Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
Čert vem Ghost Recon, hlavně ať Watch Dogs, až je vydají, je dobře optimalizované, bez závažných chyb a bez velkého zpoždění proti konzolím. Víc od Ubisoftu zatím ani nechci:-)
-
Rozhodoval jsem se mezi Futere Soldierem a Maxem Paynem 3, myslím, že mám vyřešíno. Pokud tedy zde na games nevyhraji v soutěži, to by byl pěkný bundle.
-
tak hraj hry od ubi na konzoli a je to *4*
-
tak assassin je od základu hra koncipovaná na gamepad... stejne jako valná vetšina sporovnívh a bojových her, to na ubi neházej. Ta protipirátská ochrana je fakt hrozná, kámoš co hraje na PC to dělá tak že hru koupí, ale hraje pirátskou verzi (což je asi nejrozumnější).
PS: porodní bolesti má skoro každá hra, ale od velkého a profi studia by ty bolesti neměli být tak velké....fail -
Se hrou nemám žádný problém, vše mi jede tak jak má, ale možná je to tím, že mám vše aktualizované a velmi výkonný PC. Jen v některých misích občas padnou fps na hranici kolem 30fps.
-
vyzera to horsie ako cod, ked som to dnes konecne nainstaoval , dal najvyssie detaily a uvidel ten humus, som myslel, ze ma klepne pepka a ta optmalizacia, no comment
-
Nevidim v tom absolutne zadny problem. PC verze v lepsim stavu, nez ceska Arma *2*
-
Další ubi hra a další zpackaný port ... pokud to nejsou schopní udělat za měsíc tak ať na tom prasujou třeba půl roku .... hlavně ať to udělají pořádně. V každém assasins creed mě to rozčilovalo jak člověk okamžitě poznal že je to konzolový port a jak musel bojovat s ovladáním. K tomu se přidá UBI antizákaznická ochrana které se piráti smějou a zákazníci nadávají a máme recept na úspěch ala ubisoft.
-
Ubisoft jsou nenažrané sv*ně. Sice luxusní Rayman, ale ty ostatní svinstva, co předvádí. Nefunkčn ochrany u MRDA /nemožnost se přihlásit, přesuny servrů ez upozornění, nefunkční servy atd.)....Navíc se hodinu hrabat v nastavení, aby to vypadalo dobře, to je fakt síla.......
-
Po dvou hodinách hrabání v options mi hra konečně běhá kolem 60fps. Akorád mě štvě že hra nepodporuje 120hz monitory a po každém zapnutí hry musím vypnout a zapnout monitor aby se hra zobrazila. Největší kameňák je že hra nabízí zapnutí stereoskopického 3D. Tahle možnost ale není aktivní :-D. Je tam jen pro srandu. Můj největší problém je že jsem si tuhle hru koupil pro to abych ji hral kooperativně. Boužel pokud nemám někoho v přátelích tak si coop prostě nezahraju. A lidi místo toho aby hrály tak musí řešit takové monstrozní problémy se hrou. Takže těm co tahle hra jede jakš takš normálně přidejte si MATRIXXXL007 zahrajem *4*
-
Hru mám objednanú ale ešte som nezaplatil a čo sa týka tej grafiky, na PC som mal všetko naplno a nešlo to moc plynule. KeĎ som znížil detaily nič sa nezmenilo a keď som pozeral video z konzoly tak to vyzeralo podstatne krajšie ako mne na PC na plných.
Zjavne ďalšia firma čo vydáva nedorobené hry, presne ako DICE *10* -
hru sem před týdnem upirátil a fungovala bezproblému, ale na mojem notesu hra nic moc nejela, tak sem to zase odinstaloval :)