Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čobolák no.. *12*
  • A já myslel že tohle jsou zprávy o pc hrách ( a ne o hrách na konzole - to se konzoláři překlikli ne? ). Jsou tu skoro samí konzoláři kteří se ještě stále nevypořádali s tím, že pc je ÚPLNĚ ve všech směrech lepší....asi závist....a jak tady házíte špínu na Ubisoft tak já jsem s žádnou jejich hrou neměl nikdy žádný problém.....jooo když nemáte na pořádný PC tak si holt kupte konzoli (PS3,Xbox 360) a pak tady nadávejte jako ostatní....trapáci.....lol......
  • fakt? já myslel že to udělali hlavně pro negramoty aby si taky něco zahráli. Oni vám tu funkčnost HD "ready" her (800x600 bez AAA pri 30 fps) taky pěkne naučtuji k ceně.
  • Dnes jsem koupil v Xzone a chtěl hrát. Bohužel, je to v mém případě skutečně nehratelné. FPS mám dost mizerné i se sníženymi detaily. Je to až tak špatné až je to nehratelé a hru jsem po 10 minutách musel vypnout. Drivery mám aktuální a na PC mi dosud všechny hry běží na max. (Zaklínač2, Battlefield 3, Max Payne 3 atd.)
    Kamarád, který si taky koupil originál má zase problém s myší a hrát nemůže vůbec.
    O problémech s portem jsem sice dnes ráno před koupí věděl, ale objednávku jsem nezrušil kvůli předobjednané Signature Edici se steelbookem. Teď jen čekám a doufám v patch ...
  • KVulyt tkaym debilkum jako jses ty si ty konzole nekoupime retardere...
  • GlaDOS
    A PC taky trolle.
  • hmm Mr. Troll předpokládám
    oboje je určený na hry... jen PC je milionkrát lepší - grafika + hratelnost (klávesnice a myš) + se na tom mužou dělat i jiný věci než hry... jako třeba věci do práce/školy
  • Valve si za distribuci bere stejny prachy jako krabicovi distributori. Pekne jim to vydelava, uz se jim ani nechce delat hry.
  • já tohle dělám ale taky. koupím hru, ale mám pirátskou verzi, páč nechci věčně vkládat dvd nebo věčně připojenej k netu nebo oboje dohromady. naprostej souhlas s příspěvkem nad tebou.
  • na druhou stranu je to zadarmo tak co
  • Proc, protoze neni zlodej a uvazuje pragmaticky?
  • kdes to koupil za 5 eur?
  • Ja mam dost her od ubisoftu na ps3 a jsem s nimi spokojeny.
  • Hru mam na pc a a zatial slape bez problemov. Sice neviem ako vyzera hra na konzolach ale na fullke s dx11 vyzera podla mna velmi pekne.
  • To si pletes se Spec ops tam bylo hodbne pisecnych bouri jinak souhlas.
    Ja Fs uz pred par dny nastesti dohral.
  • ale tohle je diskuze k pc takže tvuj prispevek je uplne mimo mísu a vyzníva spíš jako provokace *7*
  • JohnyTheZik
    no prave proto uvazuju o tom, kdyby ty jejich hry kupovalo hodne PC hracu.. kdyby zjistili, ze z toho maj velkej profit, tak by nam mozna prestali hazet klacky pod nohy.. trochu.. hold to nevidim tak cerne :)
  • ja se divim proč to stoji na steamu 50€, když v kamenným obchode to stojí 30? Stejne by mela byt ješte nižší cena protože odpadnou naklady za distribuci, obal a pod.
  • trolo
    nope.
    zly port, ludia nekupuju = pirati
    zly port, ludia kupuju= nic sa nezlepsi
  • Tahle hra je na pohodu, žádný hardcore skill a další, prostě jen pohodička užívání technologií, střílení... fajn lokace, celkový vizuál a některé nápady jsou super, písečná bouře a další .. grafika v pohodě, hra mě baví.

hraju to na Xboxu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit