Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci střílečky Hatred chtějí hráče "bavit" genocidou o život prosících civilistů
17.10.2014 | Petr Poláček
480 příspěvků
-
Asi pochopila, že jsi magor a šla na potrat, co? *1*
-
Pravda, tvůj způsob vyjadřování z tebe dělá hned lepšího člověka (myšleno ironicky, kdybys nechápal a chtěl mi dát plusko).
-
Násilné povahy nepotřebují násilné hry jako spouštěč a poradí si i bez toho. Už se opakuji, ale co. A i mládež dokáže rozlišit realitu od virtuality, to tu je plácáš hlouposti. A pokud někdo, kdo hraje hry a pak zabíjí, tak ten ti bude zabíjet i bez hraní her.
-
hry hrají děti - ano, a nálepky 18+ jsou na obalech jen tak ze srandy, že? Pokud tuto hru bude hrát dítě, jedná se o chybu rodičů, nikoliv autorů.
-
No a o tom to je... nemůžeš společnost kontrolovat. Nedokáže to policie, nedokáže to vláda, nedokáže to ani propaganda. Jenom můžeš roztrousit po světě něco, a sledovat výsledek. A vsadím se, že Hatred neudělá se společnosti zhola NIC.
Komu se to hnusí, dá ruce pryč. (jako u některých praktik por*a *3* )
Komu to něco řekne, tak to bude hrát. (nebo to zakažte, a bude si nakonec "hrát" s kočkou venku)
Interaktivita, neinteraktivita, je to o vjemech... co se ti dostane, to si tvůj mozek podle sebe zhodnotí. Ten kdo je sadista, zůstane sadistou. A ani to nemusíš kolikrát vědět, co dělá tvůj soused(ka).
Osobně vidím jako problém to, že se nedodržuje PEGI. Protože tenhle sadism*s nepatří hlavně dětem do ruky! Netřeba připomínat, že děti si teprve utvářejí hodnoty a rovnováhu mezi zlem a dobrem. Tady vidím hru, jako naprostý problém.
Jináč v CoD byla pasáž o vraždění civilistů na letišti... nakonec byla společnost pobouřena co to je, a stalo se něco? Samozřejmě že ne... protože záleží jen na tom, či člověk zdravě uvažuje.
Osobně sem zastánce toho, aby lidi viděli totální násilí a zároveň totální prosperitu a lásku. Protože jedině tak dokáže člověk najít tu rovnováhu a zároveň zhodnocovat (hodnotně) případné problémy.
Nakonec... cenzura nebyla řešením nikdy a v ničem. -
Na pc je mnohem vetsi vyber her nez na konzole, ty hlavičko *7*
-
len jedno slovo: AdBlock *15*
-
Ty si riadny mentál. Zakáž točiť aj filmy pre dospelých (tie s nahotinkami) a horory, lebo by sa k tomu mohli dostať deti. Už ti to tu pár ľudí písalo a ja to len zopakujem, to ty nie si normálny a mal by si sa ísť dať vyšetriť.
-
http://9gag.com/gag/ae305pv
-
až raz budú gayovia a moslimovia rasou tak možno ...
-
to už by byl trestní čin ktery by se dal kvalifikovat jako verejne nabadani k rasove nesnasenlivosti
-
Nevztekej se, vždyť je to jasný troll *4*
-
Jj, jejich PR manager Šašek počmáraný se snazi sec muze :)
-
ano, teď jsi me odhalil, asi jsem nemám děti a jdem puderťák, prosimtě, nainstaluj si plugin na kontrolu pravopisu, ať ty nesmysl co tu vypouštíš jsou aspoň napsané správně *3*
-
ano, tupeček promluvil, ale nenech se odradit, pokračuj ;) ja hraju od nějakých 5 let a už tenkrát jsem věděl moc dobře co je realita a co hra a že to jsou dvě různé věci, ale chápu že u pomalejších jedinců to mohlo trvat déle a tak ti to zabralo víc času než jsi začal chápat ten rozdíl *3*
-
Vidíte, co jste tou diskuzí způsobili? Jindra vylez! *15*
-
Jako malej jsem řezal démony v Doomovi motorovou pilou a upaloval davy lidí benzínem v Postalovi a i tehdy mi bylo jasné, že to je jenom hra.
-
přečti si, cos předtím napsal, pak moji reakci, a takhle dokola asi 5x, a možná mou narážku pochopíš ;)
jinak z tvých reakcí mám dojem, že máš nějaké psychické problémy. patrně ses v té hře uviděl a dostal jsi z toho strach :) -
to sú zase keci *1* milióny deciek po celom svete hralo svojho času Doom, keď som mal 10-11 som ho hral takisto a kopec detí okolo, neviem si predstaviť akoby decko nedokázalo rozlíšiť, že sa jedná iba o hru, to by už musel byť človek narušený od narodenia. Keby mojich rodičov zaujímalo čo hrám, prišiel by som o najkrajšie herné zažitky z detsva, takže som rád, že som v tom mal slobodu ty šašek jeden.
-
tvl, japonci nedělaj fekál, pokud vím.