Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alucard
    Já v tom Dark Souls teda nevidím, ale spíše Demon Souls, kterou mám raději.
  • Malleth
    To má, i když soundtrack k DSII byl podle mě dost zapomenutelnej
  • Tohle neříkej, asasína vydává zlý peníze dojící Ubisoft a je to jen opakující se arkáda, ale tohle je hráčsky milovaná značka a hardcore záležitost.
  • Nejsi jediný. Na druhou stranu, proč měnit něco, co fungovalo a funguje.
  • Psychotic
    Můžu vás rozsoudit, děti mé? Oba máte pravdu. PCčkáři jsou h*vada. Konzolisti jsou taky h*vada. Víte proč? Protože kdyby nebyli, místo hádání se na internetu by tu svojí předraženou skříňku používali k tomu, k čemu si ji koupili.
  • Ja jsem se asi zblaznil... Jsem jedinej, kdo v tomhle videu proste vidi dark souls s jinyma skinama? Vzdyt aji ty animace pandulaku jsou stejny?
  • Alucard
    Jasně, že jo přidal i tam autor, ale ta hudba je prostě fakt famozní. Celá souls série má neskutečnou hudbu
  • Malleth
    Hudba k tomu je vzatá přímo z intra Demons Souls
  • MidnighT91
    "Pokrytecká rase hnusně zlých a zakomplexovaných lidí" Řekl konzolista a propadl se hanbou...
  • Pcčkářům není závidět vůbec, ale vůbec nic. Pokrytecká rase hnusně zlých a zakomplexovaných lidí. Je mi z vás zle.
  • Pro zlodeje, kazdy zlodej
  • MidnighT91
    Závidíš že si ti pc zloději můžou hrát zdarma, zatímco ty za to dáš 2 litry co...
  • Alucard
    To je těch nejatmosferičnějších pár sekund, co jsem, kdy ve hře viděl. Neskutečné a ta hudba. Další masterpiece
  • Neboj, bude to PS4 exkluzivita, takze PC zlodeji budou usetreni...
  • "Uteklo"... kdy konečně novináři pochopí, že všechny tyto "leaky" jsou plánované, abyste měli co jíst a měli o čem psát?
  • Malleth
    Tys asi neviděl portfolio From Software.
    Krom toho i kdyby to zvládli vydávat každej rok. Nemám nic proti pokud budou držet kvalitu (pokud možno výš než u DSII). Pořád jde o dost výjimečný hry, ke kterým není na trhu moc alternativ.
  • Malleth
    Atmosféra Demons Souls je znát na každým záběru a přesto to působí nově a svěže.
    Víc sem si nemohl přát ani. Mimochodem ta obluda na konci vypadá "správně nechutně"
  • hratelnost bude asi klasicky prima...
    jen...pokud to dopadne graficky jako rozdil v predvadene verzi DS2 a skutecnou,ktera pak vysla,tak to potes koste :D
  • BoB.2
    To asi nedokážou vymyslet nic novýho tak to budou sypat každej rok jas Assasína.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit