Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý soudí podle sebe.....něco na tom bude co? *5*
  • Mám zapnuté vše na max. detaily akorát vsync mám off, a tesalace neznamená že to bude úplně jiná grafika ale to že některé objekty ve hře budou "detailnější" viz. Batman:Arkham CIty a jiné hry, které tesalaci používají. *5*
  • To bude tím že sem lezou konzoloví trollové který neumí nic jinýho než nadávat a mínusovat. *5*
  • Běž si plácat na konzol-sračko stránky a do PC her se vůbec ne.er...... *5*
  • U počítače se to mluví pěkně, napiš mi adresu a můžeš mi to říct do očí ty slovenská p.čo čobolácká. *5*
  • ja teda konzoli nechci, protoze vyhodit nekolik tisic za konzoli, poradnou televizi a pak pres litra za kazdou hru, na to nemam penize. navic na konzoli jsem se nahral dost u kamarada, pokazdy kdyz na ni hraju, tak me desne stve zamerovani ve strileckach, je to desny (pro me), zavody se na tom hrajou pekne a takovej wrestling, parada, ale to je pro me dost malo na to abych za to z meho pohledu vyhodil penize. to ze na konzoli uz muzu na net a mozna jeste naky kraviny navic, to me v dnesni dobe na zadek neposadi, porad mi vadi gamepad, jelikoz strilecky a MMO hraju vesmes nejvic, takze konzole z meho pohledu postrada smysl, jen brzdi pokrok (muj nazor z meho pohledu)
  • protoze i kdyz si hru koupi, tak i presto je zlodej, protoze si piratskou hru stahne a neomlouva ho, ze si ji koupil, to je jedna vec a druha, ze nebudu vyhazovat penize za hry, ktery si chci stahnout zadarmo. v dnesni dobe je tohle mysleni slepiciho mozecku, ale nechci urazet slepice (omlouvam se za "hrubost", ale takovehle mysleni neni pro lidi s normalnim platem, if you know, what i mean)
  • *1* A další vocas. Váš počet roste jak houby po dešti, to vás hromadně pěstujou někde v labáku? Jen si dál žij v tom svém podivném světě, ale když už trollíš, najdi si lepší argumenty, protože tohle je trapné až na půdu...

Jo, a ani se neobtěžuj na mne reagovat, smysl to vskutku nemá. *3*
  • To si upřímně řečeno nemyslím (nebo spíše doufám, že to bude v pohodě). Pravda, trošku se toho bojím, ale FromSoft mě ještě ani jednou nezklamal, tak proč bych v něj neměl věřit *3*
  • Mne to ide pekne, musel som vypnuť Vsync, to robilo problemi, naozaj to zle optimalizovali, tak to doporučujem...grafika, no povedzme da sa, a čo sa hry tyka, GRAW to bola vyzva, ako po streleckej, tak po taktickej stranke, toto sa jemne povedane -nepodarilo, alebo to malo ostať iba na konzolach a boli by všetci spokojny...
  • *8* Proboha, nestraš!
  • Promiňte, ale nechápu co je na tomhle dotazu k mínusování?
  • USER47
    Ubisoftí port by nejspíš i s pár chybama dopadl výrazně lépe než dopadne Namco port.
  • JohnyTheZik
    Jak ktera firma, hrozne generalizujes. Ackoliv je fakt, ze od Ubi nic dobryho necekam. Byl to jen predpoklad :)
  • trolo
    ty na to pozeras s ruzovymi okuliarmi.
    firma na to pozera: tve to sa predava dobre! to je uplne pecka. nic nevylepsujte nechajte to tak!
  • Este ze Dark Souls nema pod palcom Ubisoft... :D
  • No upřímně, jelo mi to hůř než svého času první verze RO2. Takže stáhnul, vyzkoušel, vyhodil a koupil nové Spec Ops.
  • DangerousDave
    o to horšie...
  • DangerousDave
    no ved iste že si preč, prázdniny už začali... a striedavé masturbovanie a hranie hier nie je žiadne "makanie" (to len aby si vedel) *5*
  • Dalsi dovod preco si hry nekupovat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší