Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft asi I Am Alive na PC nevydá kvůli pirátství
23.11.2011 | Aleš Smutný
354 příspěvků
-
Nice, jak píšou jiní, asi ta hra nestojí za to, aby si ji někdo z PC hráčů kupoval, protože nebude 100% splňovat dobrou (lepší) grafiku, fajn ovládání, skvělej zážitek a prostě cena/kvalita.
Abych to zmírnil: střední grafiku ovládání zážitek
Btw,: "Možná port na PC zabere dvanácti lidem tři měsíce, to nejsou nijak závratné náklady, ale POŘÁD TO JSOU NÁKLADY."
Náklady za co? že programátoři přepíšou několik řádků aby to šlo nainstalovat a spustit a taky tam přidají funkce myši a přepíšou ať už nápovědu (zmáčkni tohle, teď tamto - tohle stejně není vůbec potřeba) nebo ovládání? :D tohle je fail -
-
Mýt tu červené tlačítko Líbí, které by imitovalo popis krví.. Tak se podepíšu, ale bude ti muset stačit zelený Líbí *1*
-
Tak nějak... největší průšvih je, když za ty "náklady" dostanete hru s texturami z XBOX360 a nedejbože i se zamklým frameratem. :D (btw: zrovna mi na captche vyšlo AC2. Náhoda ?) *1*
-
Sice nejsem programator,ale vzhledem k rozmanitosti pc HW docela pochybuju,ze to je jen o prepsani par radku.
-
-
Budeš se divit, ale občas tomu tak opravdu je - pokud vyvíjíš v C# pro XboX360 a nedejbože použiješ i XNA, tak je portace na pc doplnění pár řádků pro ovládání klávesnice a myši + pár kliknutí na převedení ;)
-
Tak jinak: ohánějí se, jaké to má náklady a přitom to vypadá a hraje se to hůř než na konzolích *3*
-
-
No ano je...
Na 4chanu někdo propočítal, že i kdyby těch 12 lidí bylo hrozně přeplacených a Steam si vzal 75% zisku, tak Ubisoft pořád vydělá. -
-
A i kdyby na tom nic nevydělali, tak se vývoj stejně zaplatí z těch miliard co přijde z konzolí, no ni? Ale jak si psal nahoře, chtějí viět zisk, a né počet, hráčů které to baví nebo se na tu hru těšili...
-
-
-
Jasně, jak tu čtu, tak jakmile hra nevychází na PC tak je automaticky špatná. (ale já vím že to píšete jen ze závisti ;)) A ty keci že nebýt těch ochran a vysokých cen tak by jste kupovali... Kdyby se na pc tolik nepirátilo, nemusely by jste se prokousávat přes stovky nesmyslných ochran. Ti chudáci co píšou tyto komentáře jsou prostě ještě finančně i existenčně závislí na svých rodičích a zkrátka jim nevychází kapesné na nové hry.
HATERS ARE WELCOME. -
-
Ano,vsichni kdo tady maji "anti-konzolove" reci jsou do jednoho pirati a bydli s maminkou vid?To jsi nam vsem chtel sdelit ze?
Vzhledem k detinskosti tveho prispevku bych o financni zavislosti a bydleni s rodici moc nemluvil byt tebou.
A pokud prece jen uz s rodici nebydlis,tak je to asi o to vic smustny.
A nebo jen trollis. -
-
Jen detail; kde jsem napsal že "Všichni anti-konzoliste jsou piráti."? Sám jsem konzolím dlouho nemohl přijít na chuť a taky jsem nepirátil.
Stačí nezobecňovat. Druhá část mého příspěvku se také netýká všech, byla pouze reakcí na některé příspěvky typu : (Sahim): "toto je typ sr.cky co by som sa ani neobtazoval stiahnut."
jen pro ujasnění...
-
-
Uvědom si kruh.
Nejdřív se pirátilo a tak vznikly extrémní ochrany.
Teď se pirátí protože jsou extrémní ochrany... -
-
cesta z kruhu je jen přes nadstandardní klientskou podporu... nic jiného.. každá ochrana se dá hacknout.
-
A to si myslíš že kdyby teď z ničeho nic přestaly existovat tyto ochrany tak by se nepirátilo? Naopak, po odstranění ochran by byla schopná pirátit i moje babička.
-
-
Ale ty ochrany stejne moc nefunguji.Teoreticky donuti par nedockavcu hru koupit,nez cekat na crack v prvnich par dnech/tydnech ,ale z dlouhodobeho hlediska jsou nefunkcni.
Naopak spousta lidi si plno her nekoupi prave kvuli vlezle ochrane ,pricemz si hry bezne kupuji.
Samozrejme,ze i kdyby se na ochrany uplne vyprdli,tak piratstvi by tu bylo porad.
Jsou lide,kteri si hru nekoupi,i kdyby stala 100Kc,ale je i plno lidi,ktere odrazuji prave ochrany a casto cena. -
Ale ano pirátilo.
Ale asi by se i víc prodávalo. Podívej se na Zaklu 2. Ten byl hned po vydání bez ochrany.
A sice se ho tuny zpirátily ale i hodně prodalo. Samozřejmě k tomu pomohl i přístup CD Projectu jako free DLC atd. -
-
Souhlasím s tím že určitě hodně pomohl přístup. Taky si rád zaplatím za hry od Valve.
-
-
-
-
Snažíš se dobře ale v minuskách Jindru nepřekonáš
-
-
Dělá si z nás pr.el ? "koupí si ji, pokud ji vyrobíme ?" No pokud bude stát za bačkoru, tak si sakra pište, že si ji nekoupí ! Maximálně si ji zwarezí, aby zjistil, jestli je to opravdu taková kravina. Takže drazí Ubisofťáci :
1) vybodněte se na ochrany proti pirátům
2) dejte hráčům zajímavý mp obsah (u AC:Brotherhood a revelations vám to jde)
3) Udělejte naprosto originální hru, která definuje či změní žánr nebo hru, která za ty peníze bude stát
Ale tohle se nikdy nestane, protože plakat nad pirátstvím je vždycky jednodušší než udělat pořádnej herní titul. -
Jasně na Shitboxu a fuckstationu se nepirátí ve velkém jak by mohlo to jen jediné pc je to špatné kde si nikdo nekoupí hru ale ukradne ji - kdybyste dělaly pořádne hry a neotravovaly s neučinýma ochranama pak by vám aj lidi hry kupovaly , myslím že lepší je si přes torrent stahnout hru + crack a nemít problémy než kupovat za 1199kč hru která se kvuli ochraně bude spouštět 2 hodiny , brain on dpč *16*
-
-
Sice bych to napsal slušněji, ale souhlas. Poslední dobrá Ubisoftí hra byla FarCry. Žádná škoda, že Ubi-kraviny půjdou na konzole.
Třeba Valve a CD Project si zákazníka rozmazlují a proto nemají s piráty problém. -
-
FarCry 1 byl od Cryteku, to byla dobrá hra. Ano 2 byla od ubi ale stála za prd.
-
ano Valve je velice dobrá společnost ale taky mě tam štve že když my vypadne internet nemužu si zahrát ani čistě singleplayerový Garrysmod
-
-
Pres offline mode si SP hry zahrat muzes.
-
-
-
-
To musi byt tak hrozny, byt vyrobcem, delat nekvalitni tituly a lidi si to jeste dovoleji nekupovat
-
Ubisoft mě opět pobavil :-D :-D hlavně že jsem jim vyplatilo cpát peníze do tý jejich zhovadilý ovhrany :-D
jinak ke hře: aspoň bude o další s*ačku na PC míň
- už podle tohohle "vyjádření" je jasný že si s tou hrou nevěří -
Ochrana od bohemky je zhovadilost. Nic ve zlym. Ale opravdu se mi spoustela i na origu - za dobu hrani Army 2 to udelala asi dvakrat. Zabugovanej paskvil si muze dovolit bohemka, ne Ubisoft, kterej ma uplne jine zisky a maji nakonec vetsi pozornost. Akorat by si trhli ostudu.
BIS mimochodem na konzole nikdy nic dle meho nevyda, protoze by museli zmenit uplne pristupy a povyhazet pulku jejich genialnich featur (hlavne jejich genialni multimaterial) a orezat textury na 1/4, jinak se s datovym streamem nikdy nevyporadaji. Takze zrovna bohemka, kdyby vydala Armu na konzole, byl by to strasne osklivej a blbe ovladatelnej paskvil. *2* -
-
Pardon. To byla reakce na Sarakat *7*
-
-
http://tinypic.com/r/59pwk/5
Mimochodem, tohle se mi vali doma v policce, az mne zase nekdo oznaci za pirata, stejne jako na foru firmy, ktera by mi mela byt tech. podporou. Ubisoft ma mnohem lepsi pristupy, nez nekteri jini. Tim se jich zastavat nebudu. Ale nevim, proc bych je mel smahem odsuzovat. *3*
-
-
-
No nevim .... mozna kdyby nedelali jen port ale vyvyjeli zaroven a dali nam neco co staji za ten jejich litr (bavim se ted o cene u nas), tak by si nemeli na co stezovat. Prikladem jest nove Saints Row: The third. Na netu je okolo 50K piratskych kopii, pritom je to na PC po Skyrimu nejprodavanejsi hra na PC za posledni tyden. Takze tim ze se zamerily na PC udelali dobry tah ... a jestli ta jejich hra je tak super. Urcite se najde dost lidi na PC co si ji koupi ... I kdyby ji delali ciste Digital Distribution only.
-
Je to celkom škoda na túto hru som sa strašne tešil, ale ako sa hovorí nádej umiera posledná.
-
Docela me tenhle titul zajima, tak si ho poridim i na PSko, ale stejne by mi podle vseho asi sednul vic na PC. Uvidime az to vydaj jak to bude vypadat.