Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taaakze su GRFS som sa stretol uz minuly tyzden na torrentoch takze som nemohol odolat a stiahol som si to a zahral.. hra mi bezala na full bez nejakych lagou ci problemov...vcera som si hru kupil a som spokojny.. po instalacii som to vytunil na max tym myslim motion blur AA full HD a podobne srandy.. ide to bez skubnutia ci multiplayer coop alebo single...je pravda ze multiplayer obcas zlobi... ale za vcera som si s celkoveho hrania asi 5,5h zahral tak 4h multiplayeru a pol hodku single a tak polhodka boli problemy s pripojenim na serveri..ja som s hrou spokojny slape mi jak ma :) ale kolega co si kupoval hru somnou ma rovnake problemy s pripojenim do multiplayeru...
  • Ahoj,

musím říct, že GR:FS byla první hra, kterou jsem začal hrát hned v den jejího vydání a po této zkušenosti raději příště pár dní počkám. Sice jsem neměl tak moc závažné problémy jako že mi hra třeba padala nebo nefungovala myš, ale například se mi neukládaly úpravy zbraní a nastavení grafiky. Zvláště v prvním případě je to docela problém, protože zbraň bez tlumiče vám v podstatě znemožňuje hrát již druhou misi. Takže jsem si první den mohl zahrát jen tu první - což mě opravdu nepotěšilo (spíše mě to nas...o). Ale druhý den se to vyřešilo a vše šlape bez problémů. Ale jak to tak pozoruji, tak jde spíše o štěstí, když vám GR:FS běží bez problémů, a to je pěkná pa..rna. Ubisoft mám moc rád, ale tohle se jim trochu hodně nepovedlo a spoustu natěšených hráčů jenom naštvali.
    • Jak jsi prosím vyřešil toto ukládání ?
  • Whoossain
    Nevim, já to mám za 5€. Za takovou cenu jsem ochotnej nějaký problémy přehlídnout, vždyť je to cena budgetovky *5*
  • "Bohužel ohlasy tomu tak nasvědčují :( " ..... co si takhle udělat vlastní názor,hmmmm?
    Řídit se názory zdejších dětí a pseudointelektuálů tak si nic v životě nezahraju...tupé stádo....
  • Jednou člověk vleze do diskuze a vidí tady akorát stádo vylízaných trollujících pamrdů s PC- Gamerem v čele, kteří si myslej, že jsou cool či co *6* . Vybanujte je někdo sakra, divím se, že to ještě nikdo neudělal.

Co se týče GR, docela jsem se na něj těšil a tak snad to nebude úplný bahno. Bohužel ohlasy tomu tak nasvědčují :(
    • A slušně to napsat neumíte? Jestli ne, tak se od PC-Gamera vůbec nelišíte.....
  • Damarus
    Jinak mp na pc už jede bez problémů...... yeaaa haaaa *1*
  • to Woodpecker : máte pravdu a po mém osobním flamewaru se to tu potvrdilo, skoro samý děti nebo pseudointelektuálové......na mě někdo trollovat tak si ho jednoduše nevšímám ale tady *1* *1* díky za zábavu, měl jsem volno a nudil se,tak zase někdy příště! *5* *1
  • Ja jsem si bohužel GR FS koupil. A řeknu Vám chlapy žádná sláva. Čekal jsem od něho to co od ostatních dílu GR. Radši bych si znova zahrál starý dobrý GRAW 1 či 2, než tuhle slátaninu(až tak). Singlpayer nic moc než se hráči dostanou do rytmu je konec. A o multyplayeru, do kterého se pomaluju, ani nepřipojíte,.... A když náhodou za celý den se 1 připojíte tak jen na 10s a pak to pisne "Spojení se serverem přerušeno". Za těch 10s uvidíte takovejch bugů, žš vám to bude stačit(např. střilí na vás nepřítel beze zbraně nebo lezení po žebříku..).Takže obrázek si udělejte sami. Já nedoporučuji GR FS kupovat v této verzi !
    • Jsou i mnohem důležitější věci než jsou hry na PC nebo konzole......
      • A ještě mi tu tvrďte že to není pravda. *7*
        • Tak dělej něco "důležitějšího" a nepiš nesmyslné reakce na herní fóra.
  • Ja to hraji na PS3 a musim rict ze tam je to nejhur udelana hra co jsem za posledni dobu hral. Multiplayer je diky lagu a vypadavani zvuku (mluveni spoluhracu) temer nehratelny. Singlplayer je misty zabugovany, ale ve finale je to jedina vec ktera je na tehle hre dobra...
  • ubisoft je funny akurat ma skoro jeblo z padania assassin creed jednotky a zasekavania sa v texture instalol som 2 a padla do winu po 3 hodinach hrania a o optimalizacii je skoda hovorit *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit