Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvely clanek. Jedna vec je jasna, PC platforme zvoni umiracek. S tim jak jsou ted konzole nadupany na spoustu let dopredu a zaroven jednoduse upgradovatelny, tak nema uz v podstate cenu pc na cokoliv porizovat. Hardware konzoli bude vzdycky TOP.

Profesionalni veci se daji v klidu delat treba na tabletu s pripojenou klavesnici, zatimco konzole je srdce domacnosti. Nastava doba inovaci, kdy konzole budou udavat smer celymu prumyslu.
  • Myslíš ta Forza která běžela na PC při prezentaci? Myslíš ta Forza která ve finále vypadá uplně jinak než to vývojáři prezentovali? *15* ano to je opravdu tedy lákadlo *15*
  • S článkem se asi dá souhlasit - sice je vše velmi subjektivní (zvlášť např. hodnocení operačního systému a prostředí, které než hodnocením je nedostatečným zvykem nebo tíhnutím a znalostí Xbox 360), ale každý má svůj názor a hodnotící měřítka. Moje zkušenosti s Xbox One jsou o poznání pozitivnější.

Ale jiná věc mě zaráží - tohle je už několikátý článek od vydání Xbox One, ve kterém čtu (nebo slyším), že se lidem hry při multitaskingu ukončují. Jak to děláte? Co spouštíte? Už několikrát jsem se to snažil "nasimulovat" a zatím marně... Prostě dokud nespustím jinou hru, ta původní stále běží, ať spouštím aplikace OS, nastavení, YouTube, Twitch, Machinima, Skype, prostě cokoliv. Rád bych docílil toho, aby se hra vypnula, ale nedaří se... :-/
  • na tohtorocne PC sa nebude chytat ani ps 5 :D
  • Zase je to jen o pomerovani penisu, kdy uz konecne vyrostete?
  • Pána beka to jaký amatéri tu chodia, písat tu hovadiny typu že Ps3 bola papierovo vykonnejšia a predsa na xku boli krajšie hry. Ano ale to sa jednalo o multiplatformové hovadiny.
    Na ps3 exkluzivity sa nechytá žiadna multiplatforma ako grafikou tak kvalitou !!!!
  • Mno tady jde totiz o neznalost, proc vlastne XBONE sezere pri startu ty 3GB. Tak pro objasneni. Zhurba 1GB je cache pro ukladani videa pri behu her, pak tu mame ruzne file system cache na rychle nacitani pri prepinani aplikaci a pak v neposledni rade Xbox ma sdilenou pamet mezi grafikou a CPUckem. Pokud bychom vse ocesali a nastartovali pouze operak, tak ten si sezere cca 750MB.

Zbytek vaseho prispevku nestoji za popsane radky. HWru PS4ky ani XBONE nerozumite, takze by to stene nemelo zadny smysl.
  • Kdyz ty nepouzivas skype, tak ho nemam pouzivat ani ja? Nebo co si tim chtel rici? Ja mam skype na mobilu, na ipadu, na pc... Presto ho nejradeji vyuzivam na konzoli, protoze to tam je mnohem lepsi...
  • Jack1947
    Takto vzdali tedy rychle no. *7*
  • God-of-War
    Star citizen se po vydani na PC zacne vyvijet i na PS4..zjisti si to;-)
  • aj ps3 bola vykonovo lepsia a hry boli predsa krajsie na xboxe :) ..a controller nevyvazi ani najlepsia GPU na svete
  • zaujimave ze vies co mas xbox vo vyvoji..fanboy plz
  • risa2000
    Moje 64bitové sedmičky, když nabootují, tak si zaberou tak 1GB paměti. Čekal bych, že herní konzole, která nemusí být stavěná na to, aby řešila všechny možné kombinace různých HW komponent a periferií bude potřebovat paměti méně a ne 3x více.

A co se týká HW srovnání s PS4, pokud se nebudu pouštět do spekulací na technologiemi, tak srovnání "stromu podle ovoce" je poměrně jednoznačné. Téměř žádný titul Xbox One nejede nativně ve full HD (ale scaluje se do něj), což paradoxně vede k situacím, kdy
    u některých her mají hráči lepší obraz, když přepnou hru do nižšího rozlišení (které jede nativně), díky chybě v implementaci HW scaleru v Xbox One.

Argumentace, že až vývojáři přijdou na to, jak využívat ESRAM tak to bude jiná je zavádějící a účelná. Až na to přijdou, tak podobně pokročí i vývojáři na PS4. Navíc, mít v konzoli (pro hru) zásadní funkci, na kterou "musí vývojáři přijít" je zvláštní, čekal bych, že Microsoft u launchových titulů poslal k vývojářům svoje lidi, aby jim pomohli a na pořádnou implementaci dohlédli.
  • Jinak tedy nevím, kde bereš informace, že jsou hráči s PS4 nespokojení. Mám kolem sebe asi 10 známých, kteří mají PS4 a jsou s konzolí maximálně spokojeni a za nic by ji neměnili. Hodně kladnou zkušenost mám i já. Jinak když už jsme u té nespokojenosti - http://www.gamespot.com/articles/ps4-owners-more-satisfied-than-xbox-one-owners/1100-6416778/
  • Nejde mi reagovat dál na příspěvky, musím tedy takhle. Na par PS4 her jsi zapomněl, třeba Shadow of the Beast, Guilty Gear Xrd, Lily Bergamo nebo Rime, které budou jen na PS4. Další určitě oznámí další rok. A tím Fighter Within bych se moc nechlubil. Údajně nejhorší next-gen hra.
  • Star Citizen na PS4? Co to meleš? SC je PC only. SC je vyvýjen primárně na našlapanej PC HW...
  • Mikek - přesně tak !!!!!!!
  • Kdybys četl článek tak i to vychvalované přepínaní aplikací s hrou nefunguje jak má a hry někdy padají a zavírají se...
  • Mam skype na vite i na tabletu, oboji je pohotovejsi a flexibilnejsi nez na konzoli a nepouzil jsem to ani jednou, takze asi tak.

A co se tyce spokojenosti, tak na to existuje pruzkum, myslím ze odkaz jsem videl na konzolistovi a majitele ps4 jsou jednoznacne spokojenejsi.
  • Chybi ti vic nez 100 IQ bodu do toho, abys byl schopen me napodobit :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit