Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakou tabulku? Není potřeba. Mám PS4ku a mohu ti říct, že VUBEC nepodporuje externí USB uložiště ani media servery. Jediný podporovaný formát je blueray a dvd.
  • Článek jsem ani nedočetl. Suchý opakování dávno známejch faktů. Kdo umí anglicky, může si přečíst řádově kvalitnější recenze Xboxu.
  • vlastik.plaminek
    Nadupané? To se bavíš o minulé generaci? Ta byla fakt nadupaná. Ta současná mi přijde spíš zadupaná.
    A profesionální věci nejsou Fakebook a Shitter, ale to zjistíš časem.
  • U PS je asijskej formát, na kterej se musis dívat se sirkama v očích, jinak máš deformovanej obraz.
  • Gratuluju Vam k zarucene nejmensim penisum na celym internetu, Vase holky po vecerech chodej radsi za mnou.
  • Může někdo z recenzentů napsat jednoduchou tabulku podporovaných formátů u obou konzolí? Tj. avi ne ne, mkv ne ne, mp3 ne ano apod?
  • Hmm, ale jen možná. A až po vydání na PC. Takže až 2016+. Otázka je, jak to bude vypadat...
  • No tak on hraje hry takoveho typu na PC... "Normalni" hry co jsou na xboxu hraje i on na xboxu...
  • Nova edice je zalezitost nspise na par let, nez mesicu ;) hlasove ovladani je dost zavisle na regionu, ktery v konzoli vyberes... Ja mel puvodne UK a tam mi to nevzalo vubec nic... Zmenil jsem region na US a tam to funguje perfetkne... Podle me zalezi dost na tom prizvuku, anglani ho maji dost "narocny" pro cechy, bych rekl...
  • risa2000
    Přiznám se, že jsem si neuvědomil sdílenou grafickou paměť, nicméně i se sdílenou pamětí pro grafiku, pokud Xbox One potřebuje 3GB paměti na to, aby rozjel OS, tak je pořád něco v nepořádku, protože sdílená paměť by měla mít tu výhodu, že si OS, aplikace, případně hra vezme pro grafiku jen tolik, kolik potřebuje.

Jinak, tohle mohla být zajímavá diskuse k věci, druhý odstavec to ale zabil.
  • Kliknout na reagovat je tezke... *15*
  • Gooby už došli argumenty čo ?
  • C-BEAM
    *1* tak poďme postupne:

- nepísal, že skype je základ ale že aplikácie kde je aj skype je základ. To navyše zkorigoval a uznal že základom sú hry, takže tvoje bĺabol nie je ako obvykle na mieste a budeš musieť viac chápať kontext príspevkov a nevyberať si len to čo sa ti hodí ako je u teba zvykom.

- skúsim ti to preložiť : nikto so sebou k tv vždy neťahá iné zariadenie kde má aj skype či iné aplikacie ktoré sú dnes na xone, takže ak sedíš pred tv a potrebuješ si zaskypovať a skype máš na konzoli tak je ľahšie a rýchlejšie ho použiť tam ako odbiehať k inému zariadeniu. Čo je na tom k nepochopeniu *7*

- tvoja reakcia prezrádza že mám pravdu, navyše ak preferuješ osobný kontakt a nepotrebuješ aplikácie ako skype to akurát svedčí o tom, že tých priatelov máš skutočne málo a jednoducho sa nemáš s kým baviť. Normálny človke nemá čas na obehanie a osobné kontakty so všetkými ktorých pozná.

- čo je na skype v konzole nepraktické ? je to otázka pár kliknutí, sedíš v pohovke a pritom môžeš aj hrať. To je nepraktické ? ale tak u teba som si už zvykol na všetko.
  • Bohuzel, ps4 je na tom s multimedii jeste hur. Je to nejsips docasne, ale presto hloupe. Malinko je té mirneno tim, ze s ps4 budu pouzivat stale ps3, ktera ma stale vysokou uzitnou hodnotu. Zase jsem ted ve slevach nakoupil mraky her, myslim ze to vsechno nebudu mit odehrano ani za rok. Kdo ty slevy nevidel, at se jde mrknout, hry jako crysis 3 nebo dead space 3 tam jsou pod dve stovky, ni no kuni mirne pres dve stovky a jsou tam mraky dalsich her, i na vitu, treba nedavny muramasa rebirth nebo starsi assassins creed liberation.
  • Jo a ps3 ma i jine hry, nez proflakly Uncharted. Treba tokyo jungle, demons souls, dead nation, infamous, resistance, heavy rain, littlebigplanet, mgs4, sports champions, tales of xillia, walking with dinosaurus a mnoho dalsách, abych jmenoval rozmanite zanry.
  • Nevim podle ceho posuzujes uspesny multiplayer, ale staci mi, ze ps3 ma kvalitni multiplayer, treba killzone 3, ten je vyborny a hraju ho dodnes.
  • Multimedialne centrum a podpora DLNA/UPNP takto uboha? XBMC dokaze to iste a Netflix mam na STB. Tak ci tak si teda musim zachovat HTPC a XBOX/PS znova skonci iba na hry. Teda asi znova vezmem PS4. Cele to dorbe ilustrovali posledne casti South Parku, specialne Ballmerov pristup ;).
  • Bezva článek! V té zněti blábolů o konzolích je celkem fajn, že se dá narazit na rozumně sepsaný dojem z užívání. Tím spíše, když autor vyzkoušel obě nové konzole a mohl tak porovnávat vcelku objektivně. Již chvíli zvažuji (zatím opravdu jen zvažuji) koupi jedné z next-gen konzolí a zatím se váha přiklání k "Jedničce." Vzhledem k zmíněným problémům s hlasovými příkazy se ale zdá, že nejmoudřejší bude ještě pár měsíců (klidně i víc než pár) počkat, jak se vyladí nedostatky obou konzolí a to buď aktualizací systému nebo i novou edicí konzole jako takové.
  • cbeam: psal, ze skype je zaklad konzole, na rozdil od weboveho prohlizece, ktery je podle nej je v konzoli jen pro blazny.

Tvuj predpoklad je neprekvapive mylny. Tablet si na zachod samozrejme pravidelne beru, stejne jako treba do vany nebo do postele pri uspavani deti. Zastoupi i telefon, mam ho po ruce neustale. Vetsinu zdejsich prispevku vyridim prave na tabletu v podobnych chvilich.

Davam prednost osobnimu kontaktu, nejsem asocialni pripad jako ty (tj. clovek, ktery na zaklade toho, ze nekdo nepouziva skype usuzuje, ze dotycny se nema s kym bavit), tim jsi me jednou zase pobavil :-).

Nemam nic proti tomu,ze nekdo pouziva skype na konzoli, ale z duvodu, ktere jsem uvedl, to nepovazuji za prakticke, prave na opak a tudiz mam namitku proti tómu, ze by to mela byt nejaka silna vyhoda, nebo dokonce zaklad herni konzole. Za zaklad herni konzole bych povazoval radsi to, ze me nebude bez upozorneni vypinat rozehrane hry a tyto ze nebudou pri uspani padat. Ale tak kazde ma jine priority. Bud tak laskav, abych je mohl vyjadrit jako ostatni. Konec koncu, nejsem tak arogantni jako leco, abych uzivatele skype na konzoli oznacil rovnou za blazny, coz ti treba ze strany leca kupodivu nevadi. Ale chapu, ze to je dusledek tveho mindraku a zaujatosti a proste mi meris prisnejsim metrem.
  • Myslim, ze cerni budou opichavat tebe, v kriminale. Jsi negramot a ti casto konci ve vezeni, bo je nikdo nezamestna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší