Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    nedá sa zakrývať oči nad pirátstvom... ale aby každá druhá výhovorka sledovala jeden a ten istý problém, je trochu na smiech... existuje ešte stále mnoho reťazcov ktoré predávajú a poriadne im to sype pretože svetu div sa, konkurencia je v tom vyššom odvetví smiešna (tých bohatších korporácií)... firmy ako gog,steam zarábajú pretože vedia hry dobre streliť, predávajú kvalitné tituly a ak nie tak sa podľa toho odráža aj cena...
    vyplýva mi z toho jedna vec... hry sú predražené a nekvalitné... pred nedávnom som mal možnosť od kamaráta zistiť že kampaň v najnovšom COD mala 5 hodín a 12 minút ak mám byť presný :D a to bez urážky skalným fanúšikom ktorý nechcú vidieť očividné... to isté battlefield... to isté ponúkol aj crysis 2.
    3/4 peňazí čo idú z peňaženky vlastne putujú do marketingu
    nezastávam pirátstvo... ja osobne nemám problém si kúpiť hru do 10 € keď viem že pri nej strávim hodiny... teraz som (vďaka joha :D) kúpil knights and merchants a som iba v 5 misii a strávil som tam cez 9 hodín!(je tam asi 12 misií a ani len netuším koľko je ešte na "datadisku" respektíve pokračovaní hry samotnej) len škoda že veľké firmy radšej pozerajú na bankový účet ako na odozvu hráčov... niekde medzi hráčom, štúdiom a vedením sa stala chyba...
    • Joha
      Nemáš za čo :) KAM je úplná pecka 90tych rokov a nech si hovoŕi kto chce čo chce tá hra (aj keď je len súhrn Bitmap obrázkov) je absolútne úžasná.

Ja sa pripojím k ľuďom čo zastávajú pirátov. Ak sa pozriete na moju kolekciu tu na Tiscali všimnite si "hrál jsem" a "má". Pri prvom väčšinou platí že som to upirátil. A vôbec sa za to nehanbím. Ja som už dlhodobý hráč a zahral som si toho možno až priveľa. Takú Mafiu mi doniesol otec keď vyšla napálenú na CD a hneď ako som sa dostal na výšku a začal pracovať tak som utekal do Brlohu kde som si Mafiu kúpil, nie že by som ju hral, ale jednoducho preto lebo si to tá hra zaslúžila.

VEľmi málo hrám dôverujem natoľko aby som si ich predobjednal. Zaklínač 2, TES V: Skyrim a Battlefield 3 boli moje jediné predobjednávky.

PC hráči kupujú, ale nanešťastie pre vývojárov PC hráči nie sú tupé ovce čo kúpia všetko čo im vysypú. Priemerný PC hráč rozmýšľa a rozhoduje sa či hru kúpiť. Cena je jedna vec, ale zastaralá technológia (napr. RAGE) je už niečo nehorázne. Na tú hru som sa tešil lebo ju tu na Tiscali vychvaľovali ale som veľmi rád že som ju nekúpil. Ostal som pri Borderlands (trvalo mi 57 hodín kým som to prešiel, RAGE 7.5h).
  • MrSanta
    Tak Ubi nám nevydá hru na PC. No, to je fakt konec světa *7*.
  • Neubude. PC platforma sice možná negeneruje takové zisky jako konzole, ale pořád to nejsou zanedbatelné zisky, Ubisoft jenom uvolní místo někomu jinému. Myslím, že ronit slzy lidi nebudou.
  • Zrovna jsem si všiml, že Assassins Creed Revelations-SKIDROW už je venku... *2* *1*

brb...
    • Alex81
      krucaj cucaj, ale vydržím, vydržííííííím! AC je moje srdcovka a rád podpořím Playman, je mi to vydavatelství sympatické.
      • člověk jako já, kteremu už jde na 30, jenž si kupoval a předtím kupovali rodiče počítač minimálně každý druhý rok, podpořil herní průmysl víc než dost... technicky pokrok je zrovna tak zavisky na prodeji hardware, například jen grafika co mi v tuto chvíli dovoluje koukat na monitor stála asi jako 8 konzolových her... a ikdyž se přiznam že jsem stahl minimalně 10 pc her, i tak jsem 4 koupil, dvě z toho dokonce zpětně, pote co jsem vyzkoušel "fulldemo"... myslim že sem za sveho života podpořil herní scénu víc, než 90% těch moralistů kontolistů co mě neusále nazývají pirátem... a řekl bych, že nás je takových spousta většině lidí to ale nedochází...
        • Presne. Podpisal by som sa podto.
        • *10 tento rok :D ... spiš vic...
          • Tobě jde na 10 tento rok?
            • Jindrův učeň a troll?

Vůbeeeeec.
            • Baikonur
              No, hele řeknu to takhle...

Pokud jsi to četl cele, nejsi troll a maš IQ větší než šimpanz, paks to musel pochopit *2*

Ale donutilo mě to založit si konečně Tiscali účet... *5*
    • miker17
      nojo no Xbox verze je venku už od 2.11
      • Xbox verze je vždycky venku tyden dva před PC *7*
        někteři lide to ale nechtějí vidět ani slyšet
  • Za port uplacanej za 3 mesice ti kamarade nedam ani korunu! Asi nejsem normalni...

wtf ?!
    • Chápu správně, že pokud budeš na něčem dělat pod 4 měsíce, nebudeš po zaměstnavateli chtít peníze? :)
  • Damy a panove, uz byla vecerka *1* dobrou noc
  • smejki
    to víte že jo, kucí francouzký, na něco se vymluvit musíte. a tak... každý svého štěstí strůjcem *3*

a já bych stejně tu jejich ochranu bojkotoval, takže mají "pravdu", mně to neprodají.
  • hoho mě to je úplně jedno. Radši nic než odlákej port z konzole.
  • a co xbox ?
    • to kupují většinou asi američani - kteři jsou blbí a nepirátí

znam asi 4 lidi co maji xbox a překvapivě... každy z nich to ma očipovane
      • Od kdy je morální chování známkou blbosti?
      • "to kupují většinou asi američani - kteři jsou blbí a nepirátí" - v tomhle blbí být nemusí protože když si koupi hru tak je to stejně zatíží, jako vy byste si koupili čokoládu Milka.
      • jj kamos si ted taky bude kupovat xko prej ze na to vychazeji na netu hry driv ale ja se spis ptal jestli to vyjde na xbox .. byla byto pro me celkem nahrada za uncharted serii
  • Asharak
    Ale když nad těmi hrami na PC tak přemýšlím.... klidně ať si vyvíjejí hry na konzole. Dají si na PC pauzu, třeba rok, dva. Tedy alespoň velké firmy, které se nepotřebují zviditelnit a vydělají si za každou cenu. Ať nechají PC těm, kteří za něj bojují a kteří chápou hráče a ví, co je pro ně nejdůležitější. Ať už jde o RPG, FPS, Moto, Strategie atp.... Ať nechají prostor INDII a firmám s dobrými nápady a cíly, protože ty firmy se jen ztratí za, a teď pozor: tunami reklam, které stojí velikány velké peníze, vnutí hráčům falešný pocit a výsledkem je po zaplacení hry odkopnutí. (teda většinou)

Stačí oprášit staré tituly, přidat k tomu INDII, sem tam koupit dobrý AAA titul od těch, kteří se snaží a hned je co hrát a u čeho se zabavit na další roky.
    • Mechwarrior_bw
      to určite stojí za úvahu, otázne je aký to môže mať dopad na samotnú PC platformu - neodíde množstvo zákazníkov definitívne na konzole keďže počet áčkových hier na konzolách preváži nad malým počtom skutočne kvalitných indie projektov a hier od tých pár výrobcov čo na PC zostanú ? a uživý to potom tých pár verných výrobcov ? A čo hardware ? predovšetkým dopad na predaj grafických kariet ? ja odpoved nepoznám.
      • Asharak
        V tomhle máš asi pravdu. Hlavně o tom HW jsem nepřemýšlel :/ Ale jisté je to, že potřebujeme nového leadra na poli AAA titulů na PC :) [teď to bude hodně z cesty, ale] Crytek nám odpadl... BioWare taky (vinou EA samozřejmě...), Ubisoft to dělá pomalu taky (žeby se inspiroval u EA?). Asi se budu hodně smát až vyjde Farcry 3. Podle mě podkope i dvojku *1*
        Takový THQ/4A Games s Metrem, CD Projekt RED by se na ten post dostat mohli. Nebo taky Piranha bytes :)
        Prostě by to chtělo přemoci kvalitou zisk. Ale to je na *dreaming off*, tu jde už i o hráče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší