Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čeká s novou značkou na další generaci konzolí
11.4.2011 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
no tak si PCčkaři chvili počkaj než se ta herní scéná trochu pohne . mezitím si pujdem třeba zabehat a pak na pivo *5*
-
Cekat muze, ale tohle me nepresvedci, ze jsou konzole nej. Max nejvetsi kravovina jakou kdy lidstvo vymyslelo
-
-
Nikdo neříká že jsou nej ale ať chceš nebo ne tak v minulosti a i teď hrají velkou roli v herním světě. Díky konzolím vzniklo mnoho skvělých her tak jako na PC tak tu blbě nekecej když ani nic nevíš.
-
To rikas ze zavisti, protoze ji nemas :-).
-
-
stejne vyjde nová generace tak za pět let možná ta tři roky
-
Tak to doufam, ze se naceka, protoze ja chci hry pro PS3 a ne nejakou next gen.
-
vas ten assasins creed bavi? my jsme to s kamosem zkusily a nejak nam ten styl hry nesedl (jsme PCckari) vim ze na konzolich je to celkem hit ale jaky na to maji nazor pc hraci?
-
-
Nejhra toho žánru nasvětě.
-
-
Proč ty minusi.
Ja to nemyslel ironicky ale opravdu jako
Assassins Creed Bratrstvo je nejlepši hra :-)
-
-
-
konzoly vobec nebrzdia pc :) vooobec. hlavne ze teraz sa bude cakat na tieto 'next gen' hry dalsie 2 roky. hry ktore by zvladalo rozbehat pc z pred 2 rokov
-
-
A vis proc tu hru neudelaji jen pro pc, jako driv? Protoze se na pc krade a ta malinkata skupinka platicich pc hracu neni schopna tu hru zaplatit. Takze pc brzdi pc pirati.
-
Jde tu jen o peníze tak to trapně nesváděj na konzole.
-
-
Kdyby nebyli PCkáři tak narušení a hry si kupovali a nebrečeli by jak jsou drahé a že je kvůli tomu musí krást, tak by hry vycházely na PC mnohem dříve.
Naprosto chápu, že chtějí firmy na hrách něco vydělat. -
-
Kdyby PC hraci nedostavali nehotove konzolove porty hloupych a zjednodusenych her s dementnima ochranama, tak by si hry spousta pc hracu rada koupila....
-
-
Kdyby pc hraci nekradli a za hry platili, tak budou mit kvalitni hry, jako je meli v minulosti. Sami jste si to pokazili a svou platformu pohrbili.
-
Chtěl jsem si koupit Homefront. Ale nebyl jsem si jistej tak jsem to stáhl a ted jsem rád že jsem takovou sračku nekoupil.
Kdyby vývojáři dělali u každé hry Demo nebo Betu tak by to podle mě bylo lepší ohledně PC her a prodeje. -
-
ani ten závěr se ti nelíbil? (tedy jestli jsi to dohrál)
-
-
Nedohrál.
Skončil jsem po tom co jsem poprve ovládal auto na dálkové ovládání.
Tak Assassina jsem například nestahoval ale rovnou koupil protože tam jem měl jistotu už z prvního dílu XD A taky jsem se nespletl Assassins Creed Bratrstvo je pro mě nejlepší hra za poslední půlrok :-) -
nehral som to a ani nebudem ale ak by som mal tipnut tak zaver je urcite nejaka cheesy americka traposina a la michael bay.
-
-
"ak by som mal tipnut"
-
takové názory jsou nejlepší a nejhodnotnější, když mluvíš o něčem, co jsi nehrál :D
-
-
-
-
-
trepes picoviny.
ak nevyrobia absolutny prepadak zarobia vzdy. ako je mozne ze je crytek tam kde je ked robili hry len na PC. Far Cry, Crysis. ako to ze neskrachovali ked velice vsetko zli PC-ckari len stahovali? akurat ze firmy su chamtive jak svina a v tom je ten problem. im uz nestaci vyrobit kvaltinu hru a byt v profite 5-10 milionov. oni chcu 50-100 milionov.
tzv call of duty boom. kazdy rok vydaju hlupejsiu a hlupejsiu sracku s rovnako starym hnusnym enginom a hele debili to kupuju jak na beziacom pase. tak preco by sme sa teraz mi mali srat s novym enginom, novou hrou a zarobit "len" 10-20M ked mozme zobrat zrecyklovat staru hru za minimalne naklady a zarobit viac. taky assassins creed napriklad. stale dokola to iste. asi 80% nakladov tychto sraciek ide do reklamnej kampane.
a pc-ckari su naruseni? niekto vyda dalsiu zrecyklovanu hru (assassins creed, cod,....) robenu na konzole a na pc daju len smejdovy 1 k 1 port s rovnako slabymi texturami, koceckovymi tienmi (je rozdiel cumet na telku zo 4 metrov v 720p a na monitor z pol metra s 1200p) a vela krat nemaju ani tu namahu odstranit konzolove ovladacie prvky z HUDu (press start, Press X to win,...). skratka do pc verzie daju minimum usilia penazi a potom cakaju ze niekto za takuto sracku zaplati peniaze. no nie dakujem. som asi naruseny ze za taketo sracky nevyhadzujem peniaze. (ano viem co si kazdy pomysli a odpoviem: NIE ANI TAKETO SRACKY NESTAHUJEM lebo viem ze by ma to nebavilo a akurat by som sa nad takou tupotou rozculil) -
-
Tak zrovna Crysis vydelal tak malo, ze pochybuji o tom, ze byl v zisku, ty prodeje byly dost mizerny. Reseni? Crysis 2 je i pro konzole.
Bez tem chamtivym firmam jak se to dela, zjistis ze realita je jina. Takovy blby reci jako ty umi kazdy, ale kdo zkusil nekdy neco sam vytvorit a udelat? Udelej alespon takovou "sracku" jako je CoD, tluchubo.
PC hraci maji tak kvalitni hry, jake si zaplati. Nechce se vam platit, mate mizerne porty. A to jste pred par lety pc byla platforma, ktera diktovala smer.
Ale samozrejme je snazsi si nepripustit vlastni chyby a nadavat na konzole, ktere kypi zivotem. -
vesmes mas pravdu, akorat assassins creed si porad drzi svuj vysoky standart *4*
-
-
to neni pravda. je to stupidne jednoduche vodenie za rucicku.
-
-
-
mas pravdu, kto by chcel chodit do roboty kde by nedostaval peniaze? nech urobia poriadnu ochranu hier, ale nech si daju zalezat aj na hrach. ja myslim, ze to neni taky problem, ked vedia urobit ochranu na xboxoch a ps3, ktora vydrzala dost dlho.
-
-
No jo ale ochrana na PS3 se týkala hlavně HW části to je u PC her trochu problém.
-
-
vsetko sa da, ked vedia urobit na baze hardware vedia urobit aj softwarovou, keby chceli. staci zamestnat par kvalitnych hackerov. *2*
-
-
Já bych neřešil ani tak ochranu, jako spíše kvalitu konečného produktu. Proč bych platil 1 200,-- Kč za hru, která je naprostý blábol a za pár minut hraní by zase zmizela z HDD? To si ji radši stáhnu a pokud mě bude bavit a rád ji hraji, tak peníze za kvalitní hru rád utratím.
-
-
-
-