Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft čelí kritice za PC verzi Ghost Recon: Future Soldier
29.6.2012 | Adam Homola
192 příspěvků
-
Ja jsem si bohužel GR FS koupil. A řeknu Vám chlapy žádná sláva. Čekal jsem od něho to co od ostatních dílu GR. Radši bych si znova zahrál starý dobrý GRAW 1 či 2, než tuhle slátaninu(až tak). Singlpayer nic moc než se hráči dostanou do rytmu je konec. A o multyplayeru, do kterého se pomaluju, ani nepřipojíte,.... A když náhodou za celý den se 1 připojíte tak jen na 10s a pak to pisne "Spojení se serverem přerušeno". Za těch 10s uvidíte takovejch bugů, žš vám to bude stačit(např. střilí na vás nepřítel beze zbraně nebo lezení po žebříku..).Takže obrázek si udělejte sami. Já nedoporučuji GR FS kupovat v této verzi !
-
Tak to jsi můj člověk
-
Tady se nikdo nehádá *3*
-
To je nějakej sraz mentálů na Games?
-
Též vlastním PC + Xbox a mám to jak psal Marauder. Na PC hraju vesměs všechno a konzoli jsem pořídil kvůli exkluzivitám RDR/Halo/GoW/MK..
-
Boze to si delate p***l ze se hadate o takove kokotine neni snad jedno kdo hraje na konzoli a kdo na PC?? hraje furt tu samou hru ne?? a i kdyby tak je to jeho vec na cem hraje cist tyhle clanky mne privadi k domence ze tu sou same decka protoze dospely clovek by se o tomhle nehadal *6*
-
Chjo, mělo to být: Jinak DÍKY za smysluplnou reakci...
Po probuzení člověk občas nedává pozor *15* -
Tak určitě, trolové jsou obvykle všechno, jen ne to, za co se snaží vydávat...
A ohledně konzolistů. Ještě jsem neslyšel o nějakém, který by neměl pc (je jedno jestli herní nebo pracovní) a o to jde. Trollové se snaží udělat z konzolistů neandrtálce, kteří neumějí pc ani spustit. Pak ti neuvěřitelná spousta lidí mlátí o hlavu, že konzolista = někdo, kdo nevlastní pc...
Tak to bylo původně myšleno, ale jak jsi psal, většina lidí v ČR má pc jako základ a k němu konzoli, což nijak nevylučuje moje původní tvrzení. A pokud jde o svět, to je mi celkem buřt, bavíme se o hraní u nás *3*
Jinak za smysluplnou reakci, očekával jsem pouze PC-gamera a s ním se opravdu nemám zapotřebí hádat... -
Ja to hraji na PS3 a musim rict ze tam je to nejhur udelana hra co jsem za posledni dobu hral. Multiplayer je diky lagu a vypadavani zvuku (mluveni spoluhracu) temer nehratelny. Singlplayer je misty zabugovany, ale ve finale je to jedina vec ktera je na tehle hre dobra...
-
myslím si, že je to trochu inak a individum s nickom PC-gamer je v skutočnosti konzolista a trol ktorý sa tu týmto spôsobom rozhodol takto riešiť svoje komplexy.
A rád ťa vyvediem z omylu, väčšina konzolistov NEMÁ herné PC a veľká časť z nich ho ani nevie poriadne používať. Tak to funguje predovšetkým v USA - PC na prácu a internet a konzola na hry. My sme na tom trošku lepšie pretože ako v postkomunistických krajinách sa k nám herné zariadenia dostávali pomalšie a hlavne sa u nás pomalšie etablovali. Preto máme podstatne väčšiu základňu PC hráčov ako vo "vyspelých" krajinách. -
Víš, ti takzvaní konzolisté, o kterých mají někteří jednodušší pc hráči poměrně dost naivní představy, ve skutečnosti neexistují. Všichni moji kámoši (a včetně mě) vlastní spolu s konzolí i poměrně výkonné pc a poměr hraní je cca 50/50 - na pc hrají MMOčka, strategie, střílečky a na konzolích mají kinect a exkluzivní hry (Halo, Heavy rain, Dark souls a další).
Takže ten nemocný omyl přírody, který tu konstantně prasí diskuse, nemá ani potuchy, k čemu konzole jsou. Ale až mu bude tak těch 15 let, možná pochopí, že debila tady ze sebe dělá jen on *1* -
ubisoft je funny akurat ma skoro jeblo z padania assassin creed jednotky a zasekavania sa v texture instalol som 2 a padla do winu po 3 hodinach hrania a o optimalizacii je skoda hovorit *7*
-
Před patchem to vypadalo dost bídně. Myš mi lagovala, hra padala. Po snížení detailů na minimum a vypnutí teselace to šlo bez problému. Akceleraci myši mám vypnutou, takže s tím problém nemám. Jediný problém je, že při označení nepřátel je někdy dost těžké zaměřit chodící cíl na delší vzdálenost tak, aby zůstal zaměřovací laser zapnutý a šlo provést ono slavné taktické zabití více cílů najednou. Do multiplayeru sem se zatím úspěšně nepřipojil. Při procházení postav, které jdou editovat na vyšší úrovni mi hra hodí chybu a spadne do windows. Poslední problém mám s rozklepanou kamerou v nehratelných pasážích a při potlačovací palbě na vašeho vojáka v krytu, ale to už je asi pouze subjektivní:) Počítač mám sice starší, ale s takovou hrou by problém mít neměl i na vyšší detail. win 7 64, intel quad 2,4, 4GB ram, evga GTX470.
-
Mě by spíše zajímalo proč sem na stránky o PC hrách chodí "pouze" konzolový hráči......
Jo a pro Vaší anketu : nebyl jsem,nejsem a nikdy nebudu konzolista......
That will be the day...... *5* -
No já grafik nejsem......SP hraju a pár případů teselace jsem ve hře už viděl mám opatchovanou verzi 1.2, před tím ta teselace sem tam "problikávala" ( je možné že kvůli optimalizaci ta teselace v MP není - možná bude časem kdo ví...)......v dnešní době už moc her hratelných pro "všechny" nebude a já jsem za to rád, technologie jde ku předu a tak to má být, kdo chce hrát musí jít s dobou.......mimochodem ty disliky vůbec neřeš......nemá to cenu *5*
-
Pánové a dámy, vážení přátelé, navrhuji malou anketu. Když nám tady jistý nejmenovaný PC-Gamer naznačuje kolik je zde tzv "konzolistů", dejte mi do reakcí kdo ze zde přítomných je onen "konzolista" a kdo ne. Zdá se mi vcelku podezřelé, že by každý kdo dá "dislike" byl konzolový hráč. Já osobně: PC/Xbox 360
-
*15* chtěl bych vidět tu holku co tě friendzonula, že tu teď machruješ na klávesnici.. ale jak by řekl tobě rovný "si zabil!" *1*
-
Mě to vysvětlovat nemusíš... Já jsem 2D/3D grafik a ve věcech počítačové grafiky se perfektně vyznám. Můj dotaž byl čistě technický. Jinak i já mám vše na max s vypnutým V-sync. Co se týká teselace, tak právě Batman Arkham City je krásný příklad, ale zde (GR-FS) opravdu při změně teselace žádnou změnu v plastičnosti objektů nevidím... Abych ovšem nekřivdil tak upozorňuji, že jsem zatím nehrál SP (z vlastních důvodů si ho šetřím) a je dost možné, že optimalizace detailů je jiná pro SP a MP, to zatím nevím. Nicméně si musím rýpnout do ovládání, které je při použití klávesnice a myši náročné na to aby si člověk zvykl. Při použití Xbox 360 ovladače je pohyb postavy perfektní a vcelku intuitivní, ale (pro rýpaly: "Ano mám i Xbox 360 kvůli hrám jako Red Daed Dedemption, Gears of War nebo Mortal Kombat a podobné, které prostě na PC nevychází.") jakožto PC hráči mi dělá problém míření páčkou, i když i to je o zvyku... Hra na mě tedy zatím působí dobrým dojmem, ale bude to chtít "dost" věcí upravit, aby byla opravdu hratelná pro všechny.
-
Jo a nepomlouvej Stenlyho Woo, náhodou se tě snažil bránit.....ale taky dostal dislike protože je to tu samej konzol-blbeček kterejm je to fuk komu dislike dají...... *5* *5*
-
Mimochodem.....říká ti něco minimum system requirements ?????
Ovšem že ne, to by ses tu neptal jak idi.t že? *5* *5* *5*