Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
Jak jsi prosím vyřešil toto ukládání ?
-
Taaakze su GRFS som sa stretol uz minuly tyzden na torrentoch takze som nemohol odolat a stiahol som si to a zahral.. hra mi bezala na full bez nejakych lagou ci problemov...vcera som si hru kupil a som spokojny.. po instalacii som to vytunil na max tym myslim motion blur AA full HD a podobne srandy.. ide to bez skubnutia ci multiplayer coop alebo single...je pravda ze multiplayer obcas zlobi... ale za vcera som si s celkoveho hrania asi 5,5h zahral tak 4h multiplayeru a pol hodku single a tak polhodka boli problemy s pripojenim na serveri..ja som s hrou spokojny slape mi jak ma :) ale kolega co si kupoval hru somnou ma rovnake problemy s pripojenim do multiplayeru...
-
Tak za tenhle pristup te chvalim. Vetsina to bohuzel dela tak, ze si i blby hry stahne. U autoru hry pak vznikne chybnej dojem, ze udelali dobrou hru, kterou si skoro nikdo nekoupi, ale hodne lidi si ji odnekud stahne.
-
nie, ja tie hry ani nestahujem. nestoji mi to za to.
posledne roky sa mi piratit fakt ze nechce.
ani ME3 som nehral lebo nemienim podporovat spravanie biowareu. je to dost smutne ked mam dve z troch hier v trilogii prejdene a tretiu hrat "nemozem" -
Ahoj,
musím říct, že GR:FS byla první hra, kterou jsem začal hrát hned v den jejího vydání a po této zkušenosti raději příště pár dní počkám. Sice jsem neměl tak moc závažné problémy jako že mi hra třeba padala nebo nefungovala myš, ale například se mi neukládaly úpravy zbraní a nastavení grafiky. Zvláště v prvním případě je to docela problém, protože zbraň bez tlumiče vám v podstatě znemožňuje hrát již druhou misi. Takže jsem si první den mohl zahrát jen tu první - což mě opravdu nepotěšilo (spíše mě to nas...o). Ale druhý den se to vyřešilo a vše šlape bez problémů. Ale jak to tak pozoruji, tak jde spíše o štěstí, když vám GR:FS běží bez problémů, a to je pěkná pa..rna. Ubisoft mám moc rád, ale tohle se jim trochu hodně nepovedlo a spoustu natěšených hráčů jenom naštvali. -
A slušně to napsat neumíte? Jestli ne, tak se od PC-Gamera vůbec nelišíte.....
-
Nevim, já to mám za 5€. Za takovou cenu jsem ochotnej nějaký problémy přehlídnout, vždyť je to cena budgetovky *5*
-
Nikdo je nenutí na mě reagovat nebo jo? *5* Pravda je že jsem se nasmál a to dooooost,tak díky všem za zábavu *5*
-
"Bohužel ohlasy tomu tak nasvědčují :( " ..... co si takhle udělat vlastní názor,hmmmm?
Řídit se názory zdejších dětí a pseudointelektuálů tak si nic v životě nezahraju...tupé stádo.... -
Jednou člověk vleze do diskuze a vidí tady akorát stádo vylízaných trollujících pamrdů s PC- Gamerem v čele, kteří si myslej, že jsou cool či co *6* . Vybanujte je někdo sakra, divím se, že to ještě nikdo neudělal.
Co se týče GR, docela jsem se na něj těšil a tak snad to nebude úplný bahno. Bohužel ohlasy tomu tak nasvědčují :( -
aký je to procák ? dúfam, že nie starý q6600, ten ti GTX470 neutiahne na max.
-
grafika je to slušná a úplně stačí. hlavně procesor je bída, 4gb ramka mi všude jinak taky v klidu stačí. jen mi přijde zvláštní, že třeba Spec Ops The Line jde úplně naplno a vypadá naprosto krásně, ale za to asi může Unreal engine, který je prostě mnohem lepší než Yeti.
-
Koukám, že se na fóru objevil další "fracek". Díky tvým hodnotným "příspěvkům" všude okolo se člověk v textu okamžitě ztratí... Nejhorší je, že takovýchto "lidí" je čím dál tím víc (rozmazlených smradů, které sponzorujou rodiče a děcko se pak chová jako hov@do v životě reálném i virtuálním). Z nudy pak lezou na fóra kde vyvolávájí hádky a mají neustále blbé kecy.
-
Tak dělej něco "důležitějšího" a nepiš nesmyslné reakce na herní fóra.
-
Jinak mp na pc už jede bez problémů...... yeaaa haaaa *1*
-
A ještě mi tu tvrďte že to není pravda. *7*
-
to Woodpecker : máte pravdu a po mém osobním flamewaru se to tu potvrdilo, skoro samý děti nebo pseudointelektuálové......na mě někdo trollovat tak si ho jednoduše nevšímám ale tady *1* *1* díky za zábavu, měl jsem volno a nudil se,tak zase někdy příště! *5* *1
-
Minimálně na těch Ramkách a Grafice by to chtělo přidat......a o procesoru ani nemluvě už jsou totiž v prodeji i osmi-jádra ale to určitě víte.
-
Jsou i mnohem důležitější věci než jsou hry na PC nebo konzole......
-
ohohoh.....inteligent se projevil, a kupodivu tam nechyběly ani nadávky......tak běž pařit mazánku a buď hodnej na tatínka a na maminku nebo ti nic už nekoupí..... *2* *1* *5*