Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To sice umi, je to pripad Crysis 1, nikoliv vsak Crysis 2 a comohu soudit, tak ani Crysis 3 (mam odehrane prvni tri kapitoly) a je to zatim velmi dobre a zabavne. Je to lepsi nez Crysis 2, ktery byl lepsi nez Crysis 1. Crytek se evidentne umi poucit ze svych chyb (v C3 uz nejsouhllavnichyby, ktere jsem vytykal C2) a dela hry stale zabavnejsi. Zatim bych tomu vytkl jen slabsi AI, ktera neumi utocit koordinovane a sevrit hrace do klesti, jako to umi treba Killzone Mercenaries a nenahrava tomu ani level design. Na druhou stranu je fajn, ze to neni jednoduchy, staci drobna chyba a jsem hned mrtvej a celou lokaci jedu znovu. Takze i pres slabsi ai je to vyzva. Hraju na konzoli, neresim grafiku, ale hratelnost a ta je vyborna. Nechci tim rict, ze C3 je hrou roku, ale je to zabavna a remeslne dobre odvedena fps, ktera se za ani ne dve stovky rozhodne vyplati.
  • C-BEAM
    crytek hrami ako FC a prvým Crysis s Warhedom dokázal, že vie robiť hry hezké a inteligentné, potom sa z ekonomických dôvodov rozhodli opustiť PC ako primárnu platformu a podriadiť sa masovému publiku ... ekonomicky im to pomohlo, ich hry však už za moc nestoja.
  • Jack1947
    Jop, drive treba na PS2 hry staly majlant a dneska... jo sou drazsi ale nebe a dudy.
  • Zeptej se na Alze. Oni docela reagujou na dotazy. *3*
  • Pořád je na té škatuli problém zapařit si pořádně nějakou FPS? Pooooohyb, ťuk ťuk + A = headshot ? *1*
  • Ani hloupé ani pozerské - Crytek umí udělat hru hezkou, ale zároveň hloupou a nudnou.

Hlavně mě pobavila trailerová kampaň na Crysis 3 kde např. ukazovali sniperování - a v traileru sem jen viděl běhání a hopsání sem, tam a střílení tak do 10m - děkuji nechci...
  • Jack1947
    Mozna bude potrebovat rovnou celej HDD pac jestli ma jeste starsi verzi Xboxe... moc by si tedy nezahral. *4*
  • vlastik.plaminek
    Jo, pak jí normálně naformátuješ v PC a je jako nová. A když neurčíš celou paměť pro Xbox, můžeš ten zbytek pořád používat jako normální flash. Ale doporučuju ti koupit si aspoň jednu 16GB flashku místo paměťovky, protože ta originální je malá jak prase a jestli budeš chtít hrát GTA 5, budeš ho muset nainstalovat.
  • Dostal jsem Xbox One.... Mam PS3. První dojmy = nic extra. Bez Live GOLD uctu nejde ani spostit Internet Explorer *13* .

Při setupu nejde zatím vybrat Ceska Republika. Dal jsem UK...

Jak je to s XBOX Live uctem? Když si koupim na Alze 12 mesicu cesky kupon, bude mi to fungovat na XBOX One s vybranym regionem UK?

Diky moc!

H.
  • Trapný pokus aspoň si zjisti kde ceny her začínají než zase něco napíšeš.
  • Na PSN jsou teď takové slevy *4*
  • Ronox
    Pamatuju doby, kdy jsem dával za Final Fantasy na PSX přes dva tisíce a konzole samotný byly kolem 20-25 tisíc... dneska jsou všichni moc rozmazlený navíc když porovnám platy tehdy a dneska, tak dneska to je za pakatel.
  • Jack1947
    Proc by nebyl Xko si jen udela vlastni systemovou slozku a po formatu zase muzes jet. Nanovo.
  • Dik. A ten proces s tou flashkou je doufam vratny?
  • Myslím, že sdělovat názvy obchodů se tady v komentářích nesmí, ale můžeš alespoň nějak oklikou zmínit jaký si měl na mysli? Díky.
  • vlastik.plaminek
    V nastavení nakopíruješ profil z jedné karty na druhou. Pokud budeš místo MC používat flashku, musíš ji nejdřív v konzoli naformátovat a určit, kolik místa si sežere Xboxová část. Může to být buď zlomek a nebo celá kapacita.Kdyžtak mrkni na stránky MS, je to snad jediná jejich podpora, která ti opravdu poradí *1*
  • Otazka bokem. Na pujcenem xku parime s moji D3 a rozhodli jsme se objednat vlastni. Ted si ale uvedomuju, ze nevim jak prenest z pujcene na nasi novou ty ulozene hry. Jde to pres obyc usb disk, nebo jen s nejakou origo memory kartou, nebo mam smulu a dame si tu hru zas od zacatku?Dik
  • Pane jo , 1600-1800kč za hry . Holt za next-gen se platí . *15* Přeji krásné svátky
  • Ale houby, to jsou jen takove hloupe pozerske reci. Je to dobrai hra. Nahodil jsem obtiznost super human a vytvrdnul u toho nezodpovedne do pul ctvrte do rana a odtrhl se od toho jen proto, ze jsem musel v sedm vstavat. Za asi 150 korun to je fantasticke, dal bych klidne petikilo. Libi se mi to jeste vic nez crysis 2, ktera na linearni koridorovku take nebyla spatna. I kdyz tohle jsou spis linearni arenovky s moznosti ruznych postupu, coz mi vyhovuje.
  • Crysis je i zadarmo drahý...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit