Přejít na výpis diskuzí
Týden života s Xbox One: klady a zápory nové konzole
24.12.2013 | Jan Olejník
215 příspěvků
-
Podle toho co autor napsal o menu a navigaci mi X1 prijde opravdu, ale opravdu spatne. Vypada to byt podobny sh1t system jakej pouzili ve Win8. Jak vubec muze multimilionova spolecnost vydat neco tak neprehledneho, takovy bordel - to jako nemeli na testery a lidi kteri maji nastudovanej zakladni "usability standard"?
A co ti dalsi nedostatky, jako NE-podpora nejpouzivanejsich audio a multimedia formatu, externi napajeci zdroj(ROFL), velikost ala retro, komplikovany system dvojity pamate kde 32MB "rychle" "by melo stacit"("640K ought to be enough for anybody" - Bill Gates) a buh vi co jeste?
F.A.I.L. -
Samozřejmě, že to je směšné - obě firmy tak spěchaly s konzolemi na trh (a Microsoft ještě kvůli změně politik musel půlku věcí předělat), že na tyhle "drobnosti" nějak nezbyl čas. Na 99 % brzy přijdou, jen se nedodělaly (Sony MP3 už slíbilo, MS zase slíbil externí disky ještě před uvedením konzole).
Alespoň, že na Xbox One funguje "Play To". -
Je to super cena, protože to jsou pro většinu čtyři platy a ne deset *3*
-
Ani videa z flashky. :) Bezny bluray prehravac toho zvladne 3x tolik. :)
-
Jsem jedinej, komu prijde smesny, ze si na krabici, ktera se prezentuje jako multimedialni centrum, neprehraju svoje MP3?
-
Ja uz to vzdavam, (tedy vzdal davno) kdyz tedy s tebou nesouhlasim mam nazor vetsiny nebo jak. Ja se dokazi vyrovnat s tim ze muj nazor neni spravny a ty ? Muj nazor je blizsi s C-BEAM... ne nemam vlastni bry a hrubky jojo avim se hodne hlavne to zamluv, jdi do plusu a mame hotovo. Proo dnesek. *4*
-
jejdasek : *1*
o linearite tu píšeš iba ty. Čo sa týka herných prvkov vždy ide o mieru. Veľkosti koridorov, velký priestor k taktike, variabilita, to všetko hrá jasne pre C1. V mainstreamovom C2 niekolko minút cutscén trvá len kým sa dostaneš do hry, potom ti hra ako retardovi preberá kontrolu nad avatarom aby ťa naučila niečo čo je každému jasné, k tomu obrovské množstvo predscriptovaných, nudných a predvídatelných situácií, možnosti obleku boli zjednodušené, obtiažnost išla dolu a onrail pasáže ktoré v C2 zabíjajú pocit slobody/slobodnej volby, náročnejší hráč chce mať kontrolu nad vývojom situácie, nenáročný hráč ako ty chce byť hrou ťahaný. O tom to celé je. -
Jack: nemit vlastni pravdu, je nemit vlastni nazor, presne o tom pisu. Chapuze te stvou lidi, kteri majivlastni nazory. Neprosazuji sve nazory jako jedine spravne. A jestli jsi tak jednoduchy clovek, ze se tak bavis nad jednim preklepem, doufam, ze se tak bavis i nad temi svymi, plus radou hrubek, ktere dokazes nacpat do jednoho prispevku.
cbeam: ty svoje nazory nemas a ty cizi nedokazes obhajit ani s problemy, natoz bez problemu. Jak ti to jde je videt na tvych osobnich utocich. Vzhledem k tomu, co vse jsi o me napsal je docela vtipne, jak narikas nad tim, ze jsem te popravu nazval nulou. Chovas se a jednas tak, nic lepsiho si nezaslouzis.
Proc je C1 lepsi jsi neuvedl. Za rucicku jsi tahany v C1 i v C2, oboji to jsou linearni hry, miliony skriptu a cutscen nejsou ani v C1 ani v C2. Nejake tam jsou, ale to neni samo o sobe na zavadu,najdes je i v oblibenych hrach jako uncharted nebo halflife. Je to zpusob vypraveni pribehu. Prostor pro taktiku je v C2 velky a onrail pasaze jsou vyjimecne a slouzi pro oziveni, aby hra neupadla do stereotypu. Jsou soucasti rady her, nektere jsou na tomto prvku i zalozeny. Tento prvek sam o sobe opet neni duvodem oznacit hru za spatnou. Jak vidis, vedes jen jalove obecne reci, beze smyslu, nic konkretniho nemas, jako bys to ani nehral. -
jejdasek: ja si svoj názor bezproblémov obhájim a hlavné dôvody prečo je C1 lepší som pomenoval.
A nie sú to kraviny, jednoducho je to tvoja bežná praktika, preto napriek množstvám mínusiek si v každej diskusii skoro vždy v pluse *7* a to že ma začínaš urážať iba potrvrdzuje že som asi veľmi blízko k pravde. -
Ano jsem retard, mozna obcas neco napisu... jen nemam vlastni pravdu kteroiu jeste snazim prosazovat jako jedinou. ( z minusujem to ? ne at mame zase klid). Prisl mi to vtipne ano, jako cely ty. *3* *15*
-
Jack: smejes se mi kvuli pouhemu preklepu a pri tom ty sam pises jako silne retardovany clovek, mnohdy tve vyblitky nemaji hlavu
ani patu.
cbeam: nenapsal jsem, ze ostatni jsou hlupaci a ovce, jen nekteri, kteri nemaji vlastni nazory a tak papouskuji ty cizi a pak je pochopitelne neumi obhajit, protoze jim nerozumi, coz je sere a tak aspon nadavaji a vymysli si kraviny o svem oponentovi. A takovi nejsou vsichni, ale jen neschopne nuly jako ty. -
Samozřejmě, že ne. Nicméně dá se řešit PayPal účtem nebo předplacenými kódy v Librách.
-
Sem jejdasek - Vladce vsech mori, vsechno znam vsude jsem byl ... KDO JE VIC ? (vsichni) necht shorio v mem minusovem poli hjehehe Hahjgha buhehehe.,... Ja jsem zakon, a buh nikdo mi odporovat nebude... Ja jsem VAS BUUUH!!!! (minuskovy smich).
-
Jejdasek : konzolíva *1* a len by som sa opakoval, ostatní sú jednoducho hlupáci, ovce a len jejdasek je lietadlo, nič nové na svete. Ty jednoducho nevieš čo je dobrá hra ani keby ťa trafila do hlavy.
A s tými mínuskami si už smiešny, odrazu mi naskočilo 4-5 minúsiek a tebe pluská zhodou náhodu práve vo chvíli keď si sem napísal komentár o 1 v noci *1* to je už docela zúfalosť jejdasek *1* -
"konzolíva" *15* *3*
-
Na rozdil od jinych nejsem stadni ovce, abych musel becet cizi nazory. Mam sve vlastni vytvorené na zaklade vlastnich zkusenosti. Crysis 2 je dobra zabavna konzolíva hra, trojka je jeste lepsi. A zrejme nevos, ze treba na metacritic je ps3 verze C1 hodnocena hur nez C2. C1 na pc zaujala nejvic svymi naroky a technologii, pro vetsinu lidi to bylo ohromujici, ale jako hra je to slabe na rozdil od nasledujicich dilu, ktere jsóu vyrazne lepsi i kdyz jim pc hraci vytykaji, ze uz nejsou technologicky tak napred. Jako by to snad bylo u hry dulezite. Hry nejsou technologicka dema.
-
Diky moc. Ja se nedivim. Jen konstatuji.
Ani kreditka nejde zadat, protoze vnucuje predvybranou oblast pri instalaci. Takze ceskou kreditku nezadam. -
jj, toustovač myslím nikdy neřekl *3*
-
I kdyz je hateoval, toustovace jim nikdy nerikal... muzes se kouknout do minulosti... *3*
-
ja mam pocit, ze krabickam rikal toustovace
packovac je stropro gaypad