Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • keep dreaming
  • tak tim ze si koupi hru a hraje piratskou verzi jsi me dostal :D omlouvam se, ale tvyho kamose nemuzu prirovnat ani k volovi, protoze bych tim vsechny voly urazil
  • tak zrovna blizzard s tim problem nema protoze i kdyz zabali do krabic ho*na a nalepi tam napis diablo tak to lidi stejen koupi
  • Inquisitor
    Že jim to už není aspoň trochu trapný. No jo hlavně že se zlaťáky sypou. Hajzli
  • nemám
  • u me taky tak :) multi v poho a kampan jednou neprisli spolubojovnici k checkpointu ale jinak nic :)
  • walltar
    Jak to měli jinak udělat? Ty prachy se samy nevydělají. *3*
  • Khanemis
    No minimálně by mé přání na soutěži Miss asi nevypadalo tak dobře, ale proč by člověk nemohl snít, že?:)
  • N7N7
    Ve srovnání s tím, co předvedl Blizzard s Diablem 3, je tohle jen nepodstatný detail... *2*
  • walltar
    Tak si di mastit a neotravuj.
  • N7N7
    Ty jsi teda dobrák.
  • prudislav
    nechápu jak může někdo v assasínovi bojovat s k+m :-D je tam uplně v poho udělanej - já to na gamepadu zkoušel a radši jsem se vrátil zpět (free camrea je prostě free camera)
  • jojo, od ubi všechno mastím na xku a nemam ani jeden problem.. ;)
  • walltar
    Ty si přej tohle já si budu přát světový mír .... řekl bych že mám větší šance. *1*
  • to je zvlastni ze ja sem hru dohral, hru hraji porad a ani jeden LAG nebo ze mi se mi konzole sekla se nestalo.. *7*
  • walltar
    Problém ale je že PC od základu není koncipovaný na gamepad .... ale problém assassina není v koncipovanosti ale v tom jak se to s myší a klávesnicí chová ... já musím pokaždé překopat nastavení myši aby mě tam nedělala problémy akcelerace.

Ale koupit hru a potom hrát pirátskou verzi je podle mě nejhorší co můžu udělat ... oni vydají hru která tě donutí hrát pirátskou verzi a ty jim za to zaplatíš? To je jak kdyby sem si nechal postavit dům a firma co ho staví by zapoměla na dveře ... bych jim zaplatil a pozval si kamaráda zedníka aby to opravil.
  • je to bohuzel tak.
  • xbox360 verzia je na tom podobne.
    lagy , mrzne hra resp. cela konzola sa zasekne , bugy bugy bugy bugy.
    zatial vysiel iba 1 patch na xbox360
  • DangerousDave
    každému PC hráčovi ktorý pošle ubisoftu prachy za tento konzolový nepodarok prajem čo najviac problémov, nič iné si totiž nezaslúži.
  • to by chtělo jim tu hru vrátit jak se o tom bavilo v posledním podcastu na games

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit