Přejít na výpis diskuzí
Týden života s Xbox One: klady a zápory nové konzole
24.12.2013 | Jan Olejník
215 příspěvků
-
To neni nájak zvlast velky rozdil ve vykonu. Mezi PS4 a WiiU je rozdil ve vykonu nekolikanasíbne vetsi a nebrani to tomu, aby na WiiU vychazely paradni hry. Tohle je proste nepodstatny.
-
Ano, ke konzoli můžeš připojit HDMI z čehokoliv. Nemusí to být HDMI přímo od Microsoftu.
-
Muzes si koupit jakykoli... Ono se to nedava ani k PS3, je to kvuli tomu, aby konzole mela co nejnizsi naklady...
-
InFamous je prvni hra na konzoli, kterou jsem kdy hral, protoze jsem ho k te konzoli dostal. A zaujal me natolik, ze jsem zacal zkouset dalsi tituly a nakonec zacal davat prednost konzolovym verzim multiplatforem.
-
Sorry za preklepy, tablet v buse, to je vrazedna kombinace.
-
FF14? Ja se v tech final fanatsy moc nevyznam, vim ze ten posledni na xbox bude, ale jakou cislovku to ma, to nevim... Jinak D4 vim ze na XO ma byt, ale myslel jsem, ze to bude mensi hra... Fakt nevim... Myslim ze ten seznam je kompletni...
Nerikam, ze ty hry na PS4 budou spatne, jen mi to v porovnani s XO prijde slabsi... A vim jak vychazeli na PS3 hry, se stavalo, ze za cely rok nevysla ani jedna hra, protoze vse zajimave se odlozilo... Navic na PS3 to v poslednich letech tahlo jen Naughty Dog... Ostatni hry vetsinou propadly -
Uz jsem mel mnohem lepsi napodobovatele. Tohle nema zadnou uroven.
-
Fakt nemyslis vazne Zoo tycoon to uz je na dnesni generaci a nedopadlo to nic moc.
Jo a BTW ja nehejtuji (Ja mam Xbox360 ) jen proste vim jaktoje a asi zjevne bude.
XONE bude mit jeste neco treba nove GOW a nejakou jinou strilecku od tvurcu.
Na par her si zapomel... PS4:FFIIV,
XONE: Human Element,D4atp lol ten Kngdom come bude i na XONE to jsem nevedel... -
Ze jste to vy, napisu seznam oznamenych her :D teda tech velkych, zadne F2P, nebo mensi hry. Melo by to byt kompletni... Samozrejme jsou tam i blbosti jako Fighter Within, nebo Knack...
PS4
Vyslo: Knack, Killzone: Shadowfall
Oznameno: Driveclub, Infamous, The Order 1886, Uncharted 4
Xbox One
Vyslo: Dead Rising 3, Forza Motorsport 5, Ryse, Zoo Tycoon, Fighter Within
Oznameno: Titanfall, Fable Legends, Kinect Sports Rivals, Halo Xbox One, Quantum Break, Sunset Overdrive, Hra od Black Tusk -
Jen se chci zeptat, objednal jsem si bundl 360tku s kinectem a vsiml jsem si ze tam ty socky nedavaj hdmi kabel. Bude mi stacit obycejny 1m hdmi co mam od domaciho kina? Nechci platit zbytecne 5 kil jen proto, ze na kabl nejaky sasek vytlacil napis MS. Dik a stastne a vesele
-
Jasny, ale tady delate vyhodu z toho, ze to PS4 neumi... Skype na xboxu jsem chtel uz davno, tedy na 360 a nedockal jsem se toho... Ano mam tady ipad, ale na tom je jak skype, tak youtube uplne na nic... Je to dobre na prohlizeni netu akorat a facebook... PC mam taky ale k nemu chodim jen kdyz pisu seminarky do skoly a podobne, v podstate jen na praci.
Takze nevim, ale kdyz mam velkou telkuai pred tim pohovku, tak je pro me pohodlnejsi tyto zakladni veci pouzivat tam, nez na mrnavem ipadu, nebo u PC -
Coze zajimavejsi ? Jak by mohli kdyz jich nebylo dostatecne, vec preferenci to neni a kdyz ma ted XO naskok diky Launchy maly ale ma jeste to neznamena ze zustane pozadu. Prave ze Mrkvaci se-ou na exkluzivitu asi nwechtej platit ze jim prachy lezou az buhvicim... tak je vysledek a nejspise i bude takovy jaky je bohuzel. PS4 zas exkluzivky ted moc nema proto se muze jevit lepsi koupe XO , za mne by mi nereklo ani jedno co je lepsi. XO pochybuji ze s tou trzni ekonomikou mrkvacu bude na necem lip, uz jen treba ten omezeny updatemi davkovany vykon konzole je trochu k zamysleni. Design se mi nelibi u obou. )O tom rec tak uplne nebyla). Kdyz uz ale chci konnzoli beru to s tim ze si chci zaparit a zapatim si otazka je co ze a za jak dlouho , Skutecny launch bude jakse zda pozdeji.
-
No já ti nevím, ale u Xka mě zajímá jen Quantum Break a nadcházející Halo. Pokud se nepletu, tak už tam je jen Project Spark a Kinect hovadiny. Titanfall nepočítám, protože vyjde i na PC a podle mě to bude jen trochu jinačí CoD, ale vypadá zábavně to jo.
-
Me teda exkluzivky na x360 prisly zajimavejsi... Teda tam zalezi na kazdem co se mu libi, ale popravdemoi prijdemonohem zajimavejsi to , co se chysta na Xbox... Jak si vsichni stezovali na tom, jak se zdimaji znacky... A s cim prijde Sony? S dalsim dilem KZ s dalsim dilem Infamous, s dalsim dilem Uncharted?
Sony ani nema tolik studii, jak si kazdy mysli... Sony ma oznameno to, co ma oznameno... Je to o dost mene, nez oznamene hry na XO. A studia, co sony zbyly jsou: Media Molecule (LBP), Cage (heavy rain a beyond - dalsi hra nejdrive za dva roky) a GT 7, ktere vyjde nejdrive za dva roky, ostatni studia, co sony ma uz sve hry oznamily -
No hele bylo, protože kolik her mělo zpracování jako poslední Uncharted nebo The Last of Us případně herní propadák, ale nádherný vizuál Beyondu nebo God of War? Na Xku se mi líbilo Gears of War 3, Halo 4, Forza Horizon a pak už mě nějak nic neohromilo.
-
Bylo to treba k The Last of Us. Nejhezci hra minule generace konzoli;-).
-
Covece a ty nemas notas nebo alespon stolni komp? Vazne myslis, ze herni konzole je to nejoptimalnejsi zarizeni pro Skype a podobne ptakoviny? :) Jinak samozrejme verim, ze mnoho lidi toto oceni a je dobre, ze je vyber mezi dvema dost odlisnymi zarizenimi. Me treba zajimaji jen hry a chci konzoli, ktera je bude umet co nejlepe hrat. Klidne at neumi vubec nic jineho. Na filmy mam bluray prehravac, na youtube a internet macbook. Jinak teda, pokud ma byt XBONE multimedialni centrum, tak je dost chabe, ze to neumi prehravat vsechny video formaty z USB? Sorry ale toto umi kazdy blby bluray prehravac. PS4 to neumi taky, ale ten si nehraje na multimedialni centrum
-
Jde o to, že pokud Sony pojede stejnej plán jako s PS3, tak bude mít kvalitnější exkluzivitky v budoucnu. Já neprosazuju ani jednu herní konzoli, protože plánuju také pořízení nového Xboxu, ale pokud srovnám minulou generaci, tak ve hrách vyhrála právě PS3. Dyť papírově má stále víc svých studií pro tvorbu exkluzivitek.
Indie pecky od ThatGameCompany, další pecky od Naughty Dogu nebo Santa Monicy. Za to co měla 360ka? Bavilo mě Gears of War, Forza a z Halo jen 4ka. PS3 díky Metal Gearu, Puppeteer, Uncharted, Last of Us, God of War a i ten Killzone 2 a 3 mě osobně bralo víc. Ve finále jsem za to rád, protože doufám, že tohle bude mít vliv na vývoj kvalitních her na obě platformy a tak si nehejtující hráč zahraje dvakrát víc zábavy.
Momentálně u mě XO padá jen v papírově nižším výkonu a kvůli tomu, že už nemají supr dupr spešl architekturu obě konzole, takže žádná spešl tools na spešl architekturu. Stejně jako mě štve momentální zásadní nedostatek v rozlišení her, ale na tom snad časem vývojáři zamakaj, ale už budou muset někde nějaké fíčury oželet. Každopádně rozhodnou až nadcházející roky a přeju oboum firám hodně štěstí, protože hrát mě prostě baví ať je to Nintendo, MS nebo Sony. -
Na Xbox se chysta vice her... Jiste si to umis vyhledat, kdyz uz musis davat i hry, jako gran tuismo 7, kdyz pred par dny vysla 6, tak je asi neco spatne ;) na Xbox se chysta Forza 6, dobry ne?
Rychlejsi v cem? A vykon mi neprijde jako poradny duvod ke koupi konzole... Ps3 byla dvakrat vykonejsi na papire, nez Xbox 360 a k nicemu to nebylo... -
Rychlejsi, vykonnejsi a nechysta se vic her? Infamous second son, driveclub, the order 1886, last guardian Uncharted4, Rime, Gran turismo 7, everquest next a dalsi hra od guerilla games, planetside2, star citizen a dalsich 148 her ve vyvoji. Co ma xbox? Titanfall?