Přejít na výpis diskuzí
Týden života s Xbox One: klady a zápory nové konzole
24.12.2013 | Jan Olejník
215 příspěvků
-
Jo no a vsechny vyjmenovane "nejsou exkluzivni, jsou i na konzole" :) Ono je rozdil brat neco jako graficky podprumerne a neco co ani na konzoli nemuzes hrat kvuli stylu hrani.
Jedine s cim bych souhlasil je to, ze kazdemu vyhovuje neco jineho :). -
*1* http://cdn-static.zdnet.com/i/story/70/00/001601/hdmiantivirus.jpg
-
Celé to zabil ten tvůj "češtyn"... Radši se běž utratit ve jménu lidstva a nerozšiřuj debilní genofond *16*
-
Ještě že jsme jen "chujy"! *1*
-
Pc je nejlepsi ma nejlepsi vykon a konzole jsou hnuj a konzolisti chujy co by zaslouzili opichat cernochem do zadku cau
-
Cobol, plz. Uz nebrec.
-
nepíš už prosím ťa svoje bludy, ako som už povedal, ak ich nehráš tak sa o nich nevyjadruj.
Napr. spomínaš tu Uncharted lebo si sa o ňom niekde dopočul. Ale to určite nie je hardcore hra, nato tu máme iné pecky, napr. Demon souls . A keby ste si nevyžobrali Dark souls tak ani o ňom nemáte páru.
Multiplayer ma vôbec nezaujíma, ja si vôbec nepotrebujem dvíhať svoje ego. -
komfort má každý taký aký si ho urobí.
-
Asi takhle, PS3 exkluzivity urcite nejsou "hardcore" hry :D ani jedna hra nema uspesny multiplayer, a tunelove singlovky typu Uncharted a podobne mi prijdou naprosto pro kazdeho, i pro cloveka, co k hrani sedne poprve
-
Jejdasek : ak si si nevšimol o "obrovskej výhode" tu nikto nepísal, to si si tu znovu vyfabuloval sám. Jednoducho je to jeden z plusov ktoré táto konzola má a konkurencia nie. To že pre teba je to bezvýznamná funkcia neznamená, že druhý sú na tom rovnako, iní ĺudia možno majú aj s kým rozprávať, že ano ?. Ak sedíš na riti na pohovke ( a predpokladám, že tablet so sebou neťaháš i na záchod) tak prečo by si nemohol popri hraní skypovať keď tam tá funkcia je ?
-
Mě zase sere argument konzolistu, že u konzole je větší komfort při hraní (=kurvení si zad na gauči *1* ).
-
už mi trochu lezie na nervy obmedzovanie výhod PC ako hernej platformy na jej výkon. U mňa je to okrem univerzálnosti a otvorenosti fakt že môžem hrať väčšinu hier starých 10, 15 i 20 rokov, takže mám na výber tisícky hier (rovnako hier zo staršich konzol) ktoré keby som chcel všetky hrať nestačilo by mi na to 10 životov. A samozrejme to, že je tu kvantum hier ktore nie sú cielené na masy a to že hry nemusia vývojári zámerne krypliť (ešte i dnes si spomýnam na konzolovú verziu Rainbow six RS *1* )
-
*1*
-
No dalši obmedzenec, ak nevieš o čom sú exkluzivity ps3 tak ti to, nepojede k sobě .
-
ps4 fandove opet ukazali že se neumi chovat, ted pro zmenu napadaji novy xbox one
-
Ať si každý hraje na čem chce... mě vyhovuje konzole, bratrovi zase PC... ale zase ty hry co hraje, že by to byly zrovna nějaké graficky dobré hry, to ne... LoL, DOTA 2, Starcraft 2 a podobně to vše vypadá dost podprůměrně...
-
Tipuju to na puboše, co se snaží tvářit dospěle.
Hardcre hráč - kvalita - PS3 - hrát.. No nevím, moc mi to k sobě nejde. -
napiš panu Olejníkovi seznam her, které se ti nevypínají a reklamuj recenzi. ;)
-
k poslednímu odstavci: pokud ESRAM představuje větší potenciál, než DDR5 RAM, tak je ten argument v pořádku. Jenže to teď nikdo neví.
-
Kdes prisel na toho Last Guardiana? Posledni informaci spojenou s touhle hrou, co jsem na internetu zaregistroval, se tykala poptavky po vyvojari se zkusenosti s PS3 platformou (konkretni obor si uz nepamatuju).