Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě to bude srajda... *13* *13* *13*
  • Ty Xboti jsou sfine. Pomluvit nejmucinkovatejsi hru na nadstroj co meni mozne na nemozne a zase naopak muzou fakt jen ignoranti, kteti neoceni, kdyz nekdo zamerne snizi hru z 60fps ba 30 a cilene prida prouzky, aby to vypadalo jeste vic revolucne. Proste nejvetsi nasleh pro ty nejtutovejsi haaardkor hrace.
  • maros.goc
    Velmi mudro :-)
  • Mnoho povyku pro nic. Pokud si nekdo mysli, ze nespokojenost prameni ze spatne technicke kvality prezentace, pak to ma velmi jednoduche reseni. Poskytnout kvalitni zaznam z hrani a problem je vyresen.

    Imho to ale nic nevyresi, protoze problem neni forma, ale obsah. Vsechno násvedcuje tomu, ze se bude jednat o extremne tupy koridor, kterych je mnoho hracu jednoduse prejedeno. A protoze byla snaha hru vydavat za neco lepsiho, mluvílo se dokonce o revoluci, je mnoho natesenych hracu zklamano a sve zklamani davaji najevo. Z toho plyne pouceni, neslibuj co nemuzes splnit, nesplnenym slibem zarmoutis. Μeli hru od zacatku prezentovat jako filmovou konzumni zalezitost pro masy s casual hratelnosti a dnes by se nikdo nad takovym obsahem nepozastavil.

    Tim chci rict, ze se muzeme pozastavit nad formou, kterou hraci vyjadruji sve zklamani, ale nikoliv nad obsahem, ten je opravneny a vyvojari si za to mohou sami. Budiz to pro ostatni pouceni, aby svou hru neprehypovali a nevydavali ji za neco, co neni.
    • jojo to vystrizliveni boli, sposta lidi si dlouho pod pojmem nextgen predstavovalo lepsi grafiku atd. a vono to je jenom propojeni konzole s FB a podobne *1* proste nikdo necekal ze nove konzole budou jen socgen
    • ucho
      O revoluci má jít v té hře, industriální revoluci, to je zasazení děje. Nechápu, proč to hráči přenáší do herní revoluce, to si autoři maximálně hráli se slovíčky (Jste připravení na revoluci?), aby to znělo dvojsmyslně, ale revoluci od toho očekávají hlavně hráči, nevím proč... Osobně jsem nezaznamenal od autorů žádný hype, no vlastně jsem celkově zatím nezaznamenal velkou propagaci té hry.
    • faitheater
      100% suhlas s dorazom na "byla snaha hru vydavat za neco lepsiho, mluvílo se dokonce o revoluci".
      A este sa ludia cuduju, ze reakcie na tuto hru su take, ake su.
  • MickeyMutant
    "Jedině racionální odezva hráčů může přinést vstřícné reakce..."

    Muahahahaha. Petr Poláček - 20 let zkušeností s videoherním bahniskem, a přesto stále s ideály.
  • Jedna rada haterum - nehatujte. Nekupujte, ignorujte, nepiste. Jestli mate pocit, ze kvuli srackovy AAA hre nevyjde dobra AAA hra, tak jste vedle. Kdyz uz si nemuzete pomoct, tak aspon hatujte az po vydani.. A pochopte, ze hrani na konzoli je neco jinyho nez na pc a museji tam byt urcita omezeni. Je to jako srovnavat klouzacku s toboganem.
    • Skoda ze ty omezeni nejdou videt ani na cene hry, ani na cene konzole. *15*
      • A? Vadi ti ze ini ludia daju peniaze za nieco co ty nevyuzijes? Tiez nechapem ako moze niekto vyhodit 1000e za fotak. A nehatujem preto fotaky...
        • A ty nekde vidis ze mi to vadi? Nebo ze neco nevyuziju? Proc meles naprosty blaboly, ktery vubec nesouvisi s tim, co jsem psal, jsi snad Madar?
          • Tak pises o cene, nie? Imho z toho prispevku vyplyva, ze cenu za konzole a hry na konzole nepovazujes za prijatelnu. A ze ti konzole vadia som tak nejak usudil zo zvysnych tvojich prispevkov okolo. Pretoze ak by ti nevadili, tak ich nehatujes v polovici tejto diskusie.
        • Jenže když někdo tolik vyhodí za foťák, má to většinou důvod, zatímco kupovat hry, které mnohdy stojí dvojnásobek toho co PC verze, to je prostě debilita, která se ospravedlnit nedá (ani v rámci exkluzivit), ale když jste vývojářům ukázali, že vám to nevadí, dobře vám tak.
          • No ja neviem, za tento rok som v den vydania kupil nasledujuce hry:

            PS3 - Tales of Symphonia Chronicles - 32.99e
            PS3 - Final Fantasy X | X-2 HD - 28.99e (ale teda s festivalovou zlavou, kedze som to kupoval na GameExpo)
            PS3 - Dark Souls 2 - 32.50

            Par dalsich, vsetko max. do 15 libier, ale to su hry tak 6 mesiacov az rok stare, nekupovane v den vydania (napr. Tales of Xillia, Mass Effect Trilogy, Last of Us apod). Takze neviem kde beries kraviny o cene hier na konzole - staci vediet kde kupovat. Nespominajuc este napr vyborny PSPlus, kde dostavam pravidelne hry 'zdarma'. Dokonca musim priznat, ze za obe hry co som kupoval na 3DS a obe hry co som kupoval na Vitu boli drahsie nez cokolvek co som kupoval na PS3.
          • Psychotic
            Tak zvažme možné eventuality, dobře?
            a) Desítky milionů lidí po celém světě, kteří hrají primárně na konzoli, jsou pit*mci, protože utrácejí za něco, co má všestranně lepší a levnější alternativu.
            b) Ty jsi pit*mec a nechápeš, která bije.
            Teď zkus zapojit ty obvody tvého mozku, které zodpovídají za logickou úvahu, a řekni mi, která možnost je pravděpodobnější.
          • Ja mam taky duvod kupovat konzolove hry. Na konzoli me bavi hrat vic nez na pc. Dat prednost tomu co me vic bavi neni debilita.
  • Video sem viděl, vypadalo to dobře jen škoda že pod pojmem NEXTGEN všichni vidí akorát grafiku..Chtělo by to NEXTGEN AI a celkový gameplay jinak bylo to tím přenosem nebo se mě zdál bejt framerate otřesnej ?
  • Ty vole ten Polaček se pres to nemuze prenest *15* tak jo no Polaček rad hraje hry kde netreba ani myslet, ale naštesti existuji i hrači kteri radi hraji kvalitni hry a ti vyjadrili svuj nazor na tuhle hovadinu
  • polando zase troluje ?

    strasne jim vadi jak maj troky v diskuzich ale ze vydavaj trolske clanky to je v pohode ?
  • Ale Vy kdyz rikate, ze Vam nevadi hate pod vasima clankama, tak mluvite pravdu, ze jo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit