Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci World of Tanks se nebojí mít velké plány
5.4.2014 | Daniel Kremser
73 příspěvků
-
Jo a když je tu řeč o World of Tanks, tak na této stránce si můžete po registraci nechat zaslat kód na 300 goldů a 1 den prémiového účtu.
V této chvíli jich tam mají ještě kolem 5000, tak neváhejte, za chvíli nebudou!
https://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-giveaway -
-
Jo jasne viry, trojani a podvody to je na vsech strankach kde neco rozdavaj jenom tak. Urcite to bude neco ve stylu "zdarma, jen poslete jednu (trosku drazsi) SMS
-
Za tu ikonku budeš sbírat negativu už z principu. A dobře ti tak.
-
-
Tak to mám štěstí že je mi to úplně jedno, protože pak aspoň uvidím kdo čte názory a kdo se jenom dívá po obrázku :)
Sám ses zařadil :) -
-
Ne že by obrázek (navíc znak) nebyl komunikace stejně dobře jako psané slovo.
-
-
-
-
Jenže on je problém v tom že WarGaming má tu základnu těch hráčů tak obrovskou, že i za takové boty jaké teď sekají - čím dál horší balanc, děsný lagy (bez ohledu na připojení - zrovna včera jsem si WoTko po dlouhé době zahrál, a ping mi lítal mezi 100-200 a to mám dobrý internet), nevyvážený národy, katastrofální optimalizace, nebo naprosto podivné prototypy tanků, které akorát hru rozbíjí (ano mluvím o Waffenträger auf E 100), tak jim odchod několika málo hráčů prakticky neuškodí.
On ten WarThunder má teď o dost těší výchozí pozici, než jakou mělo tehdy World of Tanks.
A pro ty co často vyzdvihují jak vypadá WarThunder, tak se podívejte jak vypadají chystané HD modely, které začnou pomalu nastupovat do WoT v průběhu verze 9 např. http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/341171-90-hd-model-screenshots/
A to je právě pro Gaijin docela problém - zatímco oni se doteď perou s porodními bolestmi, tak Wargaming začíná útočit na první signální a bohužel i přes fakt, že letadla jsou lepší ve WarThunderu nemají zatím až tak pevnou půdu pod nohama - a věřím tomu, že za chvíli přijde minimálně ještě jedno MMO s podobnou tématikou.
Mě na Wargamingu dost vadí to jejich chování - podívejte na nějakou debatu s vývojáři. Skoro všichni mi přijdou jako pěkný arogantní prasata, kterejm spadla do klína hromada peněz, tak si myslí, že můžou na lidi, který jim za ten jejich výtvor platí plivat podle libosti... -
-
Pokud to gajin nepodela po herni strance, tak wgcku zbudou oci pro plac. Ale je tu prave to pokud. Vzhled je neco co hrace nezajima, pokud je hra hratelna. Vscihni normalni hraci maji ve wotku vypnuty stopy pasu, travu, casto i stromy ... proc? No to je easy, protoze to pro ne znamena vyhodu, prehlednejsi teren, lepsi vyhled. A samo, v neposledni rade lepsi FPS.
Navic WG presne jak pises neuveritelne arogantne jedna s nejen hraci. -
Games, to snad nemyslíte vážně. Okamžitě ban tomuto náckovi. *11* Takoví avataři nemají na herním webu co dělat.
-
-
Hádám že Stalin by ti nevadil
-
-
Přitom Stalin byl dost možná ještě větší magor než Hitler - ale to zdejším hlupákům asi těžko vysvětlíš...
-
-
Adolfe, kolikrát jsem ti povídal, že máš s internetem útrum?
-
-
Tak se uklidníme... *5*
-
-
-
-
A jak jsi prosím tě přišel na to že jsem nácek?
-
-
ale no tak, vrat si tu ikonu zpátky. sem si chtěl udělat printscreen roku, a najednou je tu takovej sh*t
-
-
-
-
lagy - pravdepodobne jen u lidi, nic jsem nezaznamenal - pravda, nebydlim ale ve vidlakove
strileni skrz budovy - neni pravda, jde strilet pouze skrz ploty a podobne "tenci" objekty, strela ztraci tusim 20% penetrace pri pruletu kazdym z techto objektu, skrze vagony jde strilet pouze pod podvozkem / znicit vagon a pak strilet skrze poskozene casti
graficky je to porad hezky, lepsi nez vetsina free to play a indie zalezitosti
nevyvazenych je par tanku (hellcat, KV-1S, T18, Pz1C, Rhoomba, Waffentiger), Obecne tiery 8-10 jsou nejvyvazenejsi ve hre, problem je v tom, ze tam uz clovek musi umet hrat - nestaci jen nahodne namirit na tank a strelit. Nektere tanky (IS-3, T32, E75..) se pak mohou zdat nevyvazene, protoze je noobove neprostreli, paklize je hraje kompetentni hrac. -
-
Meles hovadiny, na jejich forech najdes tisice postu kde lidi prilozili i screeny, dokladajici ze v jejich lince problem neni (obvykla vymluva). Strileni skrz ruzny objekty je bezna vec, zcela bezne skrz rohy budov, pripadne (prozmenu) pruhledny zdi, ktere prostrelit nelze - vse dolozeno screeny (klasika ulicky ve mestech). Grafiku neresim, to je nepodstatny, zadna slava to neni, ale pouzitelny to je. Co je jina vec je to, ze to jsou lhari a podvodnici, protoze renedery na webu enginu vydavaj za screeny ze hry.
A balanc?Ten je tragickej odjakziva, protoze ti tardi nejsou schopni nechat neco napokoji, a rozesiraj to porad dokola. Kdybys to nahodou nevedel, tak tanky se bezne stavej tak, ze jejich bocni a zadni pancir je 4x silnejsi nez celni, a do toho se jeste posycr bezne dela okno metr na metr. -
"je to pořád hezký". Graficky je to spíš takovej f2p průměr. Žádná hitparáda.
-
-
To se ale vubec nevylucuje.
-
-
Samozřejmě že je mnoho hráčů neprostřelí. Mnoho hráčů nechápe, kde jsou weak spoty, jak funguje penetrace a další věci... nemá cenu řešit hejt některých jedinců, kteří mají červené statistiky :)
-
Jasně. Ostrava či Praha jsou Vidlákov s linkou 50/50, že? A stovky nasraných gold hráčů s lagy na jejich fórech, co vesele mažou a banují jsou také výmysl "válečníků proti Wargamingu a neskrývavých obdivovatelů WT".Na netu najdeš tunu videí, kde jde vidět, že tank prostřelí vesele kopec, budovu atd. takže nekecej zase...Nebo hodláš tvrdit, že hráči jsou lháři? No oni to hráči už ani být nemusít, když WG práská do hry živých hráčl evidentně tuny botů s IQ nižší než polské dítě tankista. Že lagy neexistují a vše je ťip ťop? Kolik ti Wg platí? *7*
-
-
Jo a WG mi neplati nic, jenom nemam rad bullshitery
-
-
Koukam, ze jen Tvuj nazor je ten spravnej co?? To, ze to Tobe nelaguje, neznamena, ze to nelaguje nikomu a jen nastvani jedinci nadavaji aby zakryli svou neschopnost hrat. Laguje to a to posledni dobou dost, WG to sam priznal a nadelil 1d premia kazdemu pokud vim. Ja za poslednich 14 nemam problem, ale mesic zpet to bylo ping 40-999, dokonce uz i hra zhruba na minutu zamrzla a pak se vesele rozjela dal. Mam pristup na dvou mistech a lagovalo to na obou, mezi znamejma to same, toz si nech to sve a bud rad, ze jsi v pohode. Horsi je to s nepovolenejma pluginama, kdy hrac s IS-6, ktera ma mimoradne presne delo a s odehranyma 400bitvama, je schopny trefit 6 zasahu ze 6ti na presne stejne misto na vzdalenost 250m na pohybujici se vez KV-4ky. Nerikam, ze by to neslo treba s Panzerem ale IS-6 ?? To je problem. A o nesmyslnych Waflich se vyjadrovat nebudu, ten tank je proste prehnanej. Posledni uz je jen komunita co hru pari, tak nejak se vzdy najde nejakej mamlas co zbytecne trefuje vlastni, ale tu aroganci co predvadeji Polaci s tim, ze valna vetsina jsou hraci podprumerni je nekdy az pro zlost a dost to kazi pozitek ze hry, podotykam tymove hry. Jinak tankum zdar, letadlum tez a hlavne zadne nervy. Zrovna vcera me 3 hry za sebou trefila arty a malem letela klavesnice i s myskou. *16*
-
-
Kamosi se naucili po psonsky - sproste nadavat. Privni co pisou do chatu ... siema ... a jak se nekdo ozve, dostane preventivne ... ;D
-
-
takze sebenenavist? :D
-
-
Zvlastni, tolik nenavisti k necemu, co te nezajima.. a jeste plytvat energii a postovat tu.. Hraju od bety, mam cca 10k bitev (s pauzama), vzdy po roce se k tomu na chvili vratim... hra je v dnesni dobe v nejlepsim stavu, v jakem kdy vubec byla. Za celou dobu me nikdo skrz kopec nezabil =D
Zadne lagy za posledni dva tri mesice nemam, nikdo z mych kamaradu take ne. S botama se fakt setkas, ale nejsou nasazeni wargamingem =D
Spousta lidi hraje jako rajcata a dost brutalne nadavaji ostatnim, vzhledem k tvemu stylu vyjadrovani si troufnu tvrdit, ze tvoji znamy budou z podobneho soudku -> rajcata, ktera dostavaji na prdel, tudiz vsechny tanky ktery neprostreli autoaimem jsou OP a kdyz je sejme arty, tak je to hacker kterej strili skrz budovy =D
Zalez, trolle! Nejde ti to!
-
-
-
Heh Warthunder je herne valcuje na vsech frontach to je uplna mrtvola nakej wargaming trapnej a ty jejich tanciky stojej zaprd a letadla jakbysmet...
-
Moc velké plány by som si na ich mieste nerobil. Gaijin asi do mesiaca a pol vidá tanky a celé WoT pojde do perdele aj s ich lagmi *4*
-
-
Vtipné. Haha díky za vtip. Škoda že je fakt špatný.
-
-
kdyby radsi misto lifrovani nedodelaneho obsahu doladili ten existuji. Kdysi me to strasne bavilo, ale asi pred rokem uz me tam vsechno vic sralo nez bavilo...a jelikoz jejich pristup k (neplatici) komunite je veskrze negativni, tak at si to strci zadele...vyroky "ne, match making podle skillu by byl nefer" jsou k smichu, kdyz 9 letemu decku prodaji tank z tieru 9 a lidi misto aby hrali takticky s podobne schpnyma, tak uci decka couvat. Bohuzel nebylo vyjimkou, ze tyhle individua zaplacli 10 mist v kole (a nejlip v jednom tymu :D)...z tohole byli nadseni honici bodu a lidi s malym pindikem, co si potrebovali zvednou sebevedomi, ale ja to hral pro zabavu a tohle mi jako zabava neprislo...
-
Bla, bla prachy bla, bla prachy, bla bla prachy. Mě fascinuje, kde pořád ty hráče berou, když okolo mě to pomalu většina přestává hrát z důvodů lagování (200-1000 ms), schopnosti tanků střílet skrz budovy, kopce, vagóny a jiné srandy....Graficky zastaralé, v poslední době prý strašně nevyvážené a neustále přidávání nových a nových jednotek z toho dělá slušný maglajz. A navíc z východní Evropy jsou mnohem lepší studia jako například 4A Games.
-
-
Pred cca 3ma mesicema giganticka masas v lv/score oboje najednou, obcas zahlidnu i v TV ... ovecek je pomerne dost. Puvodnich hracu uz moc nehraje, protoze se to hrat neda. Z toho co naslibovali nesplnili vubec nic.
-
4A Games, nejsou to ti kterým se už několik let nedaří Stealth systém ve hrách kde jej implementovali (Metro 2033 a jeho Stealth kde NPC hráče viděli i v totální tmě, naproti tomu Metro Last Light kde NPC hráče neviděli ani metr před sebou na světle)? nevidím v tom oproti WoT moc rozdílu :D, ale máš pravdu, nechápu lidi co tady nadávají na ostatní, že maj naprd připojení když jim to až do nedávného patche jelo v pohodě (tohle je totiž WG masáž jak sviňa, na seriózních webech se dočtete pravdu: WG to posral).
-
-
Já rozdíl třeba vidím v přístupu ke hráčům a na konferencích obou studií. A tam je zásadní rozdíl. Jinak poslední patch upravil chování NPC v M:LL ohledně stínů atd.
-
-
At' se to zdá šílené jak chce jeden z mých kamarádů začal hrát znova ted' uvidíme za jak dlouho vydrží bugy, lagy a nevybalancové tanky + nepodporované vícejádrové procesory.
-
Mě spíš zajímá kde pořád lidi berou ty pingy 200-1000ms. Nikdy sem takovej problém neměl. Střílení skrz kopce atd. se mi taky nikdy nepovedlo. Graficky to není úplně nejlepší, ale ani mě to neuráží (až na optimalizaci, ale ta je mi u zádele, protože to nehraju na psacím stroji...). Nový tanky mi problém nedělají, alespoň nejsou bitvy a jednom typu tanku (krom jednoho módu, kterej ruší). Jediný, co mě na hře fakt vytáčí sou samotní hráči.
-
-
Jestli to nebude tim, ze temer vubec nehrajes ... strilet skrz kopec slo odjakziva, jestli chces presnej postup, tu ho mas: je treba se postavit tak, abys enemy tank mel presne za horizontem, pripadne videl maximalne vrsek jeho veze. Pak se prepnes do 3rd pohledu a muzes vesele vystrelit. Granat bez problemu proleti kopcem (pri vystrelu z prvni osoby nikoli). Proc to? protoze hra te "virtualne" posune o fous vejs.
Dtto namer dela, ve treti osobe ma vetsina tanku o fous vetsi namer (do plusu = nahoru) => muzes strilet vejs, nez v prvni osobe.
Samo, vse to bylo opakovane wargamingu reportovano a dokladano screeny, videi, ... a oni opakovane tvrdili, ze je to opraveno.
-
-
-
A co ze jsou ty velké plány ?
-
-
Lhát, mlžit, slibovat, roky neplnit... :D
-