Přejít na výpis diskuzí
Tvůrcům Dark Souls II utekly záběry z Project Beast
30.5.2014 | Adam Homola
99 příspěvků
-
Další Japonský masterpiece, a k tomu PS4 exklusivitka *14* . Den už nemůže být lepší.
-
-
dufam, ak vydaju hru na pc, tak vytvoria aj normalne ovladanie pre K+M.. pretoze 100% pc ma K+M
..a gamepad ma mozno 30-40% pocitacov...ale skor este menej
...ale neverim tomu *4* -
-
Každý, kdo to myslí s hraním vážně, má i na PC gamepad. To je povinnost. A to nemluvím o tom, že každý takový má i všechny konzole, takže si to zahraju, na čem budu chtít. *14*
-
-
nesuhlasim, aj taky dead space, dark souls a pod sa lepsie hraju na k+m, ak je to vyladene
o fps ani nehovorim
gamepad beriem ze ma zmysel na hopsacky a bojovky
-
-
kup si za 7 stovek gamepad a je to...
tohle K+M otravovani uz se neda poslouchat -
-
nekupim, a budem otravovat..a vies preco? lebo som zakaznik a nie blbec
-
-
tahle pomatenost,ze jsem zakaznik je ale kazdymu u zadku
na K+M to hrat muzes...nikdo ti nebrani...to,ze je to odzacatku delany gamepad je ale proste fakt,kterej bud prijmes a budes se bavit,nebo neprijmes a pak je to tva hloupost
vydavatel nemusi menit herni system jen kvuli "zakaznikovi",kterej neni schopen si koupit gamepad pro plny pocit ze hry...
chtel jsem si poradne zahrat DS2,koupil jsem si gamepad,ktery vyuziju jinde...stejne jak bych si koupil knipl,kdybych hral simulatory a nebo volant,kdybych hral zavodni hry...
proste...smiř se s tím *3* -
Spíše jsi ten blbec, normální člověk neremcá a koupí si klidně i ten gamepad, když se s ním hra hraje daleko lépe *3*
-
-
kedze 20r hram na k+m, tak sa mi hra lepsie na k+m
aha, takze zakaznik nema remcat, ma brat co pride *1* -
-
Já nenapsal zákazník, ale normální člověk. Normální člověk totiž není guma, která pořád křičím že pokud se nějaká hra špatně ovládá s k+m, tak je to špatná hra. A pokuď se nepletu, tak v 90 letech bylo normální, že pc hráči měli gamepady a joysticky a žádní militantní pc hráči neprosazovali jen k+m *3*
-
O jake masazi to mluvis? Ja hraju hry od 80 letech, zacinal jsem na spectru s jednotlacitkovym joystickem, pak presel na PC, kde jsem zustal. Vzdy jsem u PC mel gamepad a i kdyz jsem vetsinu her hral na klavesnici+mys, tak hry, ktere byly pro gamepad lepsi, jsem hral na gamepadu, pripadne kdyz se to dalo hrat ve 2, tak jsme s kamosi hrali ve 2 (NHL 95 napr). Vzhledem k tomu, ze kvalitni gamepad stoji mene nez kvalitni mys a klavesnice, tak se celkem divim, ze kazdy PC hrac tuto periferii nema, zvlast kdyz posledni roky je tolik her konverzi z konzoli, ktere se proste ovladaji na gamepadu lepe. Ale kdyz to lidi bavi, kazit si zazitek ze hry tim, ze se brani pouziti gamepadu, tak nic proti gustu :)
-
haha,masaz prebieha skvelo ako vidim :)
haha
*9* -
Postav se do muzea jako fosílie herního průmyslu a propaguj si tam K+M, ale tady už prosím nic nepíš. Je to urážející i pro mě jako pc-hráče, že jsou mezi námi takoví tupci. Gamepad je potřeba a spousta her se na něm hraje lépe, takže tak.
-
No to sice ne, ale některé hry jsou pohodlnější hrát na gamepadu než na klávesnici a myši. To ti řekne i spousta pcčkářů že to tak prostě je no. Jinak fakt nemá smysl, si zoufat. *3*
-
-
-
-
-
Neboj tohle bude ps4 exluzivita, takže tvoje celá slavná k+m může jít někam na houby.
-
-
moja slavna k+m? urcite teraz pises na svojej ps4 exkluzivite vsak?
*7*
-
-
-
Dark Souls of Van Helsing ;)
Nevim jestli je to tim kloboukem, ale komiksama o Van Helsingovi inspirovaná hra ve stylu Dark souls by byla pecka.. -
najsss
-
Mno naskytují se mi tady jisté indície, že by nemuselo jít konkrétně o Dark Souls 3, ale další * Souls hru - tudíž o něco zase trošku jiného. Mezi námi, další nemastný klon Dark Souls by mohl celou sérii dost dobře pohřbít.
Ale teď k těm indiciím. V závěrečných credits jsem si všimnul že hodně grafiky a jiných assetů bylo outsourcováno mimo From Software, z toho mě vyplývá že v průběhu vývoje DS2 Miyazaki (který taky prohlásil že nehodlá dělat tituly s číslovkou na konci) začal pracovat na next-gen pokračování Souls série a vývoj DS2 byl tak nějak do počtu aby se vymačkal hype z jedničky.
To ve mě vzbuzuje naději že další dílo od From by mohl být zase něco trošku jiného, Dark Souls 3 fakt nechci, protože to by byla už napotřetí ohřívaná polívka :) -
-
Dark Souls série dle mého skončila a už ji asi neuvidíme. Nabízí se k tomu i ten "zlý konec".
-
-
myslis trapny konec?...nvm jak vy, ale ja cekal vic
-
-
-
To je těch nejatmosferičnějších pár sekund, co jsem, kdy ve hře viděl. Neskutečné a ta hudba. Další masterpiece
-
-
Ja jsem se asi zblaznil... Jsem jedinej, kdo v tomhle videu proste vidi dark souls s jinyma skinama? Vzdyt aji ty animace pandulaku jsou stejny?
-
-
Já v tom Dark Souls teda nevidím, ale spíše Demon Souls, kterou mám raději.
-
Nejsi jediný. Na druhou stranu, proč měnit něco, co fungovalo a funguje.
-
-
Po kolikátém díle začnou lidé říkat že už z toho akorát dojej prachy a nezmůžou se vymyslet něco nového.
-
-
-
Hudba k tomu je vzatá přímo z intra Demons Souls
-
-
Jasně, že jo přidal i tam autor, ale ta hudba je prostě fakt famozní. Celá souls série má neskutečnou hudbu
-
-
To má, i když soundtrack k DSII byl podle mě dost zapomenutelnej
-
-
Některou hudbu z Demon či Dark Souls si pamatuji do teď, z dvojky mě utkvělo snad jen boj s Nashandrou a podklad k lokaci Shrine of Amana, která obecně patří k tomu nejlepšímu, co souls série nabízí, čili ano souhlasím. Pamatuji si dvě hudební složky, což je málo.
-
-
Za mě ještě třeba ruin sentinels http://youtu.be/FG-Y7EeNFg4, nebo skeleton lords http://youtu.be/L0pLAjafkV0.
-
-
-
-
-
-
"Uteklo"... kdy konečně novináři pochopí, že všechny tyto "leaky" jsou plánované, abyste měli co jíst a měli o čem psát?
-
Atmosféra Demons Souls je znát na každým záběru a přesto to působí nově a svěže.
Víc sem si nemohl přát ani. Mimochodem ta obluda na konci vypadá "správně nechutně" -
hratelnost bude asi klasicky prima...
jen...pokud to dopadne graficky jako rozdil v predvadene verzi DS2 a skutecnou,ktera pak vysla,tak to potes koste :D -
-
A i tak vypada DS23 naprosto skvele..
-
-
jak kde a jak kdy...nektera misto jsou pekna,ale nektera tragicka...
-
-
-
To asi nedokážou vymyslet nic novýho tak to budou sypat každej rok jas Assasína.
-
-
Tohle neříkej, asasína vydává zlý peníze dojící Ubisoft a je to jen opakující se arkáda, ale tohle je hráčsky milovaná značka a hardcore záležitost.
-
-
Ale není přece vůbec důležité, jestli to je hardcore nebo arkáda. Kolik novinek přineslo Dark Souls 2 oproti jedničce? Tolik kolik přinesl Black Flag? Podle mě vůbec není důležité, jestli to dělá Ubisoft nebo From Software.
-
Taky, že jo. FS jsou rádi za nějaké 2 miliony prodaných kopíí. Ubisoft ke štěstí potřebuje 20, čili i dle prodejů jde vidět, že to není masová záležitost, ale opravdu jen pro ty, co mají vkus a těch je vždy menšina.
-
-
Neboj, bude to PS4 exkluzivita, takze PC zlodeji budou usetreni...
-
-
Pro zlodeje, kazdy zlodej
-
Závidíš že si ti pc zloději můžou hrát zdarma, zatímco ty za to dáš 2 litry co...
-
-
Pcčkářům není závidět vůbec, ale vůbec nic. Pokrytecká rase hnusně zlých a zakomplexovaných lidí. Je mi z vás zle.
-
-
"Pokrytecká rase hnusně zlých a zakomplexovaných lidí" Řekl konzolista a propadl se hanbou...
-
-
Můžu vás rozsoudit, děti mé? Oba máte pravdu. PCčkáři jsou h*vada. Konzolisti jsou taky h*vada. Víte proč? Protože kdyby nebyli, místo hádání se na internetu by tu svojí předraženou skříňku používali k tomu, k čemu si ji koupili.
-
-
-
-
-
Tys asi neviděl portfolio From Software.
Krom toho i kdyby to zvládli vydávat každej rok. Nemám nic proti pokud budou držet kvalitu (pokud možno výš než u DSII). Pořád jde o dost výjimečný hry, ke kterým není na trhu moc alternativ.
-