Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG nic, spi dalej.
  • Nehovoriac, že nadávky ako p*ča, k*rva a podobné vo Fight Clube tu na tiscali patria úplne k bežnej slovnej zásobe redaktorovv, tak neviem prečo by nemohli podobné výrazy používať aj ich ovečky hráči *7*
  • jak kdybych se vratil zpatky 15 let a cet recenzi na Postal 1ku :) diky za tip moralisto...
  • Cenzura? K diskusii na takúto hru? To by museli najskor vykostičkovať celé video koli propagovaniu násilia *1*

A áno, už si tu z toho robím srandu, lebo takúto hru inak než srandu nemožno brať *4* (pre moralistov myslené ako samotnú hru, nie to zabíjanie civilistov)
  • Tak co bude nějaká cenzura byly tu použity sprosté slova, vraždy masové vraždy a jiné také polití benzínem a já dodávám mučení autobaterii a sváření kůže. Waterboarding ani né to parktikuje jen OSn,KGB a FBI. (CIA). To sem nepatří já čekám.
  • Anihiloval jsem více než 50milionů lidí a jiných živočichů, mám čisté svědomí a taky dobře spím. Proč protože to bylo ve hře. :-D
    Vy byste si to už konečně taky měli uvědomit a né jen slepě se přidávat k davu že násilý je prostě tady moc přehnané.
  • Ojojoj, tady je nějak teplo někdo by měl otevřít dveře. Nebo se tady všichni roztečeme. Jak nanunky v létě.
  • Ono máš asi pravdu, pretože my sa bavíme o hre, o virtuálnej záležitosti.
    Odstup od morálky je u hier bežná vec.
    Či už FPS, stratégie, simulátory bojových strojov je všetko o zabíjaní, ničení, likvidovaní bez ohladu na to, KOHO zabíjaš. Je to len akože, bez následkov, vypneš hru a ideš si po svojom.
    Moralisti totiž spájajú realitu s hrou, čo je pre mňa trochu nepochopené. Ja hrám hry ako odreagovanie, kde robím veci odlišné od bežného života, riadim tank, zabíjam enemákov a je mi jedno či je zobrazený ako terorista, vojak, politik či civilista.

Tato hra sa mi páči efektami a stylom hry, pravda, zrejme to bude nuda, ale za tých pár chvíl zábavy bez rozmýšlania čo je úkol v hre mi vobec, ale vobec nevadí.

Chcem vidieť ako prejdete COD či inú FPS bez zabitia jedinej animácie panáka v hre, ide o princíp, nie o pocit viny či svedomia.
  • Neni to tak davno co stovky lidi prislo o hlavu na gilotine, stali v rade jak prasatka na porazku a dav se chodil divat jako do kina, verejne popravy to byla v historii bezna praxe, lidi proste maji nasili odjakziva radi (pochopitelne v novem suprt trupr nextgen assasinovi to neuvidime)
  • V kolika hrách můžete zabíjet lidi a ještě pro zábavu i jako hlavní napln hry. V žádné tudíž nářky stranou. Tohle bude pecka!
  • Berte to tak že tedkanc už nezáleží na tom kdo bude žít a jiné psychologické srajdo volby. Prostě odkrouhnete koho uznááte vy samotní za vhodné. :-)
  • Kontroverze táhne. Jinak tohle, pokud vyjde, bude voda na mlýn tolik oblíbeným obviňovačům ala Nova, Blesk a jejich zahraniční obdoby, pro které tohle bude důvod veškerých vražd na dalších 10 let dopředu
  • Všimni si, že někteří nebojují ani tak za tuhle hru, jako spíš proti moralistům. Jenom taková oprava.

A za to "smylování" si dej facku *1*
  • Dobre, tohle by melo smysl. Neco jak ten film s Hofmannem.
  • Nic to nemění na tom že to byl vysoce sečtělý a bohužel nedoceněný pán který měl hezké vize ale za svůj krátký život je nedokázal uskutečnit.

Byla to odveta ano, i zkouška na čisto - hlavní bylo že tam byly následky které jsou trvající až dodnes a budou trvat ještě dlouho. Holt není třeba si zahrávat s americkou ustavou ani armádou.

Dont mess with em... or you get fucked.

Ukázka moci to byla vskutku a síly impozantní. Vzhledem k okolnostem a možnostem tehdejší doby.
  • Holt to není hra pro Gaye i čajíčky, kterým se dělá špatně už jen když vidí krev že se říznou Xd. Njn no holt to nezaujme každého.
  • Chjo, rozum tu má asi málokto.
    Pointa mojeho príspevku bola jediná, máš možnosť na nikoho nevystreliť, čiže máš volbu.
    Ale pre toho kto nevystrlí je hra zbytočná a nechápem, že sa tu vyjadruje.
    Len spamujete a zaberáte miesto pre komentáre hráčov čo sa chcú baviť o hre a nie o morálke civilistov virtuálnej záležitosti *4*

Ale máš pravdu, že som to neobhájil *3*
  • To si měl napsat hned že si ehm... křehčí. Co potom bys řekl na kane a lynč psí dny kde běhali nazí a brotily se ve vlastní a i krvy těch policistů a gangsterů :-D

Jasně chápu ok, někdo radši rozkvetlou louku, zajíčky atp. Někdo si rád dá absolutní maximum toho co jde, tedy ustřelené končetiny a hlavně civila co po odseknutí genitálií žadoní o pomoc.

Proč to asi říkájí vid? abys je nechal jít? Když už někdo vraždí tak přece nečeká že ten hodný pán ze SWATU mu nic neudělá, no neudělá pošle mu jednu mezi oči.

Hrál si Reservoir dogs sice uplná blbost a taky tam jsou hezké scény, kdy policista prosí abys ho nedorážel a co uděláš přesně tak. Jen se na něj koukáš jak mu z očívyprchává život.

Takže tady pohoda. Nakonec to můžou mít i rychlé když se nebudou přílíš mrskat XDDD.
  • Tak a teď jak to bylo do opravdy a ne co jsi přečetl na zadní straně cereálií. Atomová bomba byla skutečně k tomuto účelu vytvořena ALE vědci z projektu Manhattan žádali vrchní velení aby bombu nejdříve svrhla na neobydlenou nebo řídce obydlenou část Japonska. Aby měli Císařská armáda možnost zhodnotit možné následky sama. Vrchní velení americké armády se ale obávalo, že armáda, je až přiliš zfanatizována než aby racionálně přemýšlela. No a nakonec důvod svržení. Odhady ztrát na životech při dobývání hlavních japonských ostrovů se na straně USA pohybovali od 100 000 do 200 000 a na straně japonska to bylo kolem dvou až tří milionů. ve světle těchto čísel se rozhodlo ke svržení bomby.

Článek jak z kuloárů dnešní bulvární žumpy na téma "škodlivost her a dopad na hráčskou obec" fakt něco. - Hele a co si mají obyčejní lidé myslet, když uvidí tuhle hru? Hmm ? Já jsme z prvních kdo přijde na obranu her ale tady bych se taky nejraději chopil pochodně a vidlí a šel si s pány vývojáři promluvit.
  • Morraw
    Vypovídá to o tom, že každý máme jiný vkus. Nic jiného. Absolutně jsem si užíval exekuce v Shadow of Mordor. Kdyby místo orků byli civilisti? Tak ať. Nejde mi o to koho zabíjím, když se mi líbí animace nebo pocit ze střelby, tak zabíjím vše a nevnímám rozdíl voják,/zombík/civilista. Aspoň já tolik nad tím nepřemýšlím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit