Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Total War chystají pro Segu nového Vetřelce
12.5.2011 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Zedd - To vím, je to jiný film, ale má se odehrávat ve stejném universu jako ten původní vetřelčí...
-
Já zase slyšel, že se to postupně změnilo v jiný film. Ze začátku to mělo být o Vetřelcích, ale postupně z toho prý vytvořili nové universum. Film se jmenuje "Prometheus".
-
Heh. Já byl zase v osmi-devíti letech na návštěvě u příbuzných a Aliena dávali na televizi. Strašně moc jsem se na to chtěl dívat, ale rodiče nás v osm poslali do postele :( Později jsem uznal, že to asi bylo správný rozhodnutí :) První díl co jsem viděl byla trojka a na tom jsem byl v kině...a i z toho jsem měl poté špatný spaní... Právě proto mi ale trojka utkvěla v paměti a nedám na ní dopustit...ikdyž jednička a dvojka jsou v mnohém lepší... :)
-
To nebudou no, ale dokud na ně můžem vzpomínat, tak je to v oukeji. *3*
-
Jj to sem taky rád. Jasný, klubání z břicha taky prošlo se zavřenýma očima:) A nakonci je scéna. kde si ještě Matka rychle pohraje s Bishopem:), tak tam jsem se taky nestačil divit a ještě nějakej pátek potom, když jsem si na to už celkem zvykl, jsem tuhle scénku přetáčel:D:D
-
Já jsem na tom byl tehdá v kině i s tatíkem. Těžké sny jsem neměl, ale úplně klidnej jsem taky nebyl. Nevím kolik mi bylo, ale víc jak deset let určitě ne. Kdybych tam byl sám, tak to asi nedokoukám. Pamatuju si spolužáka, který tam byl taky. Po kině nastoupil na kolo a velmi vratkou jízdou se vydal k domovu *1*.
Když si takhle po letech vzpomenu na různé zážitky z mládí, tak si jenom povzdechnu škoda, že už nejsem dítě. Takové prožitky už se nikdy nebudou opakovat *9*. -
Tak to jsi mi připomněl, že mě vzali rodiče na první díl do kina i se sestrou, prý perfektní sci-fi :-D .Tež jsem byl prcek.Neviděl jsem ani kousek od toho vyklubání z břicha, protože jsem měl ruce před očima.Stačilo poslouchat zvuky.V noci jsem potom spadnul z poschoďové postele, jak jsem utíkal před těma zvukama :-D .Ještě pár dní mě to děsilo.Jsem rád, že měl někdo podobný zážitek.
-
No a to vypravěj babce ty hňu*e *7*
-
Na Moviezone nepadlo o odstoupení od vetřelčího univerza ani slovo. Pravda, poslední informace o tom je z konce března. Ale je to možný, že si pouze vypůjčí téma či jen nějaké prvky z toho chytaného prequelu. Každopádně vetřelec je mimo hru. *3*
-
héééj šup sem s novyma Alíkama !!! a rovnou obě, Colonial marines a i tu "jeden alien"
-
A dal ti nepochybně pořádnýho hubana. :D
-
co si budem povidat. total war je nejlepsi herni serie co kdy spatrila svetlo sveta to je bez diskuze. bez diskuze! ale co dal? technologie uz tak neutika vpred a osvedceny recept serie total war umoznuje jen par etap. hra se vycerpala jak technologicky tak nametem. takze mala pauzicka neuskodi. ale mala rikam! nejpozdeji za tri roky at je tu rome2
-
no docel bych bral hru kde nebude te mit po ruce standartni zbrane ale neco jako v prvnim filmu kde posadku zmasakroval jeden vetrelec. Hru kde budete zdrhat zdrhat a chcipat a ne ze budete kosit hromady alienu z ultra marine pusky co strili atomovy naboje ...
-
To mi strašně připomíná, když jsem v cca 12ti letech měl na PSX jako jednu z prvních her Alien Trilogy, a vždycky, když vás tam zabyl Alien, byla animačka, jak vám vyžeře hlavu...tak se mi jednoho krásného dne zdálo, že tak hraju, hraju, a najednou mě to už nebaví, tak to chci vypnout, jenže to nejde, prostě to nejde vypnout, Vetřelec leze z televizní obrazovky a vytahuje vnitřní čelist...dál si to domyslete. *1*
-
Scott od vetřelčího univerza už dávno odstoupil a vymýšlí úplně nové univerzum. Taky ty jeho podmínky, 200 M dolarů a R-kový rating a ještě k tomu od Foxů? To bylo rovnou nemyslitelné.
-
Tak třeba Sins of a Solar Empire (nehrál jsem takže nevím ani jaký to je :D )
-
Oprava: ...ne jen z povrchu planety...
-
Ona nějaké v poslední době vyšla? A pod pojmem vesmírná strategie nemyslím Starcraft nebo W40K, ale opravdu strategii z vesmíru ne z povrchu planety.
-
To ne no.... No vzhledem k tomu že mají i studio v Austrálii, tak by jsme se dílu TW mohli dočkat... Shoguna 2 mám už docela projetého a na Legendární úroveň to podle mne nejde dohrát
-
Není jich tu dost ? :)