Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Tohle jsou klasický PR kecy, akorát pánům z CDPR je fakt věřím *14*
    • To máš pravdu - CDPR jsou jedni z mála, kterým se v tomhle dá věřit.
      • Možná proto, že ještě neudělali tolik her, aby si mohli vyskakovat a lhát o všem, co je napadne. Dvě dobrý hry ještě neznamenaj, že nemůžou bejt prolhaný swině.
        • Ano čekají na svou příležitost a při vydání Witchera 10 zalžou o hrací době. Žel tvůj génius jim překazil jejich chamtivé plány.
        • Lukyz
          Tak není to "jen" o dvou vynikajících hrách, ale taky o tom jak se studio všeobecně staví k hráčský komunitě. Např. jejich patche na "ehnanced" edice v době DLC je něco nevídaného a podle mě je to na aplaus. Každopádně dokud nezklamou tak jim fandím na plný čáře!!!
  • Ať to má detailů kolik chce :), Zaklínač boduje v důležitějších věcech. Ani třetí díl mě nemine.
    • Kinet1c
      rozhodne ani mna :)
  • Grafika může být jaká chce, stylizace je u vizuálu to nejdůležitější.
  • Cypri
    Na mě je teď jasně vidět, jak se projevude dobrý marketing a špatný marketing na zákazníkovi.

Když něco takovýhle věci říká EA, UBISOFT, Activision, Blizzard a jiný studia kterým už nevěřím ani nos mezi očima, tak je to kvůli jejich špatně nastavenýmu marketingu vůči mě, jakožto zákazníkovi. Byl jsem jimi obelhán už tolikrát, že když řeknou něco ve smyslu "tohle bude bomba, věřte nám" tak si řeknu "Jo jasně, už ne děkuji."
    Pánům z CD projektu ale věřím a to nemusí tyhle keci ani vykládat. Vím že jejich hry jsou dobrý, kvalitní, že jejich dílo za něco zkrátka stojí. A že se mnou nevyběhnou jako ostatní studia. Jsem rád že tu studio co dělá kvalitní hry a je fér k hráčům existuje.
    • eeeee
      A presto se jejich hry pirati stejne, jako ostatni. Cim to bude?
      • To je paradoxne docela uspech, kdyz si vezmete ze Witcher 2 byl na GOGu bez jakekoli ochrany a prvni (docela rychly) update ji zrusil u vsech verzi. Me to jenom potvrzuje, ze smejdi jako blizzard nebo ubisoft sikanuji poctive hrace bezduvodne.
        • Vidis a ja to vnimam presne naopak. Muzes se k pc hracum chovat jak vstricne chces, stejne te vetsinou okradou, to je duvod zavest kvalitni DRM. Treba takove, ktere ma Diablo 3 a ktere zrejme bude mit Simcity - cast hry bezi nekde v cloudu.
          • CDPR nastastie nerazi cestu ako ty, EA, UBI a pod. ktori proti piratstvu ''bojuju'' akurat tak zneprijemnovanim zivota platiacim zakaznikom. CDPR preferuje na gog noDRM pristup a zakaznikov si hladaju kvalitou a sluzbami. Mozno to nie je ekonomicky najidealnejsi postoj z kratkodobeho hladiska, ale dlhodobo moze byt uspesnejsi. CDPR ma teraz velmi dobre meno, hlavne teda v nasich koncinach a to im prinasa vela zakaznikov.
          • morokura
            Jediný čeho dosáhlo DRM u Diabla 3 byly lagy, nemožnost připojení a naštvání tisíců poctivě platících zákazníků. Jediná hra která s DRM uspěla a neomezuje žádným způsobem zákazníka je FM13.
      • Neomaleností, drzostí, sobeckostí a finanční situací dotyčného, většinou méně inteligentního tvora. Takzvaně je mu jedno jak hodnotnou(finančně i morálně) hru stáhne, hlavně že hraje.
    • Souhlas. Prozatím se nesnaží napálit zákazníka, tudíž mají moji důvěru. Když to začnou zkoušet (něco ve smyslu Mafia -> Mafia II), tak tu důvěru ztratí. Ale prozatím ji mají (nejen moji) a mají ji podle mého názoru zaslouženě.
  • Zrovna tomuto studiju nejvíce věřím,bioware si to u mě skazil dragon agem 2,blizzard už ani nezminuji.
  • Klasické PR kecy,každopádně i já si vždycky přál aby někdo udělal RPG hru jež by skloubila příběhovost a "filmovost" vyprávění ala mass effect či první 2 zaklínači s otevřeným herním světem ala TES ci GTA.S příchodem nové generace konzolí a her jako Zaklínač 3 či "Žižka 1" se toho snad konečně dočkáme.Zatím nejblíže k tomuto hernímu grálu pro mě měla vždycky serie gothic,především pak její první díl...
    • Kr.Pa
      Amen
  • Jen houšť a větší kapky. Chci, aby moje PC konečně zažilo Call od Duty: Modern Hardware! *4*
  • vypada to na souboj Warhorse vs CDRed.

dis gon b gud :)
    • Co ty minuska? Novej zaklinac vyjde za nekolik let, i rozhnevany husita vyjde za nekolik let. Obe hry sou nextgen rpg a budou si primo konkurovat.
      • Zaklinac 3 vyjde niekedy v buducom roku. Myslim ze hra od Warhorse asi este neskor.
  • life28
    Pre mňa už dvojka bola next gen a to nemyslím len super grafiku, ale aj žijúci svet okolo
    • Tak v tom případě byl Gothic 2 next gen už v roce 2002.
      Sweet.
      Sranda je, že NPC v Gothic 2 jsou živější, než v jakékoliv TES hře.
  • Zaklínač 2 vypadal velmi krásně, a CD projektu věřím, že to co slibují, dokážou přenést ze snů do reality. Tak šup sem s cyberpunkem, a hned potom s Bílým vlkem.
    • misho8723
      Práve Zaklínač 3 je čo sa vývoja ďalej, ako Cyberpunk 2077 (teda ešte nie na 100 % isté, či ten druhý projekt je Z3, ale tak asi všetci práve jeho tipujeme, nie? :) ).. čiže ten "druhý projekt" má vyjsť dakedy v roku 2014, zatiaľ čo Cyberpunk najskôr v roku 2015
    • Oprava, najskôr vyjde nejaká hra iná nie Cyberpunk. Možno práve Zaklínač *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit