Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdo neříká že jsou nej ale ať chceš nebo ne tak v minulosti a i teď hrají velkou roli v herním světě. Díky konzolím vzniklo mnoho skvělých her tak jako na PC tak tu blbě nekecej když ani nic nevíš.
  • Já bych neřešil ani tak ochranu, jako spíše kvalitu konečného produktu. Proč bych platil 1 200,-- Kč za hru, která je naprostý blábol a za pár minut hraní by zase zmizela z HDD? To si ji radši stáhnu a pokud mě bude bavit a rád ji hraji, tak peníze za kvalitní hru rád utratím.
  • To rikas ze zavisti, protoze ji nemas :-).
  • Kdyby pc hraci nekradli a za hry platili, tak budou mit kvalitni hry, jako je meli v minulosti. Sami jste si to pokazili a svou platformu pohrbili.
  • Tak zrovna Crysis vydelal tak malo, ze pochybuji o tom, ze byl v zisku, ty prodeje byly dost mizerny. Reseni? Crysis 2 je i pro konzole.

Bez tem chamtivym firmam jak se to dela, zjistis ze realita je jina. Takovy blby reci jako ty umi kazdy, ale kdo zkusil nekdy neco sam vytvorit a udelat? Udelej alespon takovou "sracku" jako je CoD, tluchubo.

PC hraci maji tak kvalitni hry, jake si zaplati. Nechce se vam platit, mate mizerne porty. A to jste pred par lety pc byla platforma, ktera diktovala smer.

Ale samozrejme je snazsi si nepripustit vlastni chyby a nadavat na konzole, ktere kypi zivotem.
  • A vis proc tu hru neudelaji jen pro pc, jako driv? Protoze se na pc krade a ta malinkata skupinka platicich pc hracu neni schopna tu hru zaplatit. Takze pc brzdi pc pirati.
  • Tak to doufam, ze se naceka, protoze ja chci hry pro PS3 a ne nejakou next gen.
  • Cekat muze, ale tohle me nepresvedci, ze jsou konzole nej. Max nejvetsi kravovina jakou kdy lidstvo vymyslelo
  • vsetko sa da, ked vedia urobit na baze hardware vedia urobit aj softwarovou, keby chceli. staci zamestnat par kvalitnych hackerov. *2*
  • Proč ty minusi.
    Ja to nemyslel ironicky ale opravdu jako
    Assassins Creed Bratrstvo je nejlepši hra :-)
  • Nejhra toho žánru nasvětě.
  • vas ten assasins creed bavi? my jsme to s kamosem zkusily a nejak nam ten styl hry nesedl (jsme PCckari) vim ze na konzolich je to celkem hit ale jaky na to maji nazor pc hraci?
  • "ak by som mal tipnut"
  • to neni pravda. je to stupidne jednoduche vodenie za rucicku.
  • vesmes mas pravdu, akorat assassins creed si porad drzi svuj vysoky standart *4*
  • Nedohrál.
    Skončil jsem po tom co jsem poprve ovládal auto na dálkové ovládání.
    Tak Assassina jsem například nestahoval ale rovnou koupil protože tam jem měl jistotu už z prvního dílu XD A taky jsem se nespletl Assassins Creed Bratrstvo je pro mě nejlepší hra za poslední půlrok :-)
  • ucho
    takové názory jsou nejlepší a nejhodnotnější, když mluvíš o něčem, co jsi nehrál :D
  • nehral som to a ani nebudem ale ak by som mal tipnut tak zaver je urcite nejaka cheesy americka traposina a la michael bay.
  • stejne vyjde nová generace tak za pět let možná ta tři roky
  • ucho
    ani ten závěr se ti nelíbil? (tedy jestli jsi to dohrál)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit