Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft asi I Am Alive na PC nevydá kvůli pirátství
23.11.2011 | Aleš Smutný
354 příspěvků
-
Hry si kupuju, a po pravdě řečeno mi ani nijak zvláště nevadí piráti, kteří si hru opravdu chtějí vyzkoušet, než ji zaplatí. Podle mě platí jedno zlaté pravidlo: pokud mi to stojí za to hrát déle jak pár hodin, stojí to za to zaplatit. O COD SP nemluvím :)
Na druhou stranu hráče, kteří dohrají 5 her za měsíc, a nezaplatí ani jednu, protože to všechno byly podle jejich slov sračky, nechápu. Vím, že má člověk někdy trochu hlouběji do kapsy, ale dneska to nepovažuju za problém - hra rok, dva po vydání slevní na cenu, za kterou si ji může dovolit snad opravdu každý. Jo, znamená to, že nemůžu všechno hrát hned, kdy bych to chtěl - ale tak už to ve světě chodí, že ano. -
-
Jenže pokud by si všichni měli kupovat hru až pár měsíců po vydání tak ta firma zkrachuje a všichni se dívaj na odbyt hned po vydání....
-
Lidi kteri dohraji pet her za mesic by se meli jit lecit, at uz si hry kupuji, nebo ne. ;)
-
-
5 dnesnich her dohrajes za necelej tejden:-)
Davno jsou pryc casy BG2 nebo PT, kdy to clovek potom mesic rozdychaval. -
-
Skyrim, Assassin’s Creed: Revelations, Call of Duty: Modern Warfare 3, Dark Souls, Batman: Arkham City. Vybral jsem pet aktualnich her. To ty dohrajes za tyden???
-
-
Pokud jsi teenager, co ho nebaví škola, rodiče mu nedají peníze na hry a nikdo ho nenaučil hodnotu práce a peněz, tak ano - jeden či dva takové tituly týdně si klidně dá. A pak jsou lidi jako já, co si hru koupí a pak kvůli nedostatku času na ní ani nešáhnou. Takže se to kompenzuje ;).
-
dalo by se call of duty 5 hodin, skyrim nejrychlejší run je za 2,16 tak dejme to mu 3 hodiny. a na ty zbylý hry ti vklidu zbude 6 dnů...
-
-
Ja to hraju bez sipek. Napovedu si ve hre davam, jen kdyz nevim jak dal (coz se zatim ve Skyrim nestalo). Proto pak nemusim brecet, ze je hra moc lehka a dohraju ji za par hodin.
-
kdyby jsi uměl číst tak jsem napsal pro slepce protože jsou obří. Jo jo opravdoví hráči... i bethesda přiznala, že skyrim není o dlouhém příběhu. Navíc tady se bavíme o speedrunu jestli jsi někdy viděl jak vypadá speedrun teda. A urážet si můžeš jít někoho jiného co se týče tvé skryté urážky... Dá se to uplně bez problémů dát taky díky rychlému cestování. Chtěl bych vidět tebe jak to hraješ bez těch šipek:D.
-
Ne, za tri hodiny Skyrim na poprvy fakt nedas. A jsem rad, ze vidim, ze ty sipky pro blbce pouzivas, protoze oni tam jsou az kdyz si ukoly aktivujes, coz je vpodstate napoveda, kterou opravdovi hraci vyuzivaji je v krajnim pripade ;)
-
prosímtě skyrim mam doma a tam víš vždycky kam jít páč je tam tam dementní šipka jak pro slepce. Pokud se budeš držet čistě jen příběhové linie není problém to dát.
-
Vy jste asi padli na hlavu. To ze nekdo dohraje Skyrim za 3 hodiny, neznamena ze normalni clovek dohraje Skyrim za 3 hodiny. Tohle jsou vykony lidi, co tu hru uz znaji jako svy boty, takze presne vi, kam maji jit a co tam maji delat. Takhle nikdo, kdo si hru koupi a hraje ji poprve ji prochazet nemuze.
-
-
COD ano... To byl vtip? MP nepočítám... Skyrim s ohledem na příběhovou linii také, AC jsem nehrál...Batman je čestná výjimka.
-
-
Ne to nebyl vtip. Pet her za tyden. Ne jednu z peti her za tyden... Samozrejme je to nesmysl, normalni clovek, ktery chodi do prace, nebo skoly nemuze dohrat pet her za tyden.
-
-
MW3 klidně i 10x :-D
-
Skyrim dohrát za týden? To se nestihne ani pořádně se hrou seznámit *1* Já v ní už strávil cca 80 hodin času a ještě nemám prohlédnutou ani mapu, natož abych navštívil všechny ruiny co jsem objevil... *1*
-
-
http://www.bethblog.com/index.php/2011/10/13/jeff-vs-sam-ii-the-skyrim-speedrun/
-
-
-
-
-
Sorry za neuzavřený tag :(
-
-
Upřímě, ten koho tohle naštve je člověk co jede na PC a kdyby to naštvalo mě, snad i naschvál bych si koupil XBOX z bazáče z pár peněz, ochipoval (nebo co se s tim děla?) bych ho a hru stáhnul tak jako tak!! Za tenhle rok sem pro PC koupil origo her už víc než je zdrávo a nikomu se tak jako tak nepomohl. A ať mě neserou s tím, že převod hry z konzole na PC je nějak složitá záležitost. Ani s ovládáním se kolikrát nepatlaj, přitom to je to nejmenší.
-
-
Prevod z konzoli na PC prave ze neni zadna slozita zalezitost. Zvlast u Xbox360. Teda soudim aspon z toho mala, co o tom trochu vim. Vsechno to je asi bud lenost, nezajem o PC jako takovy, nechteji, aby PC verze byly o tolik lepsi oproti konzolovim, protoze prave na konzole se chteji soustredit, ze tam maji jistejsi prodeje. (asi)
-
-
A pak se nekdo divi,ze se na PC proda mene her, kdyz jsou to z velke casti odflaknute konzolove porty?
Casto maji slabou grafiku, spatne ovladani a i dalsi aspekty smrdi konzolema na 100 honu (treba inventar).
Staci si vzpomenout na Crysis 2,ktery byl v kazdem ohledu horsi nez dil prvni...a az za mesic vydali patch na PC,ktery grafiku aspon trochu upravil PC pomerum.
-
-
-
Ubisoft Shanghai je co za společnost, co od nich vyšlo? Hello Kitty? Pokud nechtějí vydat hru na PC, tak ok není problém, stejně to vypadá jako další Ubisoft vrak s Ubisoft vrakovou ochranou, která znemožní hraní na originálce na 14 dní, protože to nebudou stíhat servery.
-
-
SC: Pandora Tomorrow a Double Agent pre PC/360, cize ano tie horsie Splinteri :)
-
A co je to vůbec ten Ubisoft?
-
-
Co to kecaj?!? Těch peněz co jsem jim narval za roční předplatné rapidshare je jako nic?!?
-
Ubisoftu sa to nevyplatí lebo do PC verzii musia pchať tie ich debilné ochrany, uPlay accounty a majland ich aj stoji podpora, lebo ja osobne som s ich podporou som riešil týžden assassin creed II kým mi to išlo spustiť!!. Ak by to vydali na Steame bez ich blbých ochrán tak by sa toho predali mraky.. Samozrejme nie za 49,99€ jak chcela bohemia za tie ich vrtulníčky (ked už sa spomínajú v článku)
-
A co jako? Mně je to uplně jedno...
-
To je tak kdyz se hraje na zisk a ne na kvalitu, viz serie CoD a NFS.
-
Ubisoft si svým přístupem k DRM a demoverzím vybudoval za ty roky celou vlastní generaci ubisoft-haters. Generaci hráčů, která ač jiné hry kupuje, tak Ubisoft při nákupech selektivně bojkotuje. Generaci ubisoft-pirátů, kteří speciálně hry s ubisoft drm bez ostychu stahují vyjadřujíc tak jakousi pózu odporu a pohrdání.
-
-
Je zajímavé, že odpor a pohrdání k té či oné firmě se vždy vyjadřuje hraním jejích hry, ne jejím nehraní...
-
-
Není na tom nic zajímavého. Odpor a pohrdání se dá vyjádřit spoustou činností. Nečinností se dá vyjádřit jenom flegmatismus a nezájem o danou věc. Selektivním nákupem/bojkotem se dá vyjádřit slušně a efektivně názor. Někdo vyjadřuje svůj názor i špatnými a kontraproduktivními metodami. Já osobně znám ve svém okolí 2 osoby, které za rok utratí relativně dost peněz za hry a nemají potřebu tahat pirátské verze. Ale v případě ubisoftu zcela záměrně dělají výjimku. Já osobně bych si rád zahrál poslední Settlers a Heroes6, nicméně lumpárny finančně podporovat nehodlám a na stahování her jsem už moc líný a zásadový.
-
To je holt už obrázek našeho národa.
-
-
-
i am alive? 4hod koridor? no thanks :D
-
Nevydaj to na PC jen kvuli tomu, že na PC by to byl šmejd z vybl*tejma texturama.... Jen si to nechte. *1*