Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
Ty si zajdi k doktorovi......jestli už ale není pozdě......
-
ty seš hloupej kluku *1*
-
Tak počkat jak to teda je ? Jelikož jsem potencionální kupující, tak bych chtěl nějakou jasnou odpověď.. *7*
+ Jsem zaslechl, že na XP (které stále vlastním) to je nespustitelný ?! -
NaNAYSCJ K0Nz0LaCH YE NWEY grapHYka Y ovladaNY ty maz PYCu na klAVYSNYCI a hahahahahja0 KONZOLE 10101010101lololl
-
Za pravdu se tu mínusuje.....ale co když vám to pomáhá......tak honem další mínus *5*
-
Ony stačej už ty informace, který o portu pustili. Sami to nazývají přímým portem bez dodatečnejch úprav, omezení frameratu na 30fps, podpora klávesnice a myši naprosto minimální, grafický nastavení nad rámec změny rozlišení veškerý žádný, navíc i v PC verzi budou nejspíš brutální propady frameratu jako u konzolovejch (přímo vývojáři oznámili, že s tím dost bojujou). Co jsem tak četl, tak E3 demo jelo na nějaký hodně výkonný nvidii šestkový řady a sekalo se jak prase.
O přítomnosti úchvatnýho GFWL ani nemluvě. -
jo a nezapomeňte mě mínusovat *1* Like I give a fuck...... *5* *5* *5*
-
Ty nadávky a pomluvy byly hlavně ze stran konzolistů tak se nedivme, jsou u nás bohužel i jednodušší lidi ( samozřejmě konzolisti - start,reset,open - nic víc a nic míň )......
Sorry konzoláři ale je to tak...... -
Lepší argumenty?Např.:
1.Grafika 2.Ovládání 3.Možnost výměny jakéhokoliv komponentu za lepší ( HDD,RAM atd.)
4.Cena her 5.Možnost změny rozlišení a jiných detailů ...... konzole jsou podvod na to jak z lidí vytáhnout peníze.......jednou si to snad lidi uvědomí ale to bude ještě za pěkně dlouho. -
*14*
-
to PC-Gamer: to ja prece netvrdim ze jsem si nikdy nic nestah, ba naopak, kupuju jen ty lepsi kousky, ale tim ze si hru koupi a pak stahne stejnou se stejne neospravedlni, akorat za to vyhodi navic penize. to musi kazdej normalne myslici clovek uznat, ze je to hloupost
-
DICE tlačilo EA
-
A já už myslel že mi ta ubohá troska pošle adresu a on se zmůže jenom na trapnej obrázek.......si fakt machr........tě fakt lituju.......
-
Tááákže... graficky hra oproti konzolím vypadá o dost lépe... nevím kdo na to přišel že hůř. Sp jede bez problémů ani grafické chyby sem nepostřehl. Mp bohužel odpojuje to je fakt, ale občas si zahrajete i pár kol bez problému ...
-
Nebudete nám tady tvrdit že jste si v životě nic nestáhnul......tomu sám nevěříte *1* *1*
-
Pockame si par mesicu , oni nam to snad pani z Ubi patchnoua a pak to koupime za pul ceny pri akci na Steamu. Do te doby nam bude stacit Spec Ops ...
-
Souhlas.....o Armě se nebudu rozepisovat.....nechci bejt sprostej..... *5*
-
www.konzolistijsoudebilove.blogspot.com
-
Vy dnešní děti neznáte nic jiného než COD ...... fakt žejo...... *6*
-
http://tinyurl.com/d3xwd8p