Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Walking Dead prý pracují na hře podle Game of Thrones
22.11.2013 | Adam Homola
42 příspěvků
-
Telltale hry rozhodne robiť vie, o tom bez debaty. Ale neviem si pomocť, zo sveta A Song of Ice and Fire by som si dal namiesto adventúry radšej RPG.
Patrím medzi minoritu, ktorej sa Game of Thrones od Cyanide hodne pozdávala. Ten príbeh mi dokázal prekryť všetky nedokonalosti, a pri podobne ladenom pokračovaní by som neváhal ani moment. -
-
přesně
-
-
Jo tak to bych uvítal. Ale raději podle knih. Přeci jen je to takový etalon, který mohou snáze formovat, podobně jako The Walking Dead.
-
A budou tam pindoury ? :D
-
-
Wiener party comes :D
-
-
spoiler: všichni tam umřou *3*
-
-
Bacha možný spoiler! Asi tam řádí "vlčí" chřipka *1*
-
-
rovno povedz, ze
Robb je mrtvy (Red wedding, ale to snad videl uz kazdy), Catelyn sa este vrati medzi zivych...Lysa Arryn tiez umrie, Tywin taktiez, kto cakal na Joffrey-ho smrt, tak sa docka, umrie (respektive ho zabiju) na jeho vlastnej svadbe....Balon Greyjoy umrie taktiez, Ygritte (ta krasna cervenovlaska) uz taktiez nezije....Tyrion si uskrti Shae, kedze ju najde v posteli s Tywinom.....
PS: a ten hajzel Walder Frey tiez umrie :) dufam, ze som kazdemu prave skazil den, serial, popripade knihu tym, ktori ju mali rozcitanu :) -
-
Mohu se zeptat kdy došlo k té situaci, kterou popisuješ v P.S.? Ten zrádce dosud žije (jak v seriálu, tak v páté knize) a upřímně řečeno doufám, že si ho Martin i s celým jeho rodem řádně vychutná až na něj přijde řada.
-
-
umrie = este zije, ale isto ho ktosi zabije...a ked nie...no ved, uz ma dost rokov na to, aby umrel aj sam :)
inak nechapem tie minuska....to, ze ma uminuskujete, uz osud postav nezmenite....to, ze som to napisal, tak fajn...ale je to v spojleri, a nikto to nemusel citat :) -
-
mínuska vůbec nemá cenu řešit, ušetříš si tím spoustu nervů, zvlášť když games nemá systém co by cpal upvotované příspěvky do popředí nebo je řadil od nejlíp hodnocených po nejhůř, tak to prakticky nemá význam
-
-
-
-
-
i Sean Bean? *8*
-
-
Sean Bean přežil akorát Silent Hill, ze vśech míst na světě.. *1*
-
-
videl si dvojku? :) co ja ti viem, ze ci to je prave "prezitie"
-
-
a dokonce si tam zahrál se svým "synem" z Game of Thrones
-
já ani nevěděl že existuje dvojka, díky za tip *3*
-
-
-
-
-
Kdyz se podivam na hry podle filmu/serialu/knihy, tak vetsina dopadla prabidne.
Telltale nejsou spatni, ale to by si vzali docela velkej kalibr.
Jedine snad kdyby to byl spin off s par postavama uplne mimo dej cele sagy, ale to by zas asi nebylo tak epicky....nebo ze by jim GRRM dovolil stourat seve svym pribehu? -
Radši mi už dejte druhou episodu s mým oblíbeným Bigbym
-
-
Dvakrát denně kontroluju, jestli už to nevyšlo :D
-
-
A bude to stejný odpad jako 2 hry předchozí?
-
-
Jakože fakt? Ty dvě hry na tema GoT dostaly na games 6 a 4 z 10!
-
-
Tak zrovna recenzema na zdejsim webu bych se fakt neridil
-
A tvuj problem je kde?
-
-
-
hra o truny je fajn alespon knihy ale ten svet zas tak bohatej neni a jako hra me to moc nezajima za to si ale naprosto skvele predstavit nejakej pribeh ze sveta malazu kde je ten svet strasne bohatej a fantasy dava naprosto novej rozmer
-
-
Mi naopak ten svět přijde moc bohatý. Nezapomeň, že ani sám Martin tam ještě nenapsal o všem. Celý svět není jenom Sedm Království a Essos.
-
je to muj nazor castecne je prave ovlivnej tim ze jsem cetl malazskou knihu padlych svet pisne ledu a ohne stoji predevsim na postavach svet jako takovej je prakticky stredovek z prvkami fantasy Malazska kniha padlych taky stavi na postavach ale zarovej tvori temnej fantasy svet kde se objevuje magie ale naprosto jina nez ji znas v jinem fantasy objevuji se tu ruzne rasy ale nejsou tu zadni elfove stejne jako u martina tu postavy umiraji ve velkem clovek nemuze bejt jistej kdo patri mezi hlavni postavy dokud tam nejsou aspon 4 knihy jenze zatim co martin polovinu knihy pise o tom co postavy zrovna ji tak u eriksona se stale neco deje z pohledu postav clovek vi pouze to co postavy reknou no pro predstavu http://www.postavy.cz/svet/malazska-kniha-padlych/
-
-
omlouvam se pisu fakt hrozne padaji mi oci
-
-
vpoho ale zkus použivat čárky mezi větama a odstavce, bude se to všem lip číst
-
-
A tecky...
-
-
-
-
" zas tak bohatej neni " ...úplný nesúhlas...
-
Svět není bohatej?
...What? -
-
svět je bohatý na úplně zbytečné a nezajímavé postavy
-
-
-
martin ve čtvrtém a pátém díle natolik rozmělnil svou vizi, nacpal do ní tolik zbytečných postav a obdařil je tak nudnými příběhy, že vidět něco více z tohoto světa mě vůbec neláká. kromě zdi a toho, co je za ní, a braavosu tam není jediná lokace, která má nějaký potenciál vytvořit atraktivní základ pro nějakou epičtější počítačovou hru. předpokládám, že seriál ještě udrží ten hype jednu sérii a to jen kvůli jedné zápletce. pak už tam nebude nic tak velkého, jako třeba blood wedding, aby to zakrylo neumětelství tvůrců a lacinost příběhu. myslím, že pro telltale to bude krok vedle
-
Ja si nedovedu zfilmovany got představit jinak nez jako akčnejsi the sim