Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
Jednou člověk vleze do diskuze a vidí tady akorát stádo vylízaných trollujících pamrdů s PC- Gamerem v čele, kteří si myslej, že jsou cool či co *6* . Vybanujte je někdo sakra, divím se, že to ještě nikdo neudělal.
Co se týče GR, docela jsem se na něj těšil a tak snad to nebude úplný bahno. Bohužel ohlasy tomu tak nasvědčují :( -
-
A slušně to napsat neumíte? Jestli ne, tak se od PC-Gamera vůbec nelišíte.....
-
-
Tak počkat jak to teda je ? Jelikož jsem potencionální kupující, tak bych chtěl nějakou jasnou odpověď.. *7*
+ Jsem zaslechl, že na XP (které stále vlastním) to je nespustitelný ?! -
-
To jako vážně ? XP ????? To snad ne........si projdi nějaký americký forum,teda jestli vůbec umíš anglicky....... *5* ..........tvl xp......... z toho nebudu spát, si mě dostal *1* *1* *1*
-
-
Dneska už nemám sílu na takový blby vůbec reagovat. Takže uznávám tvou velkolepost masterminde *6*
-
-
Jo a nepomlouvej Stenlyho Woo, náhodou se tě snažil bránit.....ale taky dostal dislike protože je to tu samej konzol-blbeček kterejm je to fuk komu dislike dají...... *5* *5*
-
Mimochodem.....říká ti něco minimum system requirements ?????
Ovšem že ne, to by ses tu neptal jak idi.t že? *5* *5* *5* -
-
*15* chtěl bych vidět tu holku co tě friendzonula, že tu teď machruješ na klávesnici.. ale jak by řekl tobě rovný "si zabil!" *1*
-
-
Tak sorry Maxi Payne *1* Prosím nezabíjej mne v bullet timu *5* Better luck next time.....
-
-
...ty vole.. ..yxc.x.x§dXDXDXD pyco ... XDXD nebudu spat XDXD jsem kkt 1. třidy XXDXDX
-
-
No když říkáš že jsi Kok.t tak já ti to brát nebudu a ten pravopis tý tvý první třídě i odpovídá takže máš asi pravdu......btw dal jsem ti like za to že máš pravdu...... *5* *5* *5*
-
-
*5* *5* *5* ...
-
-
To je nějakej sraz mentálů na Games?
-
A zase jsem ti dal like ......za to, že si to uznal...... *5*
-
-
-
-
-
-
*14*
-
Čert vem Ghost Recon, hlavně ať Watch Dogs, až je vydají, je dobře optimalizované, bez závažných chyb a bez velkého zpoždění proti konzolím. Víc od Ubisoftu zatím ani nechci:-)
-
-
keep dreaming
-
Ty si přej tohle já si budu přát světový mír .... řekl bych že mám větší šance. *1*
-
-
No minimálně by mé přání na soutěži Miss asi nevypadalo tak dobře, ale proč by člověk nemohl snít, že?:)
-
-
-
každému PC hráčovi ktorý pošle ubisoftu prachy za tento konzolový nepodarok prajem čo najviac problémov, nič iné si totiž nezaslúži.
-
-
Ty jsi teda dobrák.
-
-
Ne dobrák ale č.rák.......a k tomu ještě konzolovej.......
-
si treba uvedomit, ze pokial im to ludia budu kupovat, tak sa to bude len zhorsovat.
-
-
zajimava teorie :D..
naopak si myslim, ze kdyby jim jejich porty kupovalo hodne PC hracu, tak by se postupne snazili vic a vic, kdyz uz by to nemohli hazet na piratstvi.. hmm, ale to je mozna stejne srandovni a naivni, jak tvuj prispevek :D.. -
-
nope.
zly port, ludia nekupuju = pirati
zly port, ludia kupuju= nic sa nezlepsi -
-
Jak ktera firma, hrozne generalizujes. Ackoliv je fakt, ze od Ubi nic dobryho necekam. Byl to jen predpoklad :)
-
ty na to pozeras s ruzovymi okuliarmi.
firma na to pozera: tve to sa predava dobre! to je uplne pecka. nic nevylepsujte nechajte to tak! -
no prave proto uvazuju o tom, kdyby ty jejich hry kupovalo hodne PC hracu.. kdyby zjistili, ze z toho maj velkej profit, tak by nam mozna prestali hazet klacky pod nohy.. trochu.. hold to nevidim tak cerne :)
-
-
-
-
-
-
Nevidim v tom absolutne zadny problem. PC verze v lepsim stavu, nez ceska Arma *2*
-
-
Souhlas.....o Armě se nebudu rozepisovat.....nechci bejt sprostej..... *5*
-
-
och to je ale sok, hra od ubisoftu na pc a nie je taka aka by mala byt.
Tak vam treba, ked si nechate stale sr*t na hlavu a stale tie ich "hry" kupujete tak si nic ine nezasluzite. Raz sa snad poucite, ziaden PC hrac tie ich sr*cky nekupi a potom budu musiet prehodnotit svoj postoj.
Nevsimol som si ze by nejaka ich hra bola tak uzasna ze by sa bez nej nedalo zit a treba ju kupit aj za cenu toho ze si nechate sr*t na hlavu -
-
Ja ji koupil za 5 Euro digitalne ... takze mne to nejak netrapi, jelikoz pomer cena/kvalita bude odpovidat ;)
-
-
kdes to koupil za 5 eur?
-
-
Svůj postoj přehodnotí leda tak, že porty na PC nebudou dělat vůbec.
-
-
ehm, ať je nedělají...sou to jejich prachy, když je nechtěj, dobře jim tak, je to stejný jak s filmovým a hudebním průmyslem, když naše prachy nechtěj, tak ať si naserou do krku...
-
-
Koupit se nevyplati, ale za stahnuti stoji, co?
-
-
nie, ja tie hry ani nestahujem. nestoji mi to za to.
posledne roky sa mi piratit fakt ze nechce.
ani ME3 som nehral lebo nemienim podporovat spravanie biowareu. je to dost smutne ked mam dve z troch hier v trilogii prejdene a tretiu hrat "nemozem" -
-
Tak za tenhle pristup te chvalim. Vetsina to bohuzel dela tak, ze si i blby hry stahne. U autoru hry pak vznikne chybnej dojem, ze udelali dobrou hru, kterou si skoro nikdo nekoupi, ale hodne lidi si ji odnekud stahne.
-
-
-
-
Mne to ide pekne, musel som vypnuť Vsync, to robilo problemi, naozaj to zle optimalizovali, tak to doporučujem...grafika, no povedzme da sa, a čo sa hry tyka, GRAW to bola vyzva, ako po streleckej, tak po taktickej stranke, toto sa jemne povedane -nepodarilo, alebo to malo ostať iba na konzolach a boli by všetci spokojny...
-
Tí ľudia, ktorým to ide v pohode predsa nebudú zasierať fóra a obhajovať hru. Ozývať sa budú len tí, ktorým to blbne. Mne ide hra úplne vpohode, zatiaľ som postrehol dva, či tri jednorázové bugy (jeden celkom zásadný), dokonca som spokojný aj s grafikou, ktorá je oveľa viac než priemerná. Už len v tom je rozdiel, že hra beží oproti konzole vo fullHD, obsahuje Parallax Mapping, a fíčury DX11, takže nechápem, ako môže niekto napísať, že grafika je horšia. Hráči by si mali kúpiť dioptrie.
-
-
hra ziadne dx11 ficury nepouziva, dx11 ma len ako api, ty nekompetentnyrecenzent, namax to vyzera ako mw2, dokonca horsie a AA ako keby tam ani nebola
-
na čem jedeš? to by mě docela zajímalo, to bude asi kvalitní fet...
-
-
Každý soudí podle sebe.....něco na tom bude co? *5*
-
-
-
Další ubi hra a další zpackaný port ... pokud to nejsou schopní udělat za měsíc tak ať na tom prasujou třeba půl roku .... hlavně ať to udělají pořádně. V každém assasins creed mě to rozčilovalo jak člověk okamžitě poznal že je to konzolový port a jak musel bojovat s ovladáním. K tomu se přidá UBI antizákaznická ochrana které se piráti smějou a zákazníci nadávají a máme recept na úspěch ala ubisoft.
-
-
nechápu jak může někdo v assasínovi bojovat s k+m :-D je tam uplně v poho udělanej - já to na gamepadu zkoušel a radši jsem se vrátil zpět (free camrea je prostě free camera)
-
tak assassin je od základu hra koncipovaná na gamepad... stejne jako valná vetšina sporovnívh a bojových her, to na ubi neházej. Ta protipirátská ochrana je fakt hrozná, kámoš co hraje na PC to dělá tak že hru koupí, ale hraje pirátskou verzi (což je asi nejrozumnější).
PS: porodní bolesti má skoro každá hra, ale od velkého a profi studia by ty bolesti neměli být tak velké....fail -
-
tak tim ze si koupi hru a hraje piratskou verzi jsi me dostal :D omlouvam se, ale tvyho kamose nemuzu prirovnat ani k volovi, protoze bych tim vsechny voly urazil
-
-
Proc, protoze neni zlodej a uvazuje pragmaticky?
-
-
protoze i kdyz si hru koupi, tak i presto je zlodej, protoze si piratskou hru stahne a neomlouva ho, ze si ji koupil, to je jedna vec a druha, ze nebudu vyhazovat penize za hry, ktery si chci stahnout zadarmo. v dnesni dobe je tohle mysleni slepiciho mozecku, ale nechci urazet slepice (omlouvam se za "hrubost", ale takovehle mysleni neni pro lidi s normalnim platem, if you know, what i mean)
-
-
to okick : no vidíte, tak jste zloděj taky, tak prosím nesuďte a radši STFU .....
-
to PC-Gamer: to ja prece netvrdim ze jsem si nikdy nic nestah, ba naopak, kupuju jen ty lepsi kousky, ale tim ze si hru koupi a pak stahne stejnou se stejne neospravedlni, akorat za to vyhodi navic penize. to musi kazdej normalne myslici clovek uznat, ze je to hloupost
-
Nebudete nám tady tvrdit že jste si v životě nic nestáhnul......tomu sám nevěříte *1* *1*
-
-
-
-
Problém ale je že PC od základu není koncipovaný na gamepad .... ale problém assassina není v koncipovanosti ale v tom jak se to s myší a klávesnicí chová ... já musím pokaždé překopat nastavení myši aby mě tam nedělala problémy akcelerace.
Ale koupit hru a potom hrát pirátskou verzi je podle mě nejhorší co můžu udělat ... oni vydají hru která tě donutí hrát pirátskou verzi a ty jim za to zaplatíš? To je jak kdyby sem si nechal postavit dům a firma co ho staví by zapoměla na dveře ... bych jim zaplatil a pozval si kamaráda zedníka aby to opravil. -
-
já tohle dělám ale taky. koupím hru, ale mám pirátskou verzi, páč nechci věčně vkládat dvd nebo věčně připojenej k netu nebo oboje dohromady. naprostej souhlas s příspěvkem nad tebou.
-
-
-