Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ooooo boze preco mi to nejdeeee....
    kupte si konzolu debilkovci, konzole su urcene pre hry!
  • jak kdo...jak kdo...
  • ehm, ať je nedělají...sou to jejich prachy, když je nechtěj, dobře jim tak, je to stejný jak s filmovým a hudebním průmyslem, když naše prachy nechtěj, tak ať si naserou do krku...
  • Ta hra se stejnak moc nepovedla, takze kritika za pozdni vydani je i tak celkem mimo, vubec mi nemrzla spis mne moc nebavila(to patri jinam) Zato Spec ops splnilo az na svoji kratkost veskere ocekavani ´paradni hry a klobouk dolu, vazne mne to bavilo jenze do konce 2dne uz byl fin. (jeeste pred koncem ale budiz.) Naopak grafika zde a ty efekty a otom ta hra byla prevazne stealth tam byt mnel vyhradne a nebo vubec, strileni byl teror. To je asi tak vse co sem zde k tomu mnel.
  • na čem jedeš? to by mě docela zajímalo, to bude asi kvalitní fet...
  • A co teprve až vyjde FarCry 3, to bude nářku nad nepovedeným portem.
  • Najlepsi su ti co sa vyjadruju a doma nemaju ani jednu original verziu...aj na vas dojde *4*
  • Já ji budu vracet! A basta! Ať si srandu dělají z někoho jiného!
  • No jako ten port je hrozný a už od začátku jde poznat že hra je opravdu hodně špatně portnutá. Grafika je hrozná, z mého pohledu je grafika tak z roku 2007 a jen přidané efekty D11 které to mají zakryt, tessellation tam nejde ani poznat že nějaký je. In game nejde nic změnit žádné nastavení, videa jsou ještě horší kvalitě než hra. dost špatně se to ovládá a mě hra nepustí nad 30 fps.
  • life28
    Tí ľudia, ktorým to ide v pohode predsa nebudú zasierať fóra a obhajovať hru. Ozývať sa budú len tí, ktorým to blbne. Mne ide hra úplne vpohode, zatiaľ som postrehol dva, či tri jednorázové bugy (jeden celkom zásadný), dokonca som spokojný aj s grafikou, ktorá je oveľa viac než priemerná. Už len v tom je rozdiel, že hra beží oproti konzole vo fullHD, obsahuje Parallax Mapping, a fíčury DX11, takže nechápem, ako môže niekto napísať, že grafika je horšia. Hráči by si mali kúpiť dioptrie.
  • JohnyTheZik
    zajimava teorie :D..

naopak si myslim, ze kdyby jim jejich porty kupovalo hodne PC hracu, tak by se postupne snazili vic a vic, kdyz uz by to nemohli hazet na piratstvi.. hmm, ale to je mozna stejne srandovni a naivni, jak tvuj prispevek :D..
  • sranda je ta, že když tady mluvíte o tom, jak každému kdo si hru koupí přejete noční můry, protože si nic jiného nezaslouží, když zaplatí hru která je nedodělaná, tak okamžitě vidím větu

( Aspoň,že se doznáš ke krádeži.Potřeboval bys linč veřejně.)

víte vy lidi vůbec co chcete? Fakt k smíchu. Já třeba diablo 3 taky nekoupil, ale zkusil emulovanou verzi, ale odinstaloval. Hra mě nebaví a zůstávám u dvojky. *5*
  • tato hra si zasluzi nieco ine? *7*
  • Troll *12*
  • XorxoxTalarius
    Ja ji koupil za 5 Euro digitalne ... takze mne to nejak netrapi, jelikoz pomer cena/kvalita bude odpovidat ;)
  • si treba uvedomit, ze pokial im to ludia budu kupovat, tak sa to bude len zhorsovat.
  • Svůj postoj přehodnotí leda tak, že porty na PC nebudou dělat vůbec.
  • zdeeneek
    Koupit se nevyplati, ale za stahnuti stoji, co?
  • Aspoň,že se doznáš ke krádeži.Potřeboval bys linč veřejně.
  • och to je ale sok, hra od ubisoftu na pc a nie je taka aka by mala byt.

Tak vam treba, ked si nechate stale sr*t na hlavu a stale tie ich "hry" kupujete tak si nic ine nezasluzite. Raz sa snad poucite, ziaden PC hrac tie ich sr*cky nekupi a potom budu musiet prehodnotit svoj postoj.

Nevsimol som si ze by nejaka ich hra bola tak uzasna ze by sa bez nej nedalo zit a treba ju kupit aj za cenu toho ze si nechate sr*t na hlavu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit