Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "kouzlo, které zdvojnásobuje zisk herních zkušeností" => z expeni na tejden se stane expeni "jak na lv 90 za vikend"? lol
  • Za me rozhodne f2p :) diky tomu ze si to jednou za tyden zapnu chodim na free *1* .
    • F2P by bylo fajn.. ale o tom zatim nikdo nic neřek... jen o transakcích...
      • Ps - včera jsem postoval článek měsíc starý, ve kterém se ředitel Activision Blizzard zmiňuje o asijském trendu f2p mmo, ve spojitosti s odlivem 2 milionů platících, a s konkrétním číslem 8,3 m subs.
        Takže řekl, a sám ředitel f2p konkurenci označil jako problém.
        • Jo ale to má furt daleko k něčemu že by se jen zmínil o tom že by WoW šlo na F2P
      • Krei, včera jsem ti tu vyčetl že tu lžeš a že tu pluskuješ všechno co napíšeš a mínuskuješ naoplátku všechny ostatní. Přestal jsi s tím, aby jsi přišel po 10ti hodinách a všechno co jsi nenapluskoval zase pluskuješ a mínuskuješ.
        Ty musíš být asi hodně narušený, takhle ze sebe dělat blba a ještě si přijít zamínuskovat, když tě někdo usvědčí ze lži. Normální děcko co okopává kotníky. K smíchu.
      • Pokud vim, zadara se da hrat do lv 20 => tak jedno odpoledne.
        • Jn to blizz udelal takovou ochutnavku... ale co sem viděl na ofiku tak to tak zkouší dost lidí.
  • To že WoW prejde na F2P je aj možné(aj keď typujem tak 2015-2016)pretože Blizzard momentálne pracuje na Titane(nová MMO ktorá ma zrejme nahradiť WoW)takže keď víde Titan,samozrejme s mesačnými poplatkami tak možno WoW konečne prejde na F2P...
    • Zadna nova MMO s mesicnimi poplatky uz NIKDy nevyjde. Ber to jako fakt. Mozna jako alternativa k f2p modelu, ale rozhodne ne jako jedina moznost. V nocy hre nemas dlouholety hrace, ktery ve hre (a pri poplatcich) drzi dlouholete vazby s kamosi. A kdo ti pujde hrat novou ... placenou ... hru, kdyz hned vedle ma 150 jinych ... neplacenych.
      • Nikdy nevies......kdo by povedal v roku 2004 ze WoW bude minimalne 9 rokov najhranejsou MMO a v dnesnej dobe aj ked je stale platena ma velmi slusnu komunitu. Ja verim ze BLIZZARD dokaze urobit hru ktora sice bude na ozobracovanie ludi ale bude stat za to a prilaka hracov. A to ze ludia hravaju MMO s kamosmi nie je vzdy pravda. Niektory ludia hraju MMO aj preto aby si nasli kamosov tam...ja osobne som tiez hraval WoW bez kamosov dost dlho..
      • Jak je to dlouho co vyšel placený SWTOR? :D
        Pak zjistil že na to nemá a přešel na F2P...
    • Jn to by dávalo smysl, s tim že podle blizzardovského výhledu má teď vyjít poslední datáč na WoW a pak Titan... jenže posunutí titanu jim to asi trochu rozhodilo.
    • Von Titan může taky trvat 12 let jako Diablo3. A evidentně potrvá, když se projekt Titan letos restartoval. Dřív jak za 5 let nebude, i kdyby už další restart neproběhl.
  • gert
    Kolikrát to tu už bylo... a stejně se nikdy žádné mikrotransakce nezavedli...
    • Mikrotransakce ve wowku sou už dávno *6* kupování petů převody postav, změna rasy atd.- Teď co sem z článku pochopyl by chtěly ještě přidat to, že by si mohli lidi ulehčit hraní a zvýhodnit se. Tedy cesta pay more to win.Pay more proto, že už teď za hru lidi platěj nemalý peníze.
      • Tak tak... Zlatá slova :D
  • Pokud se to bude pohybovat v současných cenových relacích, tak to u našinců moc nepofrčí. *4*
  • No s Wow sem po několika dlouhejch letech skončil. A touhle správou, mě to jen utvrdilo, že bylo načase. Jako spojit něco co je ve f2p a narvat to do hry kterou platim. Fakt? Už prodej převodu postav a podobnejch věcí za ne malé rálné peníze mě štval a tohle byla fakt poslední kapka. Proč bych jim měl sakra platit za podobné věci skutečnými penězi, když už jim platím měsíčně 300kč.
    *8*
    WoW pro mě s Pandárií opravdu nadobro umřelo. RIP
  • ja bych prirovnal wow ke krasne žene, ktera ale časem zestarla, dala si udelat plastiky a ted uz je to jen takova zruda. Na te hre uz nefunguje skoro nic
  • Hraju wow dlouho, 5let bez přestávky pod timhle nickem na Drakthulu. Zazil sem hodne veci od blizzardu ale vzdycky sem to nejak rozdejchal a sel dal, ale jestli na mesicne placenem MMO zavedou mikrotransakce "pay more to win" tak už to bude kapka poslední . 300 měsíčně jim nestačí? Většina MMO vystačí s mnohem mín... Tohle už by byl opravdu hyenismus!
    • De o to že u hry která se měsíčně platí by měli mít všichni rovnocenná pravidla a ne aby měl někdo kdo je bohatší nebo mu rodiče cpou nechutné kapesné aby si doplatil ze pohodlí. Platíme všichni tak at máme všichni stejné možnosti. Máš jednu 90 a další ti příde složité a zdlouhavé expit? Tak to neexpi, to je volba ne příde ti to složité expit? Zaplat si... To je špatná volba. Blizz expení v poslednich letech zlehčil na minimum, sám mam na Drakthulu 11x 90 all class a prumer expeni mám 4dny played a fakt by mě sralo kdyby někdo měl to stejné jen kuli tomu že on si to zaplatil. Pro něco takového proste neni v placené hře místo, u free to play klidně alě ne u hry kde měsíčně už takhle platíte 300. A pokud to zavedou tak si myslíte že to zustane jen u u expení? I vy blázní :D
    • No nevím, lvlení postavy je stejně i tak na 3 dny. No když budu přehánět a bez heirloomu tak 5 dní /played.
    • Ale vzdy je to o volbe.... nikdo ti neprikazuje , ze si musis penezmy ulehcovat hru ... Vzdy je to jen o volbe ... :)
      • Jenže tohle neni žádné free to play, je to měsíčně placená hra tak to lidi hrajou protože zde sou velké pvp a pve guildy co se předhánej a když už to člověk platí tak předpokládá že bude mít každej stejnou šanci. Ale pay to win je volba, zaplat si kdyz chces bejt TOP neplat a nemuzes bejt TOP nebo to budeš mít 10x těžší.

Expení je dulezité, urcuje kolik altu na profese budes mit a tim kolik goldu si dokazes vydelat, do pvp to urcuje jake kombo muzes slozit a v pve to urcuje s cim v raidu muzes pomoct. Takze expeni neni jen nejaká vedlejsi vec.

Navíc vážně si myslíte že expení bude to poslední? Že když blizz uvidí že si to lidi kupujou že to blizz nechá bejt a nic neprida??? :DDD
      • presne a ja si radsi zaplatim par euro za kouzlo co mi zkrati levlovani o mesic usetrim prachy nebudu si to muset dalsi mesic predplacet...
        • kickasl
          takze ty radsi zaplatis abys tu hru vubec nemusel hrat- jak logicke :D
          • kickasl
            Rihez: ja te chapu, ale kdybyste davali pozor na to co napsal tak on pise, ze "nebudu si to muset dalsi mesic predplacet", ja bych pochopil kdyby si zaplatil za max lvl a pak hral, ale koupit si max lvl a pak prestat predplacet?
          • Expit do 60 je celkem vopruz, a když už člověk odexpil více postav, chce si udělat jinou classu do 2v2, 3v3 a celkově PvP tak si za 200 kč těch pár levelů koupí.
          • A úplně nejlepší by bylo si nechat platit za to že to někdo odehraje za něj.
  • Vzdyt mikrotransakce uz sou ve wow kolik let. Viz treba ten "hvezdnej" kun za 15?? euro. Tehdy sem nechapal, kolik lidi si tohle koupilo :D
    • Jo ale to nijak neovlivnuje hraní narozdíl od toho co chystaj ted...
  • Pokud tohle Blizzard udělá, dost lidí skončí. Jestli to stejné procento přivede do hry, to je otázkou. Já osobně bych dál nehrál. Mám raději všechno a vím, že za to taky platím. Mikrotransakce považuji za zlo, které nutí kouskovat hru. Jistě, je to výhodné, člověk si může nejrůznější MMO vyzkoušet a pak až kupovat, ale omezení neplatičů může být na škodu... Vlastně takový ten model pay-to-win.
    Ve chvíli, kdy se WoW změní na F2P, končím s ním a bude mě to opravdu mrzet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit