Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
Hele, mám nápad ..... uspořádám pro tebe veřejnou sbírku aby sis mohl koupit alespoň ty Visty.......co říkáš? *1* *5* *1* *5*
-
Tak sorry Maxi Payne *1* Prosím nezabíjej mne v bullet timu *5* Better luck next time.....
-
maybe one day, in a galaxy far far away.. you'll rly win some masterprofuckeduphardultramegasuper fight with keyboard.. but not today *7*
-
Dneska už nemám sílu na takový blby vůbec reagovat. Takže uznávám tvou velkolepost masterminde *6*
-
Je tu až nezdravý počet konzolistů na stránkách o PC hrách......asi závist.....ne asi ale určitě
-
hra ziadne dx11 ficury nepouziva, dx11 ma len ako api, ty nekompetentnyrecenzent, namax to vyzera ako mw2, dokonca horsie a AA ako keby tam ani nebola
-
to okick : no vidíte, tak jste zloděj taky, tak prosím nesuďte a radši STFU .....
-
Ne dobrák ale č.rák.......a k tomu ještě konzolovej.......
-
A zase jsem ti dal like ......za to, že si to uznal...... *5*
-
Mimochodem.......jak ti jel Max 3 na XP ????? Ne počkej radši to ani nechci vědět........
-
A co hrábnout do config souborů, nepomůže?
-
Super argument, jen tak dál vydláčku *5* A něco svýho nemáš?Že se vůbec ptám....... *5*
-
*5* *5* *5* ...
-
No když říkáš že jsi Kok.t tak já ti to brát nebudu a ten pravopis tý tvý první třídě i odpovídá takže máš asi pravdu......btw dal jsem ti like za to že máš pravdu...... *5* *5* *5*
-
R.I.P PC gaming hňupe.
-
Ani zadarmo bych tu krabici nechtěl.....ani jednu z nich......už jenom z těch technických parametrů ( PS3 i Xbox 360 ) je mi na blití .......kdyby ty konzole nebyly tak uboze slabý tak bych do toho i šel ale jelikož to tak není.......tak bohužel........PS3,Xbox - R.I.P.
-
...ty vole.. ..yxc.x.x§dXDXDXD pyco ... XDXD nebudu spat XDXD jsem kkt 1. třidy XXDXDX
-
JeSte neny p0zdE kopyt k0nz0ly!!!!!!
-
To jako vážně ? XP ????? To snad ne........si projdi nějaký americký forum,teda jestli vůbec umíš anglicky....... *5* ..........tvl xp......... z toho nebudu spát, si mě dostal *1* *1* *1*
-
Kdežto ty si MAX PAYNE ........lol....... *5* *1* *1*