Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
No s tým nesúhlasím, tu máš anonymné postavy a anonymného vraha.
Ty popisuješ svinstvá ktoré sa stali a označuješ konkrétnú skupinu ludí.
To už je trochu prehnané.. -
Já se to snažím brát v obecné rovině. A snažím se pochopit ten rozdíl můžeš/musíš. Pro mě jsou to furt pixely. Já prostě u takových mindless her přemýšlím jinak. U málo her si vybuduješ nějaký citový vztah k NPC nebo civilistům. Vzpomínám na hru Crime Life: Gang Wars. Tam byly brutální exekuce všemi možnými způsoby, hlavně nablízko. Nedávno jsem taky něco hrál a postřelení nepřátele se tam plazili nebo prosili o život a já je dorážel.
A já tu hru nechci v ničem obhajovat. Pro mě by se ta hra hrála stejně i kdyby se tam zabíjeli vojáci, teroristi nebo cokoliv jiného. Pro me je to jen hra a jinak pro u ní přemýšlím. Proto to necítím jako ty, ikdyž chápu na jaký rozdíl tam narážíš. -
To jsou naprosto směšné kecy!! Atomová bomba nikdy nebyla jako odveta! Ale sloužila jako psychologická zbraň! Sama zbraň usmrtila ihned 70 000 lidí. Ale kobercové nálety na Německo o 4 měsíce dříve zabili v 1 jediný den skoro 480 000 lidí. Atomové bomby byly zhozeny na Japonsko z toho důvodu, aby se zabránilo krvavé invazi. Podle ní mělo zahynout až milion Američanů a až 5 miliónů Japonců. Dalším důvodem také byla rozpínavost SSSR, které chtělo za každou cenu napadnou Japonsko v invazi. Japonci by se nikdy nevzdali a vykrváceli by pro svého boha-císaře. Atomovka rozhodně nebyla odvetou....To je nebetyčný kec. Navíc kdyby měla být odvetou, srovnají Tokio nebo jiné větší město.
-
Ale určitým spůsobem je zabíjení civilů jako kratochvíle ještě horší, protože to nemáš za úkol, svobodně sis zvolil, že vyvraždíš půlku Time Square než odejdeš na další misi *9*
-
Presne!
-
davam minus ale ne kvuli moralce ale protože to bude blbost
-
Takovy kecy v tom clanku OMG.
-
ja si nekdy predstavuju jake hry bych delal kdybych byl vyvojar a tohle mne taky napadlo
-
Teda, to jsou ale filutové, takže oni dají do traileru masové vyvraždování civilistů a hra bude ve skutečnosti o zahrádkaření. To jsou ale mazaní *11*
-
Článek jak z kuloárů dnešní bulvární žumpy na téma "škodlivost her a dopad na hráčskou obec" fakt něco.
Tehdy když vyvijeli atomovou bombu, s tím že byla a jen a pouze zkonstruována tak aby způsobila co největší škodu na lidském materíálu. (!!) podotýkám lidském protože atomová bomba je zaměřená hlavně na teplo lidských těl a jiných živých organismů tak si nikdo neřekl. Je to morální vyhladit hodně lidí. No a nakonec to vyzkoušli jako odvetu za perl harbr v Japonsku a následky mají až dodnes. Tím chci říct že tohle je hra a tam to byla realita.
Nemluvě o jaderných testech se zdrcujícími učinky v době 50-60let minulého století.
Tehdy možná statistika počtu možných obětí a dneska dneska by už měli vodíkovou, vakuovou a termonukleární buhvíco a plést sem válku mi příjde nasnadě.
Tohle je jen vize pomateného fanouška Heavy metalu lo. Tak nač z toho dělat hned drámo že. Přehnal to z koksem a ted se mstí komediant. XDDD :-P -
Názory se koukám různí. Navrhuji toto: Kdo hru nainstaluje a vyzkouší (byť jen čistě ze zvědavosti), dejte tomuhle postu + kdo odmítá tohle hrát (z jakéhokoli důvodu) - , děkuji.
-
Dobrý nápad to s těma pecema! Kdyby to bylo na kickstarteru, tak přispěju! :D
-
Tady nejde o to, že hrdinovi není nic svaté, tady jde o to, že hra nemá jinou hodnotu než genocida civilistů. Antihrdina a masový vrah jsou dvě rozdílné věci.
-
kdybych byl vyvojar tak bych to udelal jinak, s takovým týpkem se nikdo nestotožní. dal bych tam ruzne mise, lokace a vyber z ruznych hlavních postav, treba terorista, labilní student, frustrovany dospelak, nabpožensky/politicky fanatik a pod. a meli byste misi treba vystrilet zamestnani, školu a pod. s tim že byste si mohli zvolit arzenal. tu hru bych udelal jako takovou variaci na hitmana
tolhe vypada strašne lacine a amatersky i když se na to podivame čiste jako na hru a herni principy. -
Opravdu se divím kolik zastánců hry se tady objevilo. To by vás opravdu bavilo střílet ve hře lidi co vás prosí o smilování, bodat je nožem a vystřelovat jim mozek z hlavy? Co takhle simulátor koncentračního tábora kde by jste mohli v QTE ovládat pece? Nebo FPS z Varšavského getha kde budete nahánět skrývající se židy? To by vás taky bavilo? Já jen doufám, že většina těch lidí co to tady obhajují jsou jenom trolové.
Já oobně zařil dva okamžiky kdy jsem hru vypnul kvůli násili. 1) Kane an Lynch- v jedné misi, kdy jsem odolával útoku policistů a policistek. Jedna z přeživších policistek ležela na zemi a prosila o smylování že má dítě. Načež přišel AI ovládaný parťák a zastřelil ji. Pardon ale to bylo na mě moc 2) Používání plamenometu v World at War (ale tam jsem ho aspoň mohl odložit). -
Zakážou to Němci a Australani, zbytek to hezky vydá, gameplay bude dost možná na ho*no a za měsíc po tom ani pes neštěkne *1*
-
Skus na kickstarter, myslím že prekonáš aj Star Citizen *1*
-
Sem si to našel na YT a musím říct LoL
https://www.youtube.com/watch?v=g0a80eYHrhg -
Říká, že všichni jste západní agenti a že by si jednou zahrál za spartakiádního vraha.
-
Videl, ale NIKDE som nečítal, že to je nutnosť.
Tvorci píšu že hra bude obsahovať "seven free-roam levels."
To teda neznamená, že to tam musíš vystrielať. Možeš sa len prechádzať a nikoho nezabiť, aj keď hra k tomu nabáda. Ale nemusíš ich zabiť, tú volbu tam máš..
Ono občas treba aj iné zdroje, než zaujaté články bez podloženého infa *3*