Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
ale pi*ovy píšeš stejně...
-
Technický dotaz: Máš tam zapnuté DX 11 a teselaci na max, když říkáš že to máš na plné detaily? Já například Teselaci (ne že bych ji teda nějak potřeboval) nikde nevidím.
-
Tentokrát ne *1* *1*
-
Nejen, že grafika je dost podprůměrná (nejsem grafický maniak, ale tohle je fakt podprůměr) tak ani přidávání přátel nefunguje a své přítele vidím neustále offline. Myš se v menu chová jako akcelerátor analogové páčky a ve hře jsem musel stáhnout její citlivost na 0 a na myši ji pak nastavit podle sebe. Jiná citlivost myši ve 3rd a 1st person míření... pokračovat nebudu
-
Proc neco menit, jako vetsina lidi mam pc a i Xbox, (mam i starou PS2 ale uz nani pada prach, pravda jeste GBA ale to uz je mimo.) Jsem spokojeny plne.
-
Souhlas *5*
-
Možná tomu nerozumíš ale opravdu pro neoptimalizované hry hodně hraje role složení hw + sw. Potkal jsem na forech hodně takových co machrovali jak jim to nejdede parááádně. ne jenom tahle hra ale ale třeba nfs shift, shift 2 a další. prostě máš štěstí tak si toho užívej a přidej si kurna MATRIXXXL007 a zahrajem :-D
-
A ještě se o to poperou. *2*
-
Ten kdo to kritizuje to asi jede na pet let starym crapu, me to jede NAPROSTO vpohode nez jakykolivho freezu ci lagu a to to jedu na mid-range notebooku.. grafika je naprosto perfektni a ovladani taky skvela, jednoznacne jedna z nejlepsich her co jsem hral a skvely port, dobre optimalizovane
-
Vubec si ho nevšímejte. Bo je jenom ožralý a píše pi..viny. *1* *1*
-
Já jsem ale už dávno ze školy pryč a makám čoboláčku .......
-
Tak běž hrát Skyrim nebo WoW když se ti to nelíbí, nebo co vy děti hrajete.... *5*
-
www.spokojenydebilsps3.blogspot.com
-
taketo deticky teraz budu chodit trollovat bo sa im zacali prazdninky, a cele dni budu zrat palacinky od mamicky,tlstnut a hrat sa na expertov.
-
Zase další konzolista.....hmmm???? *5* Pakuj na svý stránky čobole *12*
-
A co jste čekal od konzolistů ? Těm už zbývají jen ty provokace......PC bych za PS3 nebo za Xbox nikdy nevyměnil. *5*
-
LOOOL ty mas kolko rokov?
-
rofl šak ta hra vypadá blbě aj na plných detailech a zmršený port je vidět všude. Takže spíš otevři oči... trapáku
-
Jenom mínusujte ....hahaha.....ale pravdu tím nezměníte.....lol.....
-
Nevím jak Vám ale mě to jede naplno bez lagu, mám verzi 1.2 a všechno v pohodě....