fantasy fantasy 7
  • Hra vypadá hloupě a mám pocit, že to je jen pokus šokovat násilím jako to dělá SAW nebo jiné Gore horory. Jinak ano, já jsem jeden z těch lidí co při misi No Russian nevystřelil protože mě to přišlo zvrácené.
    Kdyby se aspoň tvůrci snažili a zamaskovali své násilnické choutky do nějakého příběhu. Např. jsme něco jako terminátor, co se snaží zlikvidovat jednu osobu v minulosti a proto jdeme přes mrtvoly. Ale tohle mě opravdu připadá jako výplod choré mysly. Postal se aspoň občas dal považovat za parodii a satyru ale i tam to hraničilo. Tohle je prostě zvěrstvo. Chcete střílet civilisty? Prosím, skočte si do Hitmana a vyblbněte se ale nedělejte z toho hru...
  • Paulcz
    Co je zábavného na jakékoliv hře? :)
  • Kvůli těmto extrémně brutálním hrám se pak laická veřejnost kouká špatně na všechny hry obecně.
    To mě na tom štve nejvíc. Aby se člověk pomalu styděl přihlásit se k tomu že je hráč před nezasvěcenou osobou co hry nezná a uvidí tohle v TV na nově. Asi to přehánim ale ta hra je fakt moc, oni to přehnali první.
  • Pak by to bylo sice jeste kontroverznejsi ale sondtrack by stal fakt za prd...
  • maros.goc
    Grygarovi :-D
  • ještě jsem neviděl zombie prosit o život :D
  • to je taky komentář jak noha tohle :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit