Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Za tu dobu co tu byl si udelal plno stoupencu, ktery strasne radi pujdou v jeho slepejich *15*
    rozsevat dal spravnou a jedinou a hlavni myslenku ze KONZOLE jsou zlo ( sami pirati ale pc je prece zadara ze).

Spise to vidim tak ze je to velmi obecne oznaceni konzole... takze mozna mozna jen shoda nahod... kdovi...
  • kennyB
    Ehm, slůvko páčkovač vždycky používal Predator. Že by jeho novej nick??? Nebo jen jeho fanoušek "papoušek"??? *1*
  • Jack1947
    Mozna az u prespristi generace, dneska to chce jeste mackat i neco jineho. *3*
  • vlastik.plaminek
    Že by byl tak šerednej, že si doktor spletl hlavičku s prdelí a hned po narození mu rozbil hubu?
  • :D
  • Headshot jsi dostal pravdepodobne ty, hned po narozeni;-)
  • do multaku proti mysi te to nepusti, aby konzolistovo ego neutrpelo, a v singlu dementizace ai dosla tak daleko, aby se to dalo hrat i packovacem, takze hrat se to da, i kdyz si uplne levej a blbej *5*
  • tonnymontana
    taky rad rikam fakebook:D jinak souhlasim kdyz porovnam PS3 a PS4 tak u PS3 byla pridana hodnota obrovska v podobe blu ray mechaniky kde i ted prehravac s 3d podporou stoji nejake ty penize. + samozdrejme ocela naskok nad pc. bohuzel PS4 ve vykonu uz pokulhava davno pred rozsirenim, v podstate je to takove pc za 12litru i kdyz tam ve prospech konzole hraje optimalizace od vyvojaru jak nam ukazalo PS3 s tituly ktere davaji krasne vysledky pri pouziti minima hw vykonu.

jinak b ohuzel PS4 i Xbox nema nic moc noveho BR tu mela uz PS3 a nextgen se nekona. podle me je ted zajimavejsi si koupit ps3 az dostane slibovane slevneni.

osobne mi na zabavu staci PS2 + WII a pc je samozdrejme nutnost pokud renderujete, strihate a pisete:)
  • cheap shot
  • C-BEAM
    takže ako obvykle, čo povie jejdasek ako etalón pravdy je pravda a nikto s tým nič neurobí *1* čo na tom, že vo všetkých anketách je C2 hodnotení nižšie ako C1, čo na tom, že i recenzie dopadli v prospech C1, na tom všetkom nezáleží, podstatný je názor jejdaska *1*

C2 bola klasická konzolová masovka, hra kde ťa všetko ťahá za ručičku, milióny scriptov, cutscén, menší priestor pre taktiku, malé priestory, predvídatelnosť, onrail situácie ... škoda slov.
  • kennyB
    Když člověk není levej, tak to problém není. To ale asi nebude tvůj případ *1*
  • Hmm pekna jebka. Tak dik za info. Zustanu u sve PS3ky. :)
  • Crysis 1 byl celkem dobry na zacatku, nez se objevili "mimozemstani". Pak to zacalo byt na houby a musel jsem se nutit to hrat, nebavilo me to a musel jsem nekolikrat zacinat. Crysis 2 byl zpracovan mnohem lepe a i kdyz mi na nem vadily nektere veci, dohral jsem ho do konce na jeden zatah a bavilo me to. Crysis 3 je podobne zabavny jako dvojka a navic byly vylepseny veci, ktere mi na dvojce vadily. Je to nejlepsi dil ze vsech. Muj usudek muze byt castecne ovlivnen tim, ze C1 jsem hral na pc, kdezto C2 a C3 na konzoli, coz je pro me samo o sobe zabavnejsi. Na C3 se mi nejmin libi luk a jsem vdecny, ze me hra nenuti jej pouzivat, ze me zatim po celou dobu nechala hrat, jak me to bavi a nenutila mi nejake sve postupy. Toho si naopak na te hre cenim nejvic. Je to dobra hra.
  • Multitaskingem ani přihlášením jiného uživatele se mi hru ještě shodit nepodařilo. Kinect signalizuje, pokud si aplikace sáhne na obraz, zvuk nesignalizuje. Pohybové a hlasové ovládání v systému diodou taky nesignalizuje, aktivní kameru už ale ano.

Obecně takto: vždy, když si systém, aplikace nebo hra sáhne na kameru (klasickou kameru), rozsvítí se dioda.
  • Pro některé lidi je i zdarma moc. (Omlouvám se, nevydržel jsem.)
  • Ano, bude fungovat.

Čemu se divíš, když se konzole v ČR oficiálně neprodává?
  • Mluvíme o Xbox One, nebo Xbox 360?

Xbox 360 => USB.
    Xbox One => vše je uložené v cloudu, savy se stáhnou do nové konzole samy po připojení k internetu.
  • Ja pamatuju doby kdy cernobila tv stala 10 platu, mam taky rikat ze uhd za 80000 je super cena?
  • Jack1947
    Crysis 2 nebylo tak variabilni, tak mozna proto gusto nekomu nesedlo tolik... hlavne nenarocne oproti... Crysis HW PAIN IN ASS, potom to zmakly ve Warhead prakticky to same s nenarocnosti. 2-3 byly trochu mimo misu ale zase zabavne byli. (teda az ji nekdy dojedu o tom zadna.
  • C-BEAM
    označiť crysis 2 za lepšiu hru ako crysis 1 chce alebo riadnu dávku odvahy alebo byť naprosto mimo reality.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit