Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je pravda, že kromě Skyrimu je většina her pro PC platformu trochu nezajímavá. Konzoloidní ovládání, neostrá grafika s malým FOV .... a hlavně často lineární koridorovka, která je trochu právě i determinována snad pohodlným, ale omezeným ovládáním. Příkladem budiž Battlefield3, který jsou si zakoupilt (!) - samozřejmě PC verzi a uživám si občas (když je čas) multiplayerové bitvy. Když jsem si ale pustil singl, hned mne znechutila tvrdá konzolovitost kampaňě. S ovládáním se autoři vypořádali ještě dobře, stejně tak celkem s technickou stránkou, ale to, že mě hra ne vede za ručičku, ale drží za ruku a nenechá mi přiliš prostoru pro vlastní rozhodování, manévrování, to mi vadí. Zejména v nesmyslných chvílých, které jsou typicky konzoloidní, kdy se odehrává nějaká animace, nemůžu nic dělat a jak trotl mačkat rychle tlačítko E, pak SPACE ... když na mě dole blikne přislušný HINT. Tohle fakt není o zábavě. Zmíněný Skyrim má sice konzoloidní menu, ale dá se na něj zvyknou a i docela dobře s ním pracovat, ale svět ...jak je zpracovaný, to je zcela jiná káva (a příběh taky nikam neuteče ...a že jich je, kam se hrabe konkurence).
  • Toto je šíření dezinformací toto jsou špatné kalkulace vypadá to že tu někdo neměl podnikový management potažmo podnikovou ekonomiku :)
  • walltar
    Čím míň bude na PC AAA sraček tím víc bude růst Indie market .... takže ať si i se svýma konzolovýma portama klidně vytřou víte co.
  • Nevím, jestli tyhle kachny může ještě někdo brát vážně. Však doložte alespoň prodeji. Samozřejmě, že na PC se pirátí více. Samozřejmě proto, v první rovině, protože je to otevřená platforma, která to nejsnáze umožňuje, to zaprvé a zadruhé platforma, kterou používá asi více profesionálů oboru, než konzole, takže jedno s druhém tvoří větší potenciál pro pirátská udělátka a jejich šíření. Druhá věc je sociální aspekt, ale ten je opět ohraničen schopnostmi uživatele a možnostmi platformy.

Druhá rovina je pak schopnost tvůrce/vydavatele hru prodat. I pirátění je ekonomická otázka: nakolik se mi vyplatí pirátit. Předpokládám, že hry za 150kč a hry s kvalitním multiplayerem, mají prodeje lepší než nezáživné singly (tím nemyslím, že každý singl je nezáživný, třeba takový SKYRIM je bomba, která si fakt zaslouží koupit). Tihle tuční vydavatelé mají sami máslo na hlavě a podíl viny na míře piráství. Proč se hry u nás prodávají za stejnou cenu jako v anglii, když kupní síla je zcela jinde? Proč v rusku pak nestojí ani polovinu? Kdo chce kam ...
  • Mno chystal jsem si koupit ACR, ale asi si ho za trest stáhnu :-P
  • a nebude to spíš tim že PC hráči Sra*ky nehrajou takže to nemá cenu ani na PC dělat ?
  • "Možná port na PC zabere dvanácti lidem tři měsíce, to nejsou nijak závratné náklady, ale pořád to jsou náklady. A pokud si hru koupí jen 50 tisíc lidí, nevyplatí se to"

Když teoreticky zvážím cenu hry, při vydání - 500,-....
    (500 * 50 000[počet lidí] = 25 000 000/ 12 [počet programátorů] =+- 2 083 333 / 3 [měsíce]= +- 694 444,-)
    .... Tak chcou říct, že platí zaměstnanci cca 600 000 měsíčně?? a nevyplatilo by se to??
  • A presne proto podporuju CDP RED a jejich Zaklinace *1* Ubi at si trhne *12*
  • Tak at si trhnou...
  • Ačkoli poslední hry od Ubi... snad kromě AC mi za to nestojí :)
  • Jestli si myslí, že si pomůžou *1*
  • Jen tak dál, nic pro PC! Ukončete výrobu výkonných cpu, grafik a dalších komponent! Ať je PC jen na psaní a prohlížení webu, nic víc! ...no comment... Ať nevydávají fakt nic mamlasové a bude klid. RIP PC.
  • Že mě to u Ubisoft nepřekvapuje... holt budeme trpět za sousedy piráty.
  • No nech si trhnú nohou *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit