Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IWKYN
    Tak pro 5 letý dítě to celkem chápu, že to byl nával, já to viděl v 10 a měl sem taky hezký sny...
  • Mě právě antika zajímá. Ale já jsem obecně pro každou špatnost. *1* A bojové útvary - no, je to blbý, ale hra nemůže být naprosto reálná. *3*
  • *doba tehdejšího válečnictví
  • No roční období by možná taky stačily (Třicetiletá válka nemusí trvat 30 let.... v TW)... S Rome jsem nikdy moc nebyl nadšenej, ale spíš to je tím že mne ta doba nezajímá. Jinak kvalitní titul to bez pochyby je... Teda až na ty bojové útvary Galů a Germánů :-D
  • Tvrdé Y je přece pro tvrďáki
  • Tak to je jedině dobře, že tě to sere....
  • Sakra, jak mě se*ou ti češtináři, kteří všude cpou to tvrdé Y !!! Byly, viděly, AlienovY... Dneska to na internetu vidím běžně. -What the FU*K ???
  • ja chci rome 2 na vetřelce kašlu
  • Jako, že Větřelci jsou tvrdá droga? *1* *1*
  • Třicetiletá válka byla částečně v Medieval II a Empire TW. Ale souhlasím, byla by pro tuhle sérii jako dělaná - i když +/- 30 let by bylo na kampaň dost málo - asi by museli tahy z ročních období změnit na jednotlivé měsíce. Teď by se ale mohli zaměřit zase na Rome II. *3*
  • Bohužel (nebo bohudík, záleží jak se to vezme), sice sci-fi z vetřelčího vesmíru točit bude (možná už točí), ale vetřelec v něm nebude mít moc velký prostor (jestli vůbec nějaký) - prostě a jednoduše to nebude prequel ani sequel k vetřelčím filmům.
  • Odulin
    Když vidím obrázek Aliena, tak si vždycky vybavím tu noc v 88, kdy mi bylo 5 a byla u nás návštěva, která koukala s rodiči na Aliens (prostě 2. díl vetřelců). Taky jsem tajně koukal, ale to, co jsem potom v noci zažil, jsem pak už nikdy nezažil. Větší noční můru jsem asi nikdy něměl a nikdy na to nezapomenu...viděl jsem je všude:) Ani ty nějvětší THC smrště, které jsem zažil, se tomu nevyrovnají....takže děti hlavně ruce pryč *1* *3*
  • No já jsem dost zklamaný... Nějakej Alien je mi u Šípku... Spíš jestli bude nějaký přídavek na Shoguna 2 a hlavně se těším až udělaj tu třicetiletou válku co si přeju *1* *1* *1* .
    Tak dvě studia, tak by to druhý mohlo pracovat na nějakým netradičnějším TW... Třeba i Westeros Total war... To by byla paráda
  • Ridely Scott tušim točí prequel k Alienovy... ikdyž nvm v jaký fázi to je
  • Žádne Aliens ale ALIEN XD
  • Takze Aliens Total War je dalsi diel serie
  • Je to prostě mazlík.
  • Nezaškodil by nový filmík....že?! *3*
  • Teď mě tak napadlo, že by bylo zajímavé, jak by se Creative Assembly poprali s nějakou vesmírnou strategií.
  • Damarus
    Každopádně jakákaliv hra s Alienem bude vítána :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit