Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fuf... fajn odzvbrojils mě, nejsem vůbec ekonomicky zaměřen a defakto mi je to upnlě jedno..
    Tuhle hru bych si stejně stahl, ale jen mě zarazilo, že by se jim nevyplatilo vydat titul.. Kdyby byl echt dobrej a survival level by ybl fakt slušnej :o))) tak nevím proč jen 50k lidí by si to kupovalo. To tam mají věštce? *1*
  • Pozrime sa na to z tohto hladiska. Ked sa bude piratit uz aj na PS a Xbox tak vyvojari hry robit nebudu ? ci ako ? :D
  • No problémy s chápáním máte spíš vy. Oni přece nechtějí vymítit pirátství. Chtějí jen vydělat. Takže se prostě něbudou zatěžovat PC verzí a vydají jen na konzole. Kdo si chce zahrát, pořídí na konzoli. Kdo si chce stěžovat, může se vybračet na fóru ;)
  • Jazz
    Super, podle tebe pinďoure.
    Mluvíš jak za nás za všechny...
  • a originalni hra je otazka. k vetsine her stejne pouzivam crack, i kdyz mam original - tam je nakonec nejdulezitejsi co je vse v krabici, ne hra samotna.
  • Mno třeba najdeš jinej příklad kvalitního singlu, který je navíc multiplatformní a stojí na PC si jej koupit ... mě tohle přišel aktuální a výbornej příklad.
  • Proč bych nebyl. Je to jedna z nejlepších her, co kdy vyšla podle mě. BF3 mám taky. Singl nic moc, hlavně díky linii, ale multiplayer dobrý.

Btw, máš s tím problém honibrku? Pleteš si mě s nějakým sobě rovným blbečkem z lokální putiky asi. Kompenzovat si své nedostatky by ti mohlo stačit tam. Příště bude lepší názor k věci.
  • Ne uplne. Vyrobce ma napr. jen 20 procent a to musi mit hodne silnou pozici.
    K tem programatorum, si pripocti designery, kteri musi upravit ovladani, level a take nakonec grafiky, kteri to musi vuci pc doladit. Nemluve o tom, ze bys musel do toho vrazit steam, ochranu a podobny srandy.
    Jedna z veci je take skutecnost, ze ti bude stat preprodukce dalsiho titulu, protoze lide budou na predchozim.
    Ale tak by se dalo pokracovat. Tim nerikam, ze to je blaf. Ale verim tomu, ze se to muze nevyplatit, jelikoz zisk bude minimalni a oni se vystavuji riziku.
  • Jazz
    Možná máš pravdu, ale nevynáším ho do nebes v každým druhým postu *3*
    Vyskakovat si budu jak chci.
  • Při nejhorším si to odjebají z daní a budou škrtit stát :o) no.... sláááva ekonomii
  • PC se neukončí, protože PC nejen baví, ale hlavně i pracuje. PC živý miliony lidí a potažmo i tyhle tlučhuby, který sedí v práci ...ehm sedí jejich poskoci v práci a na PC tvoří propagandu, jak konzole rulez world, protože PC je moc opensource.

Jednouše. Když je hra fakt dobrá, že si zaslouží koupit, kupte, už z principu. Když pirátite a peníze cpete do jiných kravin, jako nepotřebný smartphone, pak nebrečte. Nebrečte a nenadávajte ani na politiky, kteří rozkrádají stát a zaslouží si pracovní tábor. Na druhou stranu ani tohle není jen otázka pirátění a tituly, které jsou jen portem z konzole na PC trhnu většinou chybět fakt nebudou.
  • Ty budeš z Batlefailu dosti vycákanej, co ?
  • To by lechce pokryli prachy z konzoloidní formy.. a vypálit 50 000x DVD h mhm mhmmm fakt hrozný náklady
  • Ty ses pro zmenu vycakanej z BF3,tak si moc nevyskakuj.
  • toto je typ sr.cky co by som sa ani neobtazoval stiahnut.
  • Ale kušujte. Na tři lidi, co si hru koupili, byl jeden pirát, co se 100 krát snažil připojit do online hry. Co tohle jsou za čísla? Jakou mají vypovídací hodnotu? Neznamená to jenom, že třeba 100 lidem to nedokázali prodat, i když by si to chtěli zahrát? Byla cena příliš vysoká? Je Bůh? A co Jan Tleskač? Koupil si, či nekoupil?
  • Kde máš náklady na distribuci atd. ?
  • Jazz
    Ty budeš z toho Skyrimu dosti vycákanej, co ?
  • Oni to zkrátka nepochopí nebo nechtějí pochopit a raději se na to vymlouvají - pirátství nevymítí, ti co pirátí pirátit budou. Raději se mají soustředit na to, aby ti co si hru koupí, měli vůči "pirátům" výhody a ne nevýhody, jak se k tomu momentálně většina vydavatelů staví. (Proč by si měl hráč hru kupovat a být obtěžován jejich "ochranami", když si ji napirátí a má hru bez problémů.) To je jediný způsob, spolu se snížením cen, jak některé pirátící "přetáhnout" na legální hraní. Tvrzení 100:3 neberu, ale ochrana Bohemie je dle mého jednou z alternativ.
  • Já k tomu přistoupil selským rozumem, vzdělej mě prosím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit