Přejít na výpis diskuzí
Týden života s Xbox One: klady a zápory nové konzole
24.12.2013 | Jan Olejník
215 příspěvků
-
celkom trapny trolling..nice try
-
Tak z toho co jsi jmenoval, tak must-have je jedine Uncharted, zbytek zatim nic moc.
The order vypadal nadejne po prvnim traileru, ale cim vice o te hre vylezlo ven, tim mene zajimave to nakonec vypada podle me. Ale treba jeste prekvapi, nicmene zatim bych ho za nejaky trhak pro PS4 neoznacoval.
Mno a infamous je podle me kravina, fanousky to jiste ma, ale urcite to neni hra, kvuli ktere si clovek pobezi do obchodu koupit PS4. *3*
A xbox na tom neni o nic lepe. Samozrejme, ze casem se to zmeni a zajimave tituly se objevi, ale zatim nic moc. *4* -
Miluju, když někdo tyhle články a další novinky o tom co je lepší, vydává když jsou svátky. To zase bude odpadu v diskuzích. Hezké Vánoce všem.
-
Spis "střízlivost menu neumím pisoárit" *15*
-
Titanfall ne kdyz bude na PC...
-
Quantum Break,Titanfall ,Halo Xbox One a Project: Spark. Mám pokračovat ?
-
už jsi skončil.PS4 Suck Duck.Dick Because you are Prick
-
Slízitost menu neumám písoádit,
spíš Slížavost meu neumím PISOÁRdit -
protože zamňoukání mého kocoura hra interpretovala jako příkaz „Continue“ a rozběhla se, zatímco jsem byl pryč.
Jste si zapomněl upravit práva,Já třeba svému kocourovi žádná práva nedávám a Xbox pak nereaguje.Ono na default je to nastavení Pro Kočku,a poslouchá jí to spíš Než člověka,Dokonce to udělala i mně "Velkému Caesarovi,Vsadím se že mi určite asterix Vylil Kouzelný nápoj na konzoli Barbar jeden". -
No, no no, Launch ma mozna o chlup lepsi ale problemy jsou vetsi. Nejde holt hned vse mit v jednom celku ze ? Nemusim nic priznavat ale nechtel bych asi konzoli zadnou. )zatim).
-
Uncharted a novej inFAmous ti nestačí? nebo mám pokračovat : The order 1886. *3*
-
A PS4 je na tom lepe? Zatim ani na jednu z nich nejsou oznamene zadne exkluzivni killer tituly.
-
Tvl to je krám. Ale zase chytří lidí vydělávají na hloupých. To je dobrý.
Protože jaký cvok si koupí krám kde má pouze nějaké titulky co jinde nejsou a navíc ten stroj lze postavit lépe a aby byl i hezčí. A půjde to tam ve stejně ošklivé grafice. Jo myšlení není pro tupce.
Taky speciálně v ČR si tupci kupují stoj který nepojede na 100%. Hodně věcí zde nepůjde a nelze to lehce obejít anebo to nelze obejít vůbec. To taky jinde nehrozí. *1* -
Tedy nechci nic říkat ale co se týče exkluzivních her tak je na tom Xone dost mizerně. *7*
-
Pekna recenze. Jako fatalni mi prijde vypnuti hry bez upozorneni a nestabilita her (pad uspane hry). Slízitost menu neumám písoádit, nizsi vykon muze a nemusi byt problem, to bude zalezet na pristupu vyvojaru. A asi bych mel obavy z toho kinectu. Ma nejakou signalizaci, jako ps eye, ze je v provozu? Na ps4 mi nejvic vadi absence dlna.